Petice proti přijetí uprchlíků ze Sýrie


Nepřihlášený uživatel

#526

2015-12-02 13:28

V Národním centru řízení obrany ruského ministerstva obrany se pořádá brífink na téma "Ozbrojené síly RF v boji s mezinárodním terorismem. Nové údaje", který je určen pro zástupce médií.

RF vyzývá Turecko, aby zpřístupnilo objekty, které jsou centry ropného byznysu Daiš

„Jsem přesvědčen, že se nyní začnou objevovat úvahy o tom, že to, co jste tu teď uviděli, je falzifikace. Takže, když to všechno není pravda, ať nás pustí do těch míst, která jsme dnes novinářům ukázali", řekl náměstek ruského ministra obrany Anatolij Antonov.

Více: HLAVNIM ODBERATELEM DAIS V SYRII A IRAKU KRADENOU ROPU ODEBIRAJI TURECKO DUKAZY


Nepřihlášený uživatel

#527

2015-12-02 14:58

Za dva měsíce zaútočily ruské vzdušné a kosmické síly na 32 komplexy a 11 rafinérií ropy Daiš v Sýrii, oznámil na brífinku náměstek ruského ministra obrany Anatolij Antonov.

„Ruské vzdušné a kosmické síly útočí na místa, kde se skladují, zpracovávají a přepravují ropné výrobky. Za dva měsíce bylo v důsledku úderů ruského letectva zlikvidováno 32 komplexů zpracovávajících ropu, 11 rafinérií ropy, 23 stanice přečerpávající ropu. Bylo zlikvidováno 1 080 cisteren, převážejících ropu. Umožnilo to snížit zisky z nezákonně těžené ropy v Sýrii téměř o polovinu", řekl Antonov.

Více: Za dva měsíce zaútočily ruské vzdušné a kosmické síly na 32 komplexy a 11 rafinérií ropy Daiš v Sýrii

 

Turecko zatklo dva novináře a tři generály – odhalili, že turecký „humanitární“ konvoj vezl do Sýrie zbraně

„Rusku se neomluvíme, sestřelení stíhačky byl akt obrany“, prohlásil v Bruselu v centrále NATO turecký premiér Ahmet Davutolgu. A mimo jiné lehce zmínil, že Rusko nebombarduje IS, ale civilisty a když bombarduje turecký humanitarní konvoj, chová se stejně jako na Ukrajině (zdroj).

Na mysli měl ruské bombardování konvoje 25. listopadu, v noci po sestřelení letadla, který mířil do syrského města Azaz v blízkosti Aleppa a 5 km vzdáleného od tureckých hranic.

Město je centrem „umírněné opozice“ a centrem zbraní a střeliva a Turecko z něj učinilo zónu mimo kontrolu syrské armády. Vzhledem k odlehlosti syrské armády a také z politických důvodů k úderům na tuto oblast nedocházelo, až nyní Rusko zničilo celou kolonu s nákladem pro ozbrojence. Podle tureckých médií bylo zničeno dvacet kamionů, zemřelo sedm lidí a dalších deset utrpělo zranění. Rusko tak pokračuje v likvidaci všech objektů na hranici s Tureckem a ignoruje zájmy Turecka, na které dříve bralo ohled. V jakékoliv jiné situaci by Erdogan křičel, že Rusko bombarduje humanitární pomoc, ale teď mlčí, i když Rusko tak zahájilo likvidaci zásobovací infrastruktury, kterou Turecko vytvořilo za těch několik let války v Sýrii (zdroj).

VICE-Turecko zatklo dva novináře a tři generály – odhalili, že turecký „humanitární“ konvoj vezl do Sýrie zbraně


Nepřihlášený uživatel

#528

2015-12-04 06:18

Čeští odbojáři vyjádřili podporu Rusku v boji proti Daiš (arabská zkratka pro IS, pozn. red.). „Podle nás Rusko brání nejen Evropu, brání i naše národy a naši civilizaci,“ říká v rozhovoru pro Sputnik doktor Jiří Jaroš Nickelli, předseda OV Českého svazu bojovníků za svobodu Boskovice.

