MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#70024

2016-01-03 18:52

Zvykejte si, sousedé. Teroristická hrozba prý nyní bude v Německu standardem

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#70037 Re: Teroristická hrozba je vždy standardem....

2016-01-03 19:11:57

#70024: -  

....např. teroristickými útoky v osmdesátých letech hrozilo Německu i komunistické Československo a dokonce i teroristický čin nejen plánovalo, viz. teroristický čin soudruha Minaříka. 

Mimo to, komunistické Československou školilo teroristy, kteří jsou nyní velmi pravděpodobně na špici muslimských teroristických organizací. 

Terorismu západu na přechodnou dobu vymizel s pádem komunistických režimů a např. ve Velké Británii a Severním Irsku na základě vyřešení sporů uvnitř Velké Británie. Španělský levicový extrémismus přišel o zdroje z komunistických zemi a také tedy vymizel, stejně jako vnitřní levicový extrémismu Německa. 

Dnes tedy opět hrozí extrémismus levicově - muslimský, ale neni to nic, co by demokratické země neznaly a proti čemu by se neuměly bránit a co by nezvládaly. Navíc mají zprostředkovanou zkušenost s terorismem palestinským. 

Komunistické země nebyly terorismem ohroženy z prostého důvodu, demokratické země takové způsoby nepoužívají na rozdíl od těch totalitních - zjednodušeně komunisticko-nacistických (ve smyslu nacionální socialismus).