153 křesťanů v Erbílu

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#108

2015-12-24 15:19

Papež František oznámil lidu na náměstí svatého Petra, že tyto Vánoce mohou být poslední pro lidstvo, že současný chaotický stav světa znamená „začátek konce všech dob“. A jakou náladou budou prodchnuty bohoslužby v katolických chrámech v Moskvě? Jak se vůbec cítí dnes katolíci v Rusku?

 „V Moskvě je naše komunita velká — až 60 tisíc lidí, ale do chrámu přichází méně, v tyto dny přibližně 5-6 tisíc lidí. Slavíme Vánoční svátky v nejkrásnějším kostele města — katedrále Neposkvrněného početí v Malé Gruzínské ulici. Je vystavěn v architektuře prototypu Westminsterského opatství. Zde se dodržují tradice: na počátku mše představený položí do jeslí figurku Ježíška, poté se pomocí ohňostrojů rozsvítí skutečná Betlémská hvězda na moskevském nebi", vyprávěl Sputniku ředitel Informační služby římsko-katolické Arcidiecéze Matky Boží v Moskvě otec Kirill (Gorbunov).

Otec Kirill oznámil, že v chrámu už stojí nazdobené sromky, umělecky slavnostně instalovány jesle, kde se podle pověsti narodil Kristus.

VICE-Papež vyzval lidstvo, aby se vzdalo všech zbraní hromadného ničení

„Pro mnohé je to dojemná scéna. Ale ve skutečnosti je to obraz maximální bídy. Když se zamyslíme — Kristova rodina, to je rodina migrantů, kteří museli opustit svůj domov, přijít do Betléma, kde tehdy probíhalo sčítání obyvatel. A potom utíkat do Egypta. Stali se uprchlíky. Zní to velmi aktuálně! Svět je i dnes plný utrpení a válek. Otec František to připomíná. Proč? Proto, že od té doby, kdy se před 60 lety objevila jaderná zbraň, každé Vánoce mohou být posledními.

Více: POSLEDNÍ VANOCE PRO LIDSTVO SVĚTA DUVOD MULTIKULTI

KONEC VSECH DOB-MATOUŠ 24 KAPITOLA

 BUDE U KONCE DOBY-ZJEVENI JANOVO 13 KAPITOLA

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#109 Re:

2015-12-24 18:46:45

#108: -  

 to jsem take četl zjeveni 13 dravé šelmy vládnou zemi  take albert pike předpověděl 3 světové války aby pomohly nastolení nového světového řádu  válka mezi islámem a zapadem se bliži