Veřejně jste dopisem vyjádřil podporu ruskému zásahu v Sýrii a v případě sestřeleného bombardéru. Co vás k tomu přimělo?

Jiří Jaroš Nickelli: Stanovisko k sestřelení ruského letounu Tureckem jsem nevyjádřil jen jako soukromá osoba. Podal jsem je též jako zvolený zástupce okresní organizace odbojářů v regionu Boskovicka.

Jsem pozůstalý a příbuzný po pěti odbojářích. Jednoho zabilo gestapo, druzí dva zahynuli v Osvětimi, čtvrtý padl pod sekyrou nacistů v Praze.

VICE-Sarkozy: K likvidaci IS je nezbytná koalice s Ruskem

Jak ruský zásah v Sýrii vnímají čeští veteráni?

Naši odbojáři už drahnou dobu sledují tance Evropské unie kolem boje s islamisty. A co vidí? Zatím co evropští politici žvaní, naši slovanští bratři Rusové konají. Bojují se silami, které opakují starý fašismus. Bojují se silami, které hlásají vyvolenou panskou rasu, zabíjejí své vlastní ženy a vraždí takzvané nevěřící všemi možnými způsoby s výkřikem Alláhu akbar.

Více: Čeští odbojáři vyjádřili podporu Rusku v boji proti Daiš (arabská zkratka pro IS, pozn. red.). „Podle nás Rusko brání nejen Evropu, brání i naše národy a naši civilizaci


Nepřihlášený uživatel

#529

2015-12-05 06:54

Otázky a odpovědi V.V.Pjakina ze dne 30.11.2015

Ruský analytik hovoří o tureckých obchodech s ropou a jeho spolupráci s IS, o roli Ruska v Sýrii a ve světě, o rozpadu Turecka a vytváření Kurdistánu, o úloze Číny v globalizačním procesu, o spojení Hollandeho s Ruskem, o NATO, o evropské situaci v souvislosti s migrací a energetickou závislostí a o mnohém dalším.

00:00 – Dnes všichni mluví o Turecku a útoku na ruské letadlo. Ale jsou nějaké události, které unikly pozornosti?  

Opravdu došlo k události, která kardinálním způsobem mění politický průběh života na planetě Zemi. Spadá do kategorie globální politiky, ale média jí nevěnovala dostatečnou pozornost. Prezident Putin na setkání s bolívijským prezidentem Evo Moralesem na jeho žádost slíbil prozkoumat požadavek Bolívie vůči Chile na přístup k oceánu a tato informace mění všechno. Rusko se reálně stalo centem řízení globálního významu. Svět to vidí a země s řešením problémů přicházejí za Ruskem jako prostředníkem. V každém problému je nutno brát zřetel na tento fakt. Nedošlo k tomu jen tak a pro mnoho lidí to bylo očividné, když Putin vyřešil konflikt mezi Indií a Pákistánem, kdy hrozila jaderná katastrofa pro celý svět a kdy se jejich vztahy normalizovaly.

03:22 – Erdogan tvrdí, že na summitu G20 varoval Putina před narušováním tureckého vzdušného prostoru. Nahrálo Rusko protivníkovi?

Absolutně ne a to je složitá otázka. Na summitu G20 naopak varoval Putin Erdogana, že Rusku došla trpělivost a pokud v Sýrii nebude možná dohoda, bude odhalen Erdoganův byznys, proto byly prezentovány snímky konvojů autocisteren, směřujících do Turecka (více a videa).

