MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#73357 Re: Re: Re: Re: Obávám se, že Zeman je všechno možné, jen ne chytrý ve smyslu toho slova....

2016-02-06 20:09

#73355: - Re: Re: Re: Obávám se, že Zeman je všechno možné, jen ne chytrý ve smyslu toho slova.... 

 Dostat modrou knizku za komunistu potrebovalo urcity stupen mazanosti. Karel Gott to vyresil tak ze zahral roli devianta v prazske tramvaji. Nevim jak to dokazal Zeman ale dokazal to a modrou knizku take dostal. Nazor na Zemana mame urcite stejny protoze tu jeho chytrost ,dekuji ale nechci.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#73360 Re: Re: Re: Re: Re: Obávám se, že Zeman je všechno možné, jen ne chytrý ve smyslu toho slova....

2016-02-06 20:25:00

#73357: - Re: Re: Re: Re: Obávám se, že Zeman je všechno možné, jen ne chytrý ve smyslu toho slova.... 

Se soudruhem Zemanem je to celé takové podivné. Tváří se skoro jako disident, ale soudruzi mu přidělili byt v panelákové králíkárně, který po revoluci ještě dokázal "zprivatizovat". Disident, kterému byl přidělen byt režimem, který jej potírá, je nejspíše celosvětový unikát. Ale je možné, že to není jeho byt, ale byt jeho bývalé ženy, jeho současné ženy nebo kdo ví koho, třeba původně StB. 

Zemanovi nevěřím ani dobrý den a to především proto, že jsem velmi dobře schopen popsat a dle mého názoru i prokázat jeho lhaní dokonce přímo v jeho projevech. Pokud tedy "vím", že lže, jak mohu takovému člověku věřit, že jindy mluví pravdu, když lže v relativně "banálních věcech" např. o panu Peroutkovi, o tom co sám řekl či neřekl, kde lhát vůbec nemusí? Nemusel dokonce ani lhát o privatizaci MUS, navíc je to velmi snadno odhalitelná lež, je sám podepsán pod "privatizací" a udělal to v červenci roku 1999 tedy více jak rok potom, co vláda Tošovského odešla, resp. rok a několik dní potom. Byla to lež velmi průhledná, přesto se jí dopustil. Byla dokonce průhledná proto, že vláda Tošovského, přestože měla dokonce důvěru Sněmovny na rozdíl od vlády Zemanovců a Zemana tedy Rusnokovy vlády, nejspíše vůbec žádnou privatizaci nepodepsala, nebot si byla vědoma dočasnosti.  

Při privatizaci MUS je dokonce velmi obtížně uvěřitelné, že by i jen hypotetické kroky Tošovského byly nevratné, když si pomyslíme, že současná vláda např. zrušila druhý důchodový pilíř. Tedy privatizaci ať už jakkoliv předjednanou, by logicky bylo neskonale snažší zrušit, změnit, upravit, či dokonce i zpětně získat majoritu ve firmě v které stát majoritu vlastními kroky ztratil, obzvláště když se jedná z hlediska státu o banální částku za celý 46 % podíl tedy 650 mil. Pro srovnání Zeman přebíral dluh cca 200 mld. a předával dluh cca 400 mld. korun, tedy 100 % navýšení za 4 roky, což je tempo vskuktu neuvěřitelné.