MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#70066 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman by rad, ale nemuze.

2016-01-03 20:47

#70057: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman by rad, ale nemuze. 

 Lži jsou, jak jistě velmi dobře víte, taktéž pohrdáním žido-křesťanskou-muslimskou civilizací Evropy a že jsou na nechutném anonymním serveru, který tu setrvale propaguje, publikovány lži na tom jistě v klidu shodneme a to i přesto, že má v názvu slova pravda, obdobně jako komunistické ruské noviny, které si také pro jistotu dali slovo pravda do názvu, aby se tam ve své podstatě vlastně psala jen lež. Velmi to připomíná parlamentní listy, které s parlamentem a demokracií nemají taktéž vůbec nic společného, ale o to více mají společného s pohrdáním komunistů a nacionálních socialistů parlamentem, parlamentní demokracií a tedy i evropskou civilizací. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#70070 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman by rad, ale nemuze.

2016-01-03 21:02:26

#70066: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman by rad, ale nemuze. 

 No mne zase zaujal na onom odkazu tento odstavec:

Humanitární vrah

Václav Havel patřil k nejhorlivější podporovatelům NATO. Mimo jiné se o bombardování dnešního Srbska vyjádřil jako o humanitárním: „Domnívám se, že během zásahu NATO v Kosovu existuje jeden činitel, o kterém nikdo nemůže pochybovat: nálety, bomby, nejsou vyvolávány hmotným zájmem. Jejich povaha je výlučně humanitární. To, co je zde ve hře, jsou principy, lidská práva, jimž je dána taková priorita, která překračuje i státní suverenitu. A to poskytuje útoku na Jugoslávskou federaci legitimitu i bez mandátu OSN.“

Tímto výrokem získal mnohých nepřátel zejména u lidí, kteří odmítali akce NATO na území bývalé Jugoslávie. Tzv. Humanitární bombardování byla akce amerického letectva od 24. března – 10. června 1999 během Kosovské války.

Za tři měsíce náletů přišlo o život 3500 lidí, z toho 2500 civilistů. Srbové dokonce po válce postavili památník 500 zabitým dětem, obětem tzv. humanitárního bombardování. Tyto zrůdnosti, vraždy a genocidu podporoval, tudíž byl vrahem.

Dále je tam zaznamenán autentický proslov  Mašína o tom, co si myslí o chartě a že V.Havel byl kretén řízený estébáky. Na tom nevidím nic moc vylhaného, proč ale vy ano?