MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#69956 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jak s rovnopravnosti souvisi vrazdy novinaru a opozicnich poliku

2016-01-03 12:15

#69951: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jak s rovnopravnosti souvisi vrazdy novinaru a opozicnich poliku.... 

 Kritikou okolnosti, že jsou myšlenky Havla zneužívány cizí mocí k rozvratu společnosti, podle vás znamená zpochybňování demokracie? Havel si pro sebe demokracii snad přímo patentoval? Jeho myšlenky snad nesnesou žádnou dodatečnou úpravu nikým? Jeho myšlenky se musí nutně používat v každém stavu kteréhokoli sociálního uskupení? Havel snad vyřešil koplentně všechny problémy lidstva? O jakém to mluvíte zpochybňování demokracie? 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#69960 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jak s rovnopravnosti souvisi vrazdy novinaru a opozicnich po

2016-01-03 12:20:26

#69956: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jak s rovnopravnosti souvisi vrazdy novinaru a opozicnich poliku 

 Kritika používáním lži, ci polo-lži ci dokonce podsouvani myšlenek i Vaclavu Havlovi, je propapaganda nikoliv kritika. Představa, ze myšlenky Václava Havla někdo zneužívá je sice mozna, ale proc by to dělal? Kcemu by to bylo dobre? Ruska propaganda nabizi totalitu jako správu veřejného prostoru a z toho plyne, ze musí zpochybnit demokracii. Pokud ma Ruska propaganda jeste nějak dalsi důvod, ke zpochybnovani demokracie, např aby se udržela současná totalitní nomenklatura u moci, tak to je klidne mozne.

Navíc zpochybnujete demokracii nekritizujete myšlenky Václava Havla. Dokonce bych řekl, ze zijete v představě Miloše Zemana, ze vytržení z kontextu je citace myšlenky.