Petice proti přijetí uprchlíků ze Sýrie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#533

2015-12-20 08:55

Bašár Asad reagoval s humorem na nedávná prohlášení některých představitelů Západu, mj. ministra zahraničí USA Johna Kerryho, o tom, že syrský předák může zatím zůstat u moci.

Dříve Západ trval na jeho odchodu. „Díky jim za to, vždyť jsem už málem balil kufry. Měl jsem odejít, a teď mohu zůstat", prohlásil prezident v interview pro nizozemskou televizní a rozhlasovou společnost NOS.

((Podotkl rovněž, že jenom syrští občané mohou rozhodovat o tom, jestli má zůstat u moci.))

„Jestliže vy jako občan Nizozemska jste ochoten přijmout, že někdo v Sýrii bude rozhodovat o tom, kdo bude vaším premiérem, pak my to přijmeme, ale vy ne. Sýrie je svrchovaný stát. Je její prezident dobrý nebo špatný, to mají řešit Syřané, ne Evropané", vysvětlil Asad.
 
 
NEVIDIM DŮVOD PROČ BY ASAD NEMOHL BEJT U MOCI FURT LID HO MA RAD 

OSLAVA V SYRII NA POČEST B.ASADA A PUTINA-Syria: University students in Homs celebrate army gains over IS

VOLBY 

Ve středu večer, den po ukončení hlasování v Sýrii, byly vyhlášeny celkové výsledky: Při účasti necelých 73,5 % z počtu bezmála 16 milionů oprávněných voličů získal dosavadní prezident 88,7 % hlasů, al-Núrí 4,3 % a Hadžar 3,2 %. Zbylé lístky byly neplatné. Oba neúspěšní kandidáti výsledky uznali a demokratičnost voleb i kampaně už potvrdili zahraniční pozorovatelé.Pro Ukrajinu zapomínáme na Sýrii: Válka pokračuje, Asad vítězí nejen na bojištích. Proč se Západ obává nadcházejících prezidentských voleb?

 VICE-[AE News] Bašár Asad exkluzivně v rozhovoru pro Českou televizi

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#536 Re:

2015-12-22 12:49:22

#533: -  muslimové a nenávist k evropě

 genocida bílých lidí v jar přijde i do evropy nevěřite kolik bělochu asi žije v africe nebo muslimkych zemi afrika a islámské země nejsou multikulturni ale my mame povinnou multikulturní výchovu    rasová populáce ve světě