MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Kolaborant s nacismem

#69184

2015-12-23 14:51

O minulém víkendu šéf lidovců a místopředseda vlády Pavel Bělobrádek v Mnichově učinil gesto, které sám interpretoval jako omluvu sudetským Němcům za odsun v roce 1945. Jaké pocity ve vás taková gesta ze strany oficiálních představitelů státu vyvolávají?

Mám pocit, že Bělobrádek je přesně ten zrádce našeho národa, o kterých mluvil a před kterými varoval prezident Beneš po skončení války. „Komu a zač se klaněl? Za jejich podíl na zavraždění statisíců našich lidi za války? Asi neví, že odsunuti byli k těm, ke kterým před válkou patřit chtěli. Poklonit se českým obětem zavražděným a okradeným sudetskými Němci, když je z pohraničních oblastí naší republiky hnali, to ho ani nenapadlo. Doposud ho ani nenapadlo alespoň připomenout ty zavražděné naše občany, při tomto vyhánění a najednou se omlouvá a klaní těm, kteří to vše zavinili. Tímto gestem pošpinil a zneuctil jejich památku! Jak jsem již napsal, proč to udělal, asi ví jen on a ti, v jejichž službách to udělal. Já vím to, že po Havlovi je druhým, kdo tímto krokem občanům našeho národa plivl do obličeje“.

Odpovědi

Havloidi jsou nacisti a patří na šibenici!
Nepřihlášený uživatel

#69196 Re:

2015-12-23 15:08:13

#69184: Kolaboranti s nacismem na šibenici! -  

 V situaci, kdy jsme se v letošním roce dozvídali, že naší republiku vlastně osvobodili Američané a podíl Sovětské armády by zanedbatelný, v době, kdy jsme svědky neuvěřitelného zkreslování faktů o řádění sudetských Němců před obsazením naši republiky, snad už můžeme jen čekat, kdy den podpisu Mnichovské dohody bude, když ne státním svátkem, tak alespoň významným dnem. Kladu si otázku, jak je možné, že nechceme vidět důkazy dobových matriálů dokazujících, jak to skutečně bylo. Proč nechceme slyšet svědectví přímých účastníků? Proč nechceme vidět to nadšené vítání německých vojsk, a nejen jic, sudetskými Němci, když nám pohraničí zabírali? I já si pamatuji vyprávění těch, kteří byli hnáni dokonce jen s tím, co měli na sobě. Jak si zachraňovali holé životy. Za takové falšování dějin, jakého jsme dnes svědky, by se ti pravdoláskaři měli stydět, je to hanebné. Po převratu v osmdesátém devátém tvrdili, že dějiny byly komunisty falšovány. Vyřvávali, že „nejsme jako oni“. Měli pravdu. Jsou horší!

Schwarzenberg je stejný zločinec, jako Bakala!
Nepřihlášený uživatel

#69201 Re:

2015-12-23 15:19:49

#69184: Kolaboranti s nacismem na šibenici! -  

 

Nejvíc Schwarzenberga asi milují ti, co jim chtěl vzít majetky a vrátit je sudetským Němcům. Sliboval to Posseltovi, když bude zvolený. A ještě něco: Vymysleli spolu s pozdějším uhlobaronem Bakalou tehdy běžný tunel do Českého "stříbra". Dali se s Bakalou nominovat do dozorčí rady státní Karlovarské Becherovky, kde si předem připravili její privatizaci. Založili prostě akciovku SALB a z fabriky na výrobu likéru potichu udělali státní akciovku a po dobu jedné přestávky v České sněmovně předložili poslancům na schválení privatizaci fabriky na svojí firmu SALB, přičem nikdo z poslanců netušil, kdo stojí za touto firmou. Bez toho, aby za privatizované akcie Becherovky zaplatili, jim bylo umožněné akcie následně prodat velké nadnárodní společnosti Pernod Ricard a až potom uhradili celkem směšnou privatizační částku státu. Takže udělali přesně to, co všichni tehdejší Klausovi velkotuneláři a dnešní velkoboháči, kteří proto dnes již můžou, co si jen zamanou. Český stát tak tehdy rázem přišel o více jak 2 miliardy od Pernodu. Peníze si totiž jednoduše rozdělili Bakala a "kníže" a od té doby jsou oba skuteční miliardáři úplně za nic. Jen do nebe volající krádeží a podvodem.