MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#75008 Re: Re: KGBákovi Zemanovi v únoru věří jeho lži už jen 17 % lidí....

2016-03-02 08:11

#75006: pan Hnědý - Re: KGBákovi Zemanovi v únoru věří jeho lži už jen 17 % lidí.... 

 Propaganda je tam, kde se lže. 

Já a stejně tak statisíce jiných lidí jsme schopni přesně určit servery kde se nejen pro rusky lže, ale dokonce je možné i identifikovat lidi na Hradě, o kterých je možné se důvodně domnívat, že jsou to agenti ruských tajných služeb. 

Vy mluvíte o jakési "kavárně" u které nejste ochoten a schopen sdělil ani jediné jméno, které by do ní mělo patřit, natož abyste takového člověka byl schopen usvědčit ze lži. 

Spojené Státy skutečně prezentují demokracii s vazbou na respekt k soukromému vlastnictví jako systém, který je možný sledovat vývoj společnosti, aniž by musel porušit Všeobecnou deklaraci lidských práv. Nazvat to ovšem propagandou jde velmi obtížně, mimo jiné proto, že vůbec nemusí lhát a co více, pokud dojde k tomu, že politik lže, má to poměrně rychlé fatální důsledky na jeho politickou kariéru. 

Tedy propaganda je skutečně tam, kde se lže. Lhát o tom, že jakákoliv forma totality je alternativou k demokracii je skutečně neobhajitelná lež, proto je ruská propaganda plná dokonce naprosto zjevných blábolů a nesmyslů. 

Odpovědi

pan Hnědý

#75010 Re: Re: Re: KGBákovi Zemanovi v únoru věří jeho lži už jen 17 % lidí....

2016-03-02 09:13:24

#75008: - Re: Re: KGBákovi Zemanovi v únoru věří jeho lži už jen 17 % lidí.... 

 Třeba Šafr nebo  radarový Klvaňa ....ono ne přímo lží, ale hnusným činem bylo i uznání teroristického mafiánského státu Kosova KS..no holt to Amerika chtěla. A co třeba Štětina, jakto že si jezdil do SSSR, jako na špacír do míst kde se leckterý člen KGB nedostal ? Není to  taky ruský dvojitý agent Fsb ? Bývalý člen strany ......a co třeba Dlouhý ? Lží je spoustu třeba ohledně zbraní hromadného ničení v Iráku po podporu i teroristů v Sýrii, ať už přímo či nepřímo viz. téměř zapomenutý článek ve Washington Post. vládou USA.