MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#70044 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman by rad, ale nemuze.

2016-01-03 19:34

#70043: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman by rad, ale nemuze. 

Vysokoškolstky vzdělaných imigrantů není pár, právě tito lidé se logicky dávají do pohybu jako první, velmi dobře vědí, že není možné ztrácet čas nějakým čekáním. Mnozí ze Sýrie navíc studovali nejen v Československu, ale i zemích západních, mají jazykové znalosti a především mají znalost prostředí, vědí co potřebují k tomu, aby mohli začít podnikat, jaké zákony musí dodržet, kam mají platit daně, kde registrovat zaměstnance atd. Což je jinak znalost velmi drahá.  

Imigranté do EU logicky směřují do velkých zemí, neboť možnost uplatnění v oboru je větší už jen z hlediska počtu lidí, kteří v dané profesi pracují. Zde jsou profese, kde pracuje 10 lidí v celé ČR v Německu tu samou profesi dělají mnohdy tisíce lidí.  

Druhým důvodem je logicky znalost jazyka a jeho budoucí uplatnění. Z tohoto pohledu je čeština při vší úctě k našemu jazyku poněkud k ničemu. Uplatnění kdekoliv mimo tutu zemi, jeví se spíše nepravděpoodbné případně je spojeno s nutností velké kooperace s administrativou či dokonce politikou tohoto státu. Např. Syřané mají s takovou kooperací se státní mocí vskutku neblahé zkušenosti. 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#70046 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman by rad, ale nemuze.

2016-01-03 19:43:59

#70044: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman by rad, ale nemuze. 

 Viděl jsi tak lůza vypadá, ty kašpare? Samej doktor. :D


Nepřihlášený uživatel

#70047 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman by rad, ale nemuze.

2016-01-03 19:48:05

#70044: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman by rad, ale nemuze. 

 Není naší povinností, jak tvrdí Unie, velvyslanectví USA a havlistický vlastizrádce, přijímat migrující a parazitický islám. Není naší povinností přijímat někoho, kdo naší kulturou a civilizací pohrdá a vůbec nemá v úmyslu, jak svědčí zkušenosti ze západní Evropy, se integrovat. Není naší povinností se starat o parazita.