Rusko plní své dohody, kdyby je neplnilo, rozpoutalo by to ještě větší antiruskou politiku. Rusko podepsalo dohodu s USA a tím s celou koalicí NATO o bezpečnosti vzdušného prostoru nad Sýrií, krytí ruské stíhačky nebylo žádoucí, protože tím by Rusko vypadalo, že nevěří americkému slovu. Američané nikomu nevysvětlují, co tam dělají jejich letadla, ale situace je jako za Hitlera a Japonska – Rusko si muselo vybrat, kam se zaměřit dříve, jestli bojovat nebo hlídat provokaci a nyní je to stejné. Ruští letci museli létat bez krytí, vše stálo jen na tom, jestli USA půjdou do provokace proti Rusku. Erdogan věděl, že Rusko ví o konvojích a že se snaží s Tureckem o Sýrii dohodnout a jen čeká, jestli Erdogan přistoupí na provokaci, ke které došlo. Ta ale nebyla v jeho kompetenci, byla výlučně v kompetenci USA, které Erdogana využily. Provokace však nebyla naplánována proti Rusku, ale proti Sýrii či Číně. Migrace do Evropy probíhá, ale do dění vstupuje Rusko a kříží plány, zájmem proto je vyvolat v Sýrii kromě migrace pozemní válku, za tím účelem je obětován Erdogan. Proč Erdogan na provokaci přistoupil? Měl od USA slíbeno, že v Rusku dojde ke státnímu převratu a ke svržení Putina. Kyjev dlouho předvádí, že je nutné poslouchat USA a Erdogana USA přesvědčily, že veškerá světová elita vzhlíží k Washingtonu, že ruský krach se blíží a on se v budoucnu stane velkým vůdcem regionu a obnoví moc Turecka. Ale kde je ten převrat? Antiruská a antiputinovská koalice byla chycena pod krkem a kdo to udělal? Globální elita, která dala všem najevo, že v Rusku zatím žádný převrat nebude. Rusko na provokaci nepřistoupilo, Erdogan je na holičkách, pod sankcemi a lísá se Putinovi.

 VICE-Otázky a odpovědi V.V.Pjakina ze dne 30.11.2015


Nepřihlášený uživatel

#530

2015-12-07 08:23

OSLAVA V SYRII NA POČEST B.ASADA A PUTINA-Syria: University students in Homs celebrate army gains over IS


Nepřihlášený uživatel

#531

2015-12-09 12:05


Nepřihlášený uživatel

#532

2015-12-12 09:53

TAK VČERA VECER SEM ZAPNUL TV A HNED VIDIM MANIPULACI PROTI LIDEM ABY ZAS BYLO RUSKO ZA SPATNEHO A ASAD A ZA PRVNI ANI IRAK SI NESMI POSTAVIT V SYRII ZAKLADNU TAK ANI RUSKO ASAD SI TO NEPREJE A NENI TO V PLANU NIKDY SE NA TO NEPOMYSLELO TAK CO NAM ČT 24 TV FURT K... LŽOU

FAKTA BEZ CENZURY

Prezident Ruska Vladimir Putin varoval ty, kdo se pokusí zorganizovat provokace proti ruským vojákům v Sýrii.

„Jakékoli síly ohrožující ruské vojáky v Sýrii, mají být zničeny, rozkazuji jednat nanejvýš tvrdě", řekl Putin na zasedání rozšířeného kolegia Ministerstva obrany RF.

„Chtěl bych varovat ty, kdo se pokouší zorganizovat jakékoli provokace proti našim vojákům. Už jsme podnikli dodatečná opatření pro zajištění bezpečnosti ruských vojenských příslušníků a letecké základny. Byla posílena novými prostředky PVO, a všechny akce útočného letectva se konají pod ochranou stíhaček", řekl Putin.

Více: Prezident Ruska Vladimir Putin varoval ty, kdo se pokusí zorganizovat provokace proti ruským vojákům v Sýrii.

Syrský prezident Bašár Asad prohlásil v průběhu schůzky s hlavním poradcem nejvyššího duchovního vůdce Íránu Alim Akbarem Velajatím v Damašku, že země „nepřátelské vůči Sýrii“ zvýšily dodávky zbraní a finanční podporu bojovníků kvůli úspěchům syrské armády podporované Ruskem a Íránem.

„Úspěchy syrské armády v boji s terorismem za podpory přátel, v první řadě Ruska a Íránu, už přiměly některé země nepřátelské vůči Sýrii k eskalaci situace a ke zvýšení financování a rozšíření dodávek zbraní určených bojovníkům", cituje Asada syrská státní agentura SANA.

