MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#74008 Re: Re: Re: Miloš Zeman je ruský troll, záměrně ničí hodnoty demokracie a úřadu prezidenta republiky

2016-02-17 19:49

#73986: - Re: Re: Miloš Zeman je ruský troll, záměrně ničí hodnoty demokracie a úřadu prezidenta republiky.... 

 Toto je poslední hra Faslafa Chafla - Přicházení, v hlavní roli humanitární bombarďáky a Kchárl fon Šláfenberg!

 

 

 

 

VH: Pošlete sem toho věčně ehm, ehm, chrápajícího ehm, ehm, zdegenerovaného rakouského debila ehm, ehm, Švarcenberka.

 

KS: Čest práci, soudruhu prezidente, co potřebujete? (cenzura Československé Socialistické Televize, ve skutečnosti údajně zahajloval)

 

VH: Shalom (Toto není cenzura ČST).  Co děláš debile, není vidět žádná tvoje práce a jsi zase ehm, ehm, pochcanej? Už sis dodělal tu svojí ehm, ehm, Školu v přírodě? (Sundavá z hlavy jarmulku

 

KS: Věnoval jsem se chvíli své echt nacistické manželce z Deutchlandu, machinacím s majetkem, rozkrádání Becherovky a pomáhání sudeťákům, soudruhu prezidente. Taky jsem schovával všechny Peroutkovy oslavné články na Hitlera, abysme ho mohli prohlásit za svatého. Tady máte klíče od té nové echt deutche neprůstřelné limuzíny BMW za 10 miliónů devizových KČS z daní těch chudáků, co berou tři tisíce měsíčně, utahujou si opasky a vyhazujou je z jejich bytů na ulici. Ale nikde to raději neříkejte, v médiích to bude až za takových 15 let, budeme se tvářit, jako že je to obyčejné auto pro obyčejného člověka, takový volks-wagen od BMW. Ha ha ha.

 

VH: Dobrá, ehm, ehm, tak debile, je potřeba najít nějaké vrahy a zločince, které bych omilostnil, čím větší vrah to bude, tím lépe. Potom řekneme, že to byli političtí vězni a ehm, ehm, humanitární lidskoprávní umírněná opozice, jako to říkáme o těch vrahounech Mašínech a banderovskejch esesákách. Co dělá ta Hepnarová, to by byla bojovnice proti komunismu, že jo? A nechrápej mi tu ty ehm, ehm debile zdegenerovanej. Takhle si všichni všimnou, jak krademe a já musím ještě rychle prolomit ty blbý Benešovy dekrety a pak co nejrychleji prodat Lucernu tomu mýmu kámošovi stbákovi Junkovi v čele státního Chemapolu, než ho seberou. Dostanu od Chemapolu 200 miliónů za půlku a on jí pak celou, i s druhou půlkou, prodá dál za 170 miliónů. Daňového poplatníka to asi taky moc nepotěší, ale o tom se také nebude smět psát a mluvit. Ha ha ha.

 

KS: Rozumím soudruhu prezidente, čím více propuštěných politických vězňů, tím více pravdy a lásky pro západ a tím více plácání po zádech od našich šéfů američanů. Paní Hepnarová je bohužel jedna z našich obětí v boji s totalitou. Tak propustíme všechny zločince, ten námi nenáviděný český národ si s těmi vrahy už nějak poradí a my jsme dobře chráněni a za vodou. Nějací lidé zemřou, za pár let je zase pochytají a mezi tím tu lidé nebudou mít co žrát a bude jim všechno jedno. Ha ha ha.  Goebbles, teda Špaček to už nějak vysvětlí a naše média si nedovolí do toho šťourat i nějaké pochvalné články budou. (a něco zamumlá, připomíná to opět známý nacistický pozdrav - opět zcenzurováno ČST)

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#74009 Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman je ruský troll, záměrně ničí hodnoty demokracie a úřadu prezidenta repub

2016-02-17 20:03:07

#74008: - Re: Re: Re: Miloš Zeman je ruský troll, záměrně ničí hodnoty demokracie a úřadu prezidenta republiky 

 

 Václav Havel či Karel Schwarzenberg snad jsou debilové? Čím ten blábol chcete doložit? 

Na druhou stanu i vy velmi dobře víte, že Miloš Zeman masivně lže a podílel se na gigantické zlodějině ukradení MUS. Stejně tak velmi dobře víte, že Mynář je vlastně jen druhořadý podvodník, který na dvoje dotace zrestauroval svojí výletní chaloupku. Tedy jak nazvat tyto dva - českými komunistickými supermany? 


Nepřihlášený uživatel

#74010 Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman je ruský troll, záměrně ničí hodnoty demokracie a úřadu prezidenta repub

2016-02-17 20:04:55

#74008: - Re: Re: Re: Miloš Zeman je ruský troll, záměrně ničí hodnoty demokracie a úřadu prezidenta republiky 

 To má snad být pokus o parafrázování originálu?  :-)

 Jak asi celou věc zadával? 

MZ: Pošltete sem toho debila Mynáře.

VM: Dobrý den soudruhu prezidente, co potřebujete?

MZ: Co děláš debile, není vidět žádná tvoje práce?

VM: Věnoval jsem se chvíli rodině soudruhu prezidente.

MZ: Dobrá, tak debile, je potřeba najít nějakého pitomce, kterého bych omilostnil, čím větší blbec to bude, tím lépe. 

VM: Rozumím soudruhu prezidenta, provedu.