MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Z archívu CIA!!

#70098 Důležitý!!!

2016-01-03 22:29

V dubnu 1945 uprchl Adolf Hitler se svou milenkou Evou Braunovou do Argentiny. Po sňatku s Evou v Argentině spolu měli několik dětí, aby tak Hitlerova dynastie pokračovala.

První říše byla nesvatou Říší římskou - Franckou - a ta trvala od roku 800 do roku 1808. Druhá říše začala kancléřem Otto von Bismarckem v roce 1871 a skončila porážkou císaře Viléma II v roce 1918. Třetí říše byla nacistická diktatura Adolfa Hitlera a trvala od roku 1933 do 1945. Čtvrtá říše nastala 22. listopadu 2005, kdy Angela Merkelová-Hitlerová složila přísahu kancléře znovu sjednoceného Německa. Angela Merkel se narodila v Argentině nebo v Západním Německu a adoptoval ji pár jménem Hors a Ferlin Kasnerovi z Hamburgu ze Západního Německa. Angela byla pojmenována podle strýčka Angela - sestra Adolfa Hitlera.

Angela Merkel (narozena 1954) je německou kancléřkou a dcerou Adolfa Hitlera !!!

Přijde vám to nemožné ??? Vždyť Hitler zemřel, tedy se spáchal sebevraždu ... Víme to z TELEVIZE všichni žejo, zemřel v roce 1945 !!! ... Ale právě ta televize ... Žejo ??! Povídá se, že tato zrůda, žila ještě nějaký čas v Jižní Americe , tedy v Argentině ... Takže, co ?! Čemu dnes věřit ... 11.09.2001 hrůza AMERIKY ... tomu také hafo lidí věřilo a věří do teď ... Takže je či není to možný ... No klidně to možný je ... Angela Hitler Merkel ... co by ne vlohy na to má , to už víc než potvrdila ... Svině jedna , zrůda !!!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#70099 Re: Důležitý!!!

2016-01-03 22:34:59

#70098: Z archívu CIA!! - Důležitý!!! 

 Nedavno jsem cetl v ceskem tisku ze nejaka novinarska kachna prisla na to ze Honzu Masaryka zavrazdila Britska spravodajska sluzba.


Nepřihlášený uživatel

#70101 Re: Důležitý!!!

2016-01-03 22:55:52

#70098: Z archívu CIA!! - Důležitý!!! 

 Ruská propaganda se naží zpochybně vše a všechno. Je to cíl ruské propagdy, neboť jednu část lidí takové zpochybění zechutí od účasti na správě veřejného prostoru, další část bude ochotna uvěřit naprosto jakémukoliv blábolu, viz čtenáři výkladní skříně ruské propagandy parlametních listů, kdy finální cíl je zpochybnit demokracii jako systém správy veřejného prostoru a nabídnout nejpreve "mírnou" formu totality, jako možnost. 

Podstata je, že vzdělání máme od toho, abychom oddělovali pravděpodobné od nepravděpodobného, mravné od nemravného, kulturní od nekulturního a ideálně pravdu od lži. Totalitní školství logicky velmi pokřivovalo výše uvedené oddělování, neboť např. komunistická mravnost měla velmi málo společné se skutečnou mravností, stejně jako komunistická kultura nemá nic společného s kulturou obecně, přesto se snad mnozí občané dovzdělali, či aliespoň získali znalosti, neboť nedílnou součástí vzdělání je také soulad kultury a morálky se znalostmi. 

 Spiklenecké teorie o tom, jak kdosi chce řídit svět nejsou v souladu s tím, že svoje životy si řídíme sami, pokud je žijeme v demokracii. Nic nám nebrání kandidovat v místních volbách, krajských, státních. Nic nebrání vstoupit do politické strany a zase z ní vystoupit. To vše, pokud žijeme v demokracii nikoliv v totalitě, kterou jsme mnozí také poznali a je to jistě smutná, ale neocenitelná zkušenost. Dnes ti, kdož totalitu zažili jsou schopni velmi dobře dobře propagandu totality rozpoznat, identifikovat a mnohdy velice snadno popsat lži takové propagandy. 

Váš text patří do skupiny zpochybnění všeho a všech. Stejně jako Zemanův projev o holokaustu, i proto lze považovat Miloše Zemana za ruského trola, jeho projevy jsou uhlazení verzí vašeho textu o Hitlerových dětech a Angele Merkelové. 

Králík

#70162 Re: Důležitý!!!

2016-01-04 22:50:42

#70098: Z archívu CIA!! - Důležitý!!! 

 Takhle přesně to bylo, skoro mi při tom pomyšlení běhá mráz po zádech... Ikdyž ona si dokázala s pomocí EU udělat protektorát ze skoro celé Evropy!!!