Více: ZKRS USPECHY RF LETECTVA SYRSKE ARMADY ZEME CO PODPORUJI IS ZVYSILI DODAVKY ZBRANI A FINANCÍ NA PODPORU IS

Syrský prezident Bašár Asad vyvrátil informaci o tom, že Rusko hodlá postavit v jeho zemi druhou vojenskou základnu.

„Není to pravda, přede dvěma dny to sami vyvrátili. Kdyby něco bylo, oznámili by to. A my bychom to rovněž hned oznámili", prohlásil Asad v interview pro španělskou agenturu EFE.

Podle jeho slov, také Írán nehodlá postavit základny v Sýrii. „Ne, nikdy na to nepomýšleli, nikdy nenastolili a neprojednávali tuto otázku", řekl Asad.

Mluvčí ministerstva obrany RF, generálmajor Igor Konašenkov vyvrátil 9. prosince tvrzení v médiích o zřízení v Sýrii nové ruské letecké základny. Podle jeho mínění, podnikají zahraniční média pokusy o odpoutání pozornosti veřejnosti od problému různými chýrami.

Více: ASAD V PLANU NEJSOU ZADNE ZAKLADNY V SYRII OD RF SE NA TO NEPOMISLELO

TV A ČT FURT VAM LZOU A PLACENE NEZISKOVKY PROAMERICKE JAKO IDNES,NOVINKY,ATD KDY KONECNE NARODE SE SCHOPITE A ZACNETE ZA VLAST BOJOVAT ZE VNITR NE ZVENCI O TO JDE PRAVE USA OSLABIT EVROPU ABY MOHLO PAK BEZ STAROSTI ROSEJVAT SVUJ TEROR V ZEMICH


Nepřihlášený uživatel

#533

2015-12-20 08:55

Bašár Asad reagoval s humorem na nedávná prohlášení některých představitelů Západu, mj. ministra zahraničí USA Johna Kerryho, o tom, že syrský předák může zatím zůstat u moci.

Dříve Západ trval na jeho odchodu. „Díky jim za to, vždyť jsem už málem balil kufry. Měl jsem odejít, a teď mohu zůstat", prohlásil prezident v interview pro nizozemskou televizní a rozhlasovou společnost NOS.

((Podotkl rovněž, že jenom syrští občané mohou rozhodovat o tom, jestli má zůstat u moci.))

„Jestliže vy jako občan Nizozemska jste ochoten přijmout, že někdo v Sýrii bude rozhodovat o tom, kdo bude vaším premiérem, pak my to přijmeme, ale vy ne. Sýrie je svrchovaný stát. Je její prezident dobrý nebo špatný, to mají řešit Syřané, ne Evropané", vysvětlil Asad.
 
 
NEVIDIM DŮVOD PROČ BY ASAD NEMOHL BEJT U MOCI FURT LID HO MA RAD 

OSLAVA V SYRII NA POČEST B.ASADA A PUTINA-Syria: University students in Homs celebrate army gains over IS

VOLBY 

Ve středu večer, den po ukončení hlasování v Sýrii, byly vyhlášeny celkové výsledky: Při účasti necelých 73,5 % z počtu bezmála 16 milionů oprávněných voličů získal dosavadní prezident 88,7 % hlasů, al-Núrí 4,3 % a Hadžar 3,2 %. Zbylé lístky byly neplatné. Oba neúspěšní kandidáti výsledky uznali a demokratičnost voleb i kampaně už potvrdili zahraniční pozorovatelé.Pro Ukrajinu zapomínáme na Sýrii: Válka pokračuje, Asad vítězí nejen na bojištích. Proč se Západ obává nadcházejících prezidentských voleb?

