Omluva ruskému národu, ruskému lidu a prezidentu Putinovi
Re: Re:
Děkuji za názornou ukázku slovníku pražské kavárny. Jen piště dál, ať všichni vidí, co jste zač.
Podepisujte spřízněnou petici:
Požadujeme prošetření vyučovacích metod učitelky Petry Štěpánové...
Dobrý den.
Tuto petici jsem podepsal,protože to tak cítím od srdce,A při konfliktu se postavím na stranu Ruska.A chci aby se to veřejně vědělo.Můj největší nepřítel je naše vlastizrádná vláda,zločinecké NATO a USA.Budu do vás střílet.když bude potřeba!!!
Josef Voltr Choustníkovo Hradiště 70.
Tak toto nepodepíšu. Tuto petici napsal vymrdanej ruskej šváb asi Zeman sám ne asi? Se vspamatujte Rusko je zlo největší vy dementi !!!!!!!
Re:Podle Vašeho pravopisu usuzuji,že jste největší inteligent.Zdraví Vás Josef Voltr.
#7: Skywalker - :Podle Vašeho pravopisu usuzuji,že jste největší inteligent.Zdraví Vás Josef Voltr.
Re:
Největším zlem je lidský hloupost a neznalost toho kdo je ten který chce zavést EU do války jen pro sve ekonomického zájmy
Re: Re:
Prosím nosatých, dobroserov a havloidov, aby tu zbytočne nezavadzali.
Re: Re: Re:
Oni to bohužel jinak neumí, takové jsou jejich vyjadřovací schopnosti. Co chtít od pravdoláskařů, zpravidla hašišáckých povalečů pracujících pro americkou ambasádou placené neziskovky a think-tanky jako Člověk v tísni, Evropské hodnoty, Svobodné fórum apod.?
Míša... Naše tupá vláda by měla dobrovolně odejít, než si svrhne Český národ!..Dějiny se opakují...
Nemohu jen tak přehlédnou několik desítek milionu mrtvých, v bojích a při dalších zvěrstvech při ničení měst a vesnic Všichni vděčíme Rusku za životy a ještě budeme vděční i nadále . Podle toho co se děje pan prezident Putin , se snaží o záchranu lidstva. Rusko válku nezačíná , ale přináší mír a většina lidí si mír opravdu ze srdce přeje.
Petici napsali Putinovy kolaboranti. Mrdam na vas chatro vite co? Dete do prdele bojuju proti vam za svobodu zapalim si SKUNK!
Facka pro každého na probuzení.
Poprosím všechny signatáře, stoupněte si do řady. Jsem sice povětšinou pacifista a neublížil bych mouše, ale u vás je potřeba překontrolovat zda jste při vědomí, a to jak známo se nejlépe zjistí dobře mířenou fackou či políčkem chcete-li. Člověk co schvaluje zahraniční politiku Ruska, co víc, je ochoten kvuli Rusku zradit vlastní lidi, vlastní zemi potřebuje intenzivní pomoc!
Re:
| This discussion has been closed. |