MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#69926 Re:

2016-01-03 08:40

#69856: právník -  

 Snaha o zavedení Havlizmu, jako vedoucího impulzu společnosti, při čemž vzniká rozvrat společnosti a v konečném důsledku nerovnoprávnost, protože následky viny zbohatlíků jsou dobře placenými právníky tlumeny, to je náběh na odporný druh totality. Tyto snahy lze rovněž interpretovat jako vlastizradu.¨Havlizmus sem byl implementován s výraznou podporou cizí mocnosti.

 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#69927 Re: Re: Vam se nelibi soucasna Ustava?

2016-01-03 08:58:37

#69926: - Re:  

 Touzite snad po Ústavě s vůdci ulouhou KSCM a vyrazeni vseobecne deklarace lidských práv z Ústavy?

K čemu by to bylo dobre?

Nevyhovuje vám existence Ustavniho soudu a ostatních demokratických instituci? Volbou totalitne smyslejiciho a jednajiciho Miloše Zemana jste skutečně chtel zvrati vývoj demokracie v teto zemi?

Velezradou je jednání za hranou Ústavy, rekl bych, ze prave takového jednání se dopouští Miloš Zeman a to nejen tymem, který se pohybuje mimo zakonnne normy tohoto státu, ale hned na počátku jednáním, které vedlo k rozpuštění Sněmovny a které on sám označil jako "dárek jeho volicum", nic takového mu Ústava samozřejmě neumožňuje, neni v pozici správce uradu prezidenta republiky aby dával dárky svým volicum natož v takové, které vedou k destrukci Snemovny, která v žádném případě neporusovala Ústavu.


Nepřihlášený uživatel

#69928 Re: Re:

2016-01-03 09:08:02

#69926: - Re:  

 V. Putin toto má přece jen ošetřeno lépe. Rovoprávnost je hlavní úkol a role existence státu. V Rusku byla nedávno rozehnána demonstrace proti homosexuálům, kteří pořádali svoji párty. I práva homosexuálů jsou nakonec v Rusku ctěna. Pan Schapiro tudíž křepčil na akci Pride party s počmáraným obličejem poněkud zbytečně, ale ne úplně zbytečně, protože zpolitizování zájmů minorit, je nejspíš hlavní rozvracecí údernou pákou cizí mocnosti. K tomu se hodí intelektuálové, jako byl Havel nebo Peroutka naprosto výtečně. Otázka zní ovšem následovně: Není už naše společnost rozbita dostatečně? Je nutné tleskat Maidanu? Je třeba schvalovat Kličkův záměr, pojmenovat v Kyjevě po Havlovi ulici? Nebylo toho desturuktivního havlování u nás už dost?