OTŘESNÝ PŘÍPAD ŠIKANY - SPŠ TŘEBEŠÍN, PRAHA 10

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#66

2016-02-18 19:29

Není to jen tato škola, ale mnoho mnoho dalších. Ředitelé škol se k šikanľ staví slovy jako "jsou to jen děti" a nemůžeme jim ničit budoucnost. Atd. A tito takzvaní děti mezitím ničí studium ostatních žáků, kteří se chtějí učit.

Vždy mě hluboce zaráží, když slyším učitele anebo ředitele, říkat, jak si rodiče mají dávat pozor na šikanu, jak nemají přeřazovat dítě do jiné školy a podobně. Jak asi si mají rodiče dávat pozor na šikanu?

Já dám dítě do vzdělávacího institutu a je to povinnost toho institutu zabezpečit podmínky pro vzdělávání a pokud tam je žák který dělá něco jiného než je vzdělávání, měl by být vyloučen a to okamžitě aby ostatní měli klid.

A pokud to vedení školy toleruje, měli by být vyloučeni oni.

To co jsem viděl na tomto videu je otřesné ale vedení školy říká, to je normální. Tito žáci by měli být okamžitě zadrženi do vazby a vyšetřováni přinejmenším za fyzické omezování svobody a popřípadně i za napadení. Měli by být alespoň vystrašeni dokud jsou mladí aby si to ještě rozmysleli. Ale dnešní školství je naopak ujistí, to je v pohodě, paní učitelka byla stará vše je v pohodě, choďte šikanovat další starý lidi, nikdo to řešit nebude vše je v pohodě, maximálně Vám napíšeme do žákovské černý puntík.

Odpovědi

jau

#67 Re:

2016-02-18 19:37:44

v první řadě na místě paní učitelky bych podal trestní oznámení již před několika měsíci,

 

dnes kdybych byl pozůstalý tak bych podal trestní oznámení na vedení školy, za zanedbání a zneužití pravomocí

 

 

toto vedení školy je třeba okamžitě vyhodit a zmedializovat co nejvíc aby se ředitelé i ostatních škol konečně probrali!!!!

 

 

šikana je čím dál více a vedení škol se jen usmívá a říká rodičům aby si dávali pozor...."V našich školách máme šikanisty ale mi stím nic neděláme" toto je úplně normální. Bohužel současné školství produkuje feťáky a grázly a ještě je obhajujou.