 VICE-[AE News] Bašár Asad exkluzivně v rozhovoru pro Českou televizi


Nepřihlášený uživatel

#534

2015-12-20 09:05

VIDEO: Další freudovské přeřeknutí Kerryho. Revoluce místo rezoluce. USA budou hledat jiné způsoby svržení Asada [CZ Titulky]

Americká zahraniční politika se utápí ve svých vlastních intrikách tak moc, že i ministr zahraničí John Kerry se stal obětí freudovského syndromu, kdy během hlasování ohledně mírového plánu v Sýrii mu z úst vylétlo spojení „návrh revoluce“ namísto „návrh rezoluce“. Návrhů a plánů na revoluce mají na ministerstvu zahraničí USA tolik, že je potom těžké se udržet a nesplést se, když obě slovíčka se liší jen jedním písmenkem. Ale toto vtipné vystoupení není hlavním obsahem videa.
To hlavní je, že americká administrativa prohrála jednu šachovou partii, ale v žádném případě se Američané nevzdávají plánů na svržení Bašára Asada. Je to jejich hlavní cíl, pouze teď budou muset hledat jiné cesty a prostředky, protože násilnou cestou, vyzbrojováním povstaleckých a teroristických islámských skupin v Sýrii, to už nepůjde. Dají se ovšem očekávat tlaky zahraničních neziskovek, humanitárních organizací, USAID, Člověka v tísni a dalších proxy organizací, jejichž cílem bude majdanizace Sýrie.
 VICE-VIDEO: Další freudovské přeřeknutí Kerryho. Revoluce místo rezoluce. USA budou hledat jiné způsoby svržení Asada [CZ Titulky]

VICE-19.3.2014.NA PODPORU ASADOVE ARMADY V SYRII SESLY SE LIDI Z OKOLI GHOUTA A HOMOSU


Nepřihlášený uživatel

#536 Re:

2015-12-22 12:49

#533: -  muslimové a nenávist k evropě

 genocida bílých lidí v jar přijde i do evropy nevěřite kolik bělochu asi žije v africe nebo muslimkych zemi afrika a islámské země nejsou multikulturni ale my mame povinnou multikulturní výchovu    rasová populáce ve světě 


Nepřihlášený uživatel

#538

2016-02-15 10:25

MANIPULACE VČEREJŠI VYSILANI 168H....

CO SI MYSLITE O VČEREJŠI MANIPULACI V PORADU 168H KDE VAM UKAZUJOU JAK ISLAM A TURECKO MLATI SVE OBČANY TURECKO ZA DEMONSTRACE A JAK JE ISLAM TIRANIZUJE V ZAJETI ALE TAM SE UKAZALO ODKUD TO JE TAK ZE ASAD NENI ZADNY DIKTATOR BYLO TO VYSILANO ARABSKYMA MEDIAMA EMIRATY TAK ZE EMIRATY PODPORUJI ISLAM VSEM JE TO JASNE!!!JE SPOUSTU DUKAZU JAK SE B.ASAD CHOVA KE SVOJIM LIDEM ALE ABY NA OBČANY ČR HAZELI TO ZE MAJ NECO SPOLECNE S MINISTERSTVEM VNITRA KETERY SI NECHAL NACKY A DUSTOJNIKA POLICIE ABY UDELALI KOMEDII SE SLUNIČKAŘEMA JE HNUS PLUS TY NACKOVE POPODALI SYŘANA DUVOD NAMIŘENO PROVOKATERY PROTI LIDEM CO TU NECHTEJ ISLAM V ČR STEJNAK MEL FALEŠNÝ PASS TAK ŽE TO BYL ISLAMISTA ALE NIKDY BY OBČAN ČR JEN TAK NEPOBOBAL NEKOHO MY OBČANE ČR JSME SLUŠNI LIDÉ NE ZVĚŘ KTERA NAS MA CHRANIT A VLASTIZRADNA POLICIE!!!A PREMIERA A B.ASADA ARMADA ZASE VYHRAVA EMIRATY A TURECKO SOU ZOUFALI TURECKO NIČI KURDY KTEŘI BOJUJI PROTI ISLAMU A POMAHAJ SYRII A OBČANUM ALEPPA O ZASE OSVOBOZENI OD IS KTERE TAM DOVAŽI A KREJE VLASTNI ARMADOU TURECKO JE KREJE PRI USTUPECH!!!! 

VICE-168H A MANIPULACE VEREJNENHO MINENI NA NAROD

Více: OBYVATELE ALEPPA VYTAJI ASADOVU ARMADU

VICE-VIDEO: Důstojník ministerstva vnitra koordinoval provokační akci skupiny maskovaných mužů během sobotní demonstrace proti islámu v Praze! Neuvěřitelná inscenace režimu a jeho manipulování s veřejným míněním!

V 168H... JSTE MOHLI JASNE VIDET ZE VLADA ZA NAS NEBOJUJE ANI POLICIE NACO BYCHOM MELY NAVYŠOVAT BEZPEČNOST POLICIE V ČR KDYZ ZA NAS NEBOJUJE A ŠLA BY PROTI NARODU :-( JE TO SMUTNÉ A HNUSNÉ 


Nepřihlášený uživatel

#539

2016-02-15 10:25

Přehled mešit a modliteben v ČR

Mapa ukazuje nám známé mešity a modlitebny k 6. červnu 2014. Modliteben je pravděpodobně více, neboť ne všechny jsou dostupné z veřejných nebo našich interních zdrojů. Pokud o nějaké další víte, dejte nám prosím vědět. Riziko výstavby další mešity hrozí i např v Karlových Varech.

VICE-MEŠITY V ČR ZA ZADY OBČANU

VICE-O plíživé a tiché islamizaci „z publika“


Nepřihlášený uživatel

#540

2016-02-15 10:26

CO BYLO UTAJENO NARODU OHLEDNE PROJEVU DSSS

Dne 6.2.2016 se na loretánském náměstí konala demonstrace nazvaná "ZA EVROPU BEZ EU", kterou pořádalo hnutí Za naší kulturu a bezpečnou zem a Národní demokracie. Na této demonstraci měl být přednesen projev představitelů DSSS, kteří se též akce zúčastnili. Bohužel, organizátoři Lucie Hašková a Adam Bartoš neumožnili představitelům DSSS vystoupit. Hlavně, že nechali bečet jistého mladíka v převleku

VICE-Demonstrace Za Evropu bez EU 6.2.2016 - Zakázaný projev

VICE-SPD DEMONSTRACE 6.2.2016 - část první


Nepřihlášený uživatel

#542

2016-02-15 14:00

JASNY DUKAZ ZE VYSILAJ HNUJ A ŠPINU

ČT OPRAVDU VYSILA ŠPINU-Demonstrace 6.2.2016 Živý vstup ČT24 z Hradčan "ČT je hnůj!" "Vysiláte špínu!"


Nepřihlášený uživatel

#543

2016-02-15 14:05

Jak probíhaly demonstrace 6.2.2016 v Evropě - Policie demonstrační dohru nezvládla, Chovanec zralý na interpelaci a odvolání - Policisté v roli fašistů, ministře Chovanče ihned odstupte, vyzývá policejní odborář - Zakuklená skupinka útočící na levicové aktivisty nebyli policisté, nýbrž radikálové - Ve hře o pobytové centrum pro migranty zůstal už jen Benešov - Pozvánka do Muslimic (Teplice)

VICE-Studio REPORT 8.2.2016


Nepřihlášený uživatel

#544

2016-02-16 10:22

MANIPULACE VEŘEJNÉHO MÍNĚNÍ OD ČT S 15.2.2016

OHLEDNĚ DEMONSTRACÍ 6.2.2016

ZAS Z NARODA A S WEBU CO PIŠÍ FAKTA UDELALI RUSÁKY TO AJI S LIDI VĚDĚJ PRAVDU JAK S NARODEM VYORAVAJ TED SE VÁM SNAŽÍ VNUTIT ŽE VYSÍLAJ FAKTA PRITOM VÁS SPROSTE OBELHAVAJ A DO MĚST A OBCI DÁVAJ UPRCHLIKY CO CTI ISLAM JAK DLOUHO SI NECHATE MAZAT MED