OTŘESNÝ PŘÍPAD ŠIKANY - SPŠ TŘEBEŠÍN, PRAHA 10

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#28 Re: zdroje

2016-02-17 12:20

#25: Žasnoucí Třebešíňák - zdroje 

 To se mi snad zdá! Chápeš, že tyto tři individua jí svou systematickou šikanou do toho hrobu pomohli? A i kdyby žila - je to  stejně závažné, toto si nemůže dovolit nikdo! A zvláště k vyučující. Co jsou ti tři zač, že si dovolili trápit, ponižovat a ničit člověka? Ale všechno se jim v životě vrátí, to již teď mají jisté. Nepřeju jim v životě ani za mák dobrého.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#31 Re: Re: zdroje

2016-02-17 12:44:23

#28: - Re: zdroje 

 To se vám nezdá. Takhle jsme to dopracovali s tou demokratizací školství. Učitelka, která se nechá šikanovat, prostě nemá respekt, tak ať vypadne, pravil žák. Učitele, který se šikanovat nenechá, vyrazíme na hodinu a řekneme, že žáci "trošičku zlobili". Do toho pomatená Šabatová občas utrousí nějaké pedagogické lidskoprávní "moudro" o tom, jak škola nesmí pošlapávat práva našich mladých géniů, a pomatená ministryně bude inkludovat nevychovatelné spratky a hrozit rodičům OSPODem, pokud náhodou její nápad nebudou považovat za moudrý a inkluzi odmítnou.

V

#49 Re: Re: zdroje

2016-02-17 18:39:07

#28: - Re: zdroje 

 Plně souhlasím s tímto názorem. Jen by bylo zapotřebí tyto tři grázly co nejpřísněji potrestat, aby si i další jim podobní šikanu rozmysleli. Pokud totiž potrestáni nebudou, tak nejen, že to příště zkusí zase ( vždyť jim to prošlo pouze s 3 z chování JAK SMĚŠNÉ ), ale i jiní budou v pohodě šikanovat dál. A bohužel toto nebyla pouhá šikana z legrace, ale trestný čin. Vždyť to šlo od vyrušování ve vyučování, omezování osobní svobody, až k psychickému a fyzickému týrání s následkem smrti.