MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#69939 Re: Re: Re: Jak s rovnopravnosti souvisi vrazdy novinaru a opozicnich poliku....

2016-01-03 10:19

#69929: - Re: Re: Jak s rovnopravnosti souvisi vrazdy novinaru a opozicnich poliku.... 

 Protože se ovšem Rusové cítí přesto být právě občany rovnoprávnými, proto snesou klidně i vámi vysmívaný poměr bonů vůdči dolaru. Snad snesou i 200 bonů za dolar, když budou mít zajištěn pocit rovnoprávnosti.

Něco podobného si utilitární finanční slepenec, zvaný Evropská unie, dokonce ani USA nikdy nemůže dovolit, protože jsou to uskupení natolik morálně vyhnilá, že by se okamžitě rozsypala. Není ani tohle pro vás alespoň trochu k zamyšlení? Problematika Krymu a jiných zástupných pseudobroblémů jež Rusku západ vyčítá pak upadá v tomto kontextu do roviny titěrnosti, právě v problematice rovnoprávnosti:

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#69941 Re: Re: Re: Re: Jak s rovnopravnosti souvisi vrazdy novinaru a opozicnich poliku....

2016-01-03 10:37:07

#69939: - Re: Re: Re: Jak s rovnopravnosti souvisi vrazdy novinaru a opozicnich poliku.... 

 Z vašeho prispevku vůbec neni zrejme, jak si predstavujete onu rovnoprávnost a jak si predtavuje ono snaseni "čehosi" co nejste schopen definovat výměnou za "pocit rovnopravnosti" který take nedefinujete. S kým chteji mít pocit rovnopravnosti s Cechy, Polaky, Ukrajinci, Francouzi, Brity, Brazilci, Indy, Cinany, Američany? Rusové mají nejaky "pocit nerovnopravnosti"? Z čeho jejich "pocit" prameni? Pokud pocit mají, neni to spíše proto, ze je to pocit a ne realita a ze tedy tento "pocit" v nich vzbuzuje např. souduh Putin, aby naopak nevznikl oprávněný pocit, ze za ekonomickou mizerii Ruska muze nove zavadena totalita a masivní vykradani státu nomenklaturou teto totality?

Občan EU se cítí nerovnopravny, např. v situaci, kdy musí zadat o Zelenou kartu v USA když tam nalezne práci?

Z vašeho prispevku mi připadá, ze Rusum podsouvate nejake velmi podivne představy o Světě. Případně si vy cosi o Rusech predstavujete.

Rusové zjevne namaji ani ten nejmenší pocit nerovnopravnosti když jejich elita ma odvahu se utkat o práci prakticky po celém světě a v počtech statisicu rocne opouští Rusko. Spíše to vypadá tak, ze nechtějí snášet vaše představy o nich než to, ze by se skutečně cítili "nerovnopravnymi".

200 ruských bonu za us dolar platit nikdy nebudou, v takové situci by Rusko zkrachovalo.