Petice na podporu Autonomního sociálního centra Klinika

Quoted post

Tomáš

#58

2016-02-08 19:26

K vypálenému autonomnímu sociálnímu centru klinika asi tolik: Když naši pánové demokraté Sobotka, Zaorálek, Kalousek, Schwarzenberg, Štětina, Kocáb, Bursík aspol tak podporují majdan a svržení Janukovyče a ostře kritizují každého, kdo tento puč neuznává, tak by jistě podpořili i českou formu majdanu za pomocí zdejších militantních neonacistických uskupení a svržení zaprodané vlády. Předvčerejší žhářský útok na Autonomní sociální centrum, nebo jak se to líhniště smažek vlastně jmenuje, jistě také vřele podporují, to je jako přes kopírák z majdanských bojůvek nebo banderovského řádění ve Lvově. Nebo snad měří dvojím metrem? Proč by měli jedni právo na svobodu a druzí ne? Snad si o nich nemám myslet, že jsou to odporní zakomplexovaný militantní protiruští xenofobové, jejichž cílem je vyvolávat ve společnosti nenávistné nálady proti skupině osob nebo národnosti? To je přece něco odporného, to nemá v jednadvacátém století co dělat. Chce se mi z takových fašistů zvracet!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#61 Re:

2016-02-09 10:26:45

#58: Tomáš -  

 Správně pane. Věčná škoda, že to nelehlo popelem komplet. Byl by od té verbeže konečně klid. Scházejí se tam ty nejhorší existence z celýho širýho okolí, kterých by nebyla škoda.

Lloyd

#65 Re:

2016-02-09 14:03:36

#58: Tomáš -  

 Ani bych se nedivil, kdyby to bylo sehrané, aby vzbudili lítost a štědří dárci jim zaplatili nějakou tu "rekonstrukci" :D Mimochodem je to normální squatt. Nastěhovali se do zchátralé budovy, která byla v soukromém vlastnictví..