MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

pan Hnědý

#75006 Re: KGBákovi Zemanovi v únoru věří jeho lži už jen 17 % lidí....

2016-03-02 07:35

Ano existuje ruská propaganda, ale vedle té je ještě "kavárenská", pocházející z určitých kruhů politiky USA nebo Merkel. Obojí je proti objektivnímu popisu reality. Obojí je hnusná manipulace s veřejným míněním. Obojí je v důsledku proti svobodě jednotlivce. viz. Langšádlová a její slova o cenzuře.....tak jak cenzura dnes funguje v socialistickém Německu.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#75007 Re: Re: KGBákovi Zemanovi v únoru věří jeho lži už jen 17 % lidí....

2016-03-02 07:43:20

#75006: pan Hnědý - Re: KGBákovi Zemanovi v únoru věří jeho lži už jen 17 % lidí.... 

 Duveru tomu jelimanovi daji jen komousi nebo lidi s vymytym - vypitym mozkem.


Nepřihlášený uživatel

#75008 Re: Re: KGBákovi Zemanovi v únoru věří jeho lži už jen 17 % lidí....

2016-03-02 08:11:46

#75006: pan Hnědý - Re: KGBákovi Zemanovi v únoru věří jeho lži už jen 17 % lidí.... 

 Propaganda je tam, kde se lže. 

Já a stejně tak statisíce jiných lidí jsme schopni přesně určit servery kde se nejen pro rusky lže, ale dokonce je možné i identifikovat lidi na Hradě, o kterých je možné se důvodně domnívat, že jsou to agenti ruských tajných služeb. 

Vy mluvíte o jakési "kavárně" u které nejste ochoten a schopen sdělil ani jediné jméno, které by do ní mělo patřit, natož abyste takového člověka byl schopen usvědčit ze lži. 

Spojené Státy skutečně prezentují demokracii s vazbou na respekt k soukromému vlastnictví jako systém, který je možný sledovat vývoj společnosti, aniž by musel porušit Všeobecnou deklaraci lidských práv. Nazvat to ovšem propagandou jde velmi obtížně, mimo jiné proto, že vůbec nemusí lhát a co více, pokud dojde k tomu, že politik lže, má to poměrně rychlé fatální důsledky na jeho politickou kariéru. 

Tedy propaganda je skutečně tam, kde se lže. Lhát o tom, že jakákoliv forma totality je alternativou k demokracii je skutečně neobhajitelná lež, proto je ruská propaganda plná dokonce naprosto zjevných blábolů a nesmyslů.