Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#8305 NWO VE ŠKOLÁCH

2016-04-05 08:06

Deset odpovědí na otázky učitelce Tykalové, která neumí svým studentům vysvětlit realitu procesů NWO v Evropě. Čtenář AE News: „Tohle stvoření učit moje dítě, půjdu si hodit mašli!“ a jiné sluníčkové laskominy!

Redakce AE News byla upozorněna na propagandistický pamflet Lucie Tykalové, která na svém blogu na serveru iDnes.cz uveřejnila otevřený dopis prezidentu Miloši Zemanovi o tom, jak neumí svým studentům vysvětlit výroky prezidenta Zemana a jeho prý závadové chování. Junge Fronte Heute o tom dokonce napsala článek na titulku iDnes.cz v rámci provokace. Několik našich čtenářů nás upozornilo, že tato aktivistka, která vyučuje společenské vědy a český jazyk, se profiluje proti prezidentu Zemanovi už delší dobu v roli sluníčkové údernice. Ve skutečnosti je Lucie Tykalová produktem tzv. Nové Evropy a ztělesňuje tzv. Euročlověka, tedy osobu s inteligenčním kvocientem někde okolo 69 až 74 a nebezpečným vlivem na společnost, neboť vychovává mládež k ideologickému obrazu multikulturalismu, inkluze a likvidace národního patriotismu.

Ve svém provolání k prezidentu Zemanovi položila celkem 10 dotazů, na které prý neumí studentům odpovědět. Ačkoliv dialektika nebude její silnou stránkou, tato forma otevřeného dopisu může pomoci její mediální profilaci a možná i získání lépe placeného místa v některé pražské neziskovce, které již o její služby projevily zájem. Užitečných idiotů je v dnešní době všude zapotřebí, pomáhají totiž procesu degenerace tradičních hodnot ve společnosti, jako je např. vztah k vlasti, upřednostňování národa před cizinci, úcta k prezidentovi, apolitický postoj učitele ve vzdělávacím procesu atd.

VICE-Deset odpovědí na otázky učitelce Tykalové, která neumí svým studentům vysvětlit realitu procesů NWO v Evropě. Čtenář AE News: „Tohle stvoření učit moje dítě, půjdu si hodit mašli!“ a jiné sluníčkové laskominy!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#8311 Re: NWO VE ŠKOLÁCH

2016-04-05 09:16:54

#8305: - NWO VE ŠKOLÁCH 

 a ty seš mluvčí soudruha zemana?

Ovčáčku