Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#6614

2015-12-30 09:48

Na sklonku roku 2015 se objevila informace o tom, že v České republice se zakládá politické hnutí, možná dokonce strana, bezprostředně zaměřená na podporu politiky Vladimira Putina.

Vzniká na základě spolku Přátel Ruska v České republice díky úsilí bývalého senátora a poslance a bývalého soudce Nejvyššího správního soudu, advokáta Jiřího Vyvadila.

Jiří Vyvadil ve svém interview pro Sputnik řekl:

Posledním impulsem pro vytvoření politického hnutí Přátelé Ruska v České republice byl fakt, že Evropská unie i USA v situaci, kdy Rusko cílevědomě a dokonale funkčně bojuje za naši civilizaci proti všem džihádistům na Blízkém východě, byly Rusku prodlouženy naprosto nesmyslné sankce. Sankce pokládám za výraz neomluvitelného pokrytectví Západu, protože to byl Západ, který zorganizoval a financoval svržení bývalého prezidenta Ukrajiny Janukovyče s cílem postavit Ukrajinu do nepřátelské polohy proti Rusku a vyvolat geopolitický střet. Jednání Západu je proto zcela amorální a naprosto neomluvitelné. Proto s plným vědomím, že uprostřed této atmosféry, kdy i česká vláda servilně dala k prodloužení sankcí souhlas, půjde o gesto, které bude chápáno jako políček celému českému politickému establishmentu, jsem ohlásil vznik tohoto hnutí a otevřel k němu diskuzi na stránkách naší skupiny i některých sociálních portálů.

Více: Na sklonku roku 2015 se objevila informace o tom, že v České republice se zakládá politické hnutí, možná dokonce strana, bezprostředně zaměřená na podporu politiky Vladimira Putina.

Odpovědi

francek

#6634 Re:

2016-01-03 11:13:12

#6614: -  

 A kde se mají zájemci hlásit?