Za vyhlášení referenda o imigrantech v Kostelci nad Orlicí

Quoted post

Dan Mach

#9 Největší Čech Okamura?

2016-03-23 05:56

Zase jedna z petic organizovaná největším Čechem (Pi)Tomiem Okamurou? Proboha kdy už s těmi předvolebními akcemi skončíte a kdy se Češi přestanou nechat vodit za nos? Jen tak mimochodem už jste si stačili zjistit, že ti uprchlíci utíkají před stejnými zmetky, jako jsou ti, co zorganizovali atentáty v Paříži a Bruselu? No ale možná část z nic také utíká před nálety ruských bombardérů, to je pravda.

Odpovědi

Radek Potužník

#11 Re: Největší Čech Okamura?

2016-03-23 06:44:05

#9: Dan Mach - Největší Čech Okamura? 

 Zde je jasně vidět, že mediální masírka na některé jedince má stále ještě vliv. Ještěže už jen na některé! :D

Míla

#16 Re: Největší Čech Okamura?

2016-03-23 16:38:30

#9: Dan Mach - Největší Čech Okamura? 

 Můj názor je, dokud se v Sýrii neobjevili Ušáci s demokracií po americku tak ze Sýrie utíkalo minimum lidí,

za doby své existence USA ve světě v zájmu demokracie rozpoutali cca. 157 válek, zde by jsem hledal prvopočátek

migrace


Nepřihlášený uživatel

#21 Re: Největší Čech Okamura?

2016-03-23 21:18:38

#9: Dan Mach - Největší Čech Okamura? 

 Jasně, mediální agitka z nich dělá nebohé hladem strádající chudáčky, ale obraz reality je zcela opačný. Vysmátí, dobře živení muži ve značkových hadrech, hlady jistě nestrádají, když odhazují darované jídlo, potom tady znásilňují malé děti, ošahávají ženy, před kamerou naznačují, jak nám  budou řezat krky, účastní se pouličních nepokojů apod. Na tu mediální masáž, co z nich dělá chudinky, může skočit opravdu jen malé dítě nebo naivní hlupák s jeho intelektem.

Milan

#33 Re: Největší Čech Okamura?

2016-03-24 11:48:33

#9: Dan Mach - Největší Čech Okamura? 

  A v čem se TIHLE nebo TIHLE či snad TIHLE imigranti liší od těch zmetků, před kterými utíkají? A jak chcete poznat, jestli se do řad uprchlíků neinfiltrovali islamisté, když po většině útoků se nechají blízcí či sousedé atentátníků slyšet, že to byli milí, hodní lidé, do nichž by to nikdo neřekl? Hodláte díky své sluníčkové naivitě obětovat občany vlastní země? Chcete, aby to zde za pár let vypadalo jako nyní v Paříži, Stockholmu, Malmo, Bruselu, německých městech, kde už se lidi bojí posílat děti samotné do škol, kde panuje chvíli co chvíli mimořádný stav? I jeden terorista z tisíce je přílišné riziko, když skupinka pěti lidí dokáže zabít klidně sto našich občanů!!