Omluva ruskému národu, ruskému lidu a prezidentu Putinovi

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#15 Re: Re: Re:

2016-02-27 19:56

#13: - Re: Re:  

Oni to bohužel jinak neumí, takové jsou jejich vyjadřovací schopnosti. Co chtít od pravdoláskařů, zpravidla hašišáckých povalečů pracujících pro americkou ambasádou placené neziskovky a think-tanky jako Člověk v tísni, Evropské hodnoty, Svobodné fórum apod.? 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#163 Re: Re: Re: Re:

2016-02-29 07:38:19

#15: - Re: Re: Re:  

 mindrák z tebe kouká, víš to sám

Martin Keller

#185 Re: Re: Re: Re:

2016-03-01 18:49:11

#15: - Re: Re: Re:  

Pane kolego, vy jste zase učebnicová ukázka nefalšovaného demagoga. Já osobně nemám rusko rád ani trochu (petici jsem nepodepsal a nikdy nepodepíšu), ale stejně tak nemám rád ameriku (co se ekonomiky a politiky týče). Ale například filmovou kulturu uznávám na obou frontách.

Neziskovky a podobné organizace jsou sice ptákovina, ale nikoliv zlo. Pouze způsob používání lidských zdrojů k práci za minimální/žádnou mzdu pod záminkou konání dobré věci.

 

Pokud se chcete navážet do hašišáckých povalečů, pak vězte, že tito lidé jsou jedni z nejklidnějších a nejslušnějších na které můžete narazit. Jsou to lidé, kteří se narozdíl od neziskovek a politiků do ničeho nes*rou a většina z nich jsou jedinci, jichž by jste si na ulici ani nevšiml. Každopádně to nejsou lidi pracující pro americké ambasády (nebo rozhodně ne vědomě). A mezi náma, zrovna tak bych mohl říci, že všichni, kteří podpořili tuhle petici jsou placeni Puňtinovým úřadem, aby rozvrátili naší mocenskou strukturu a konečně nás začlenili do ruské federace.

 

Pokud tedy chcete tyto své "postřehy" ventilovat do světa, prosím čiňte tak na fórech příznivců konspiračních teorií a nikoliv na webu, který provozuje většinou kvalitní (vyjma této) a užitečné petice.

 

p.s.: a psát takovéto názory jako anonym je velmi, ale opravdu velmi, statečné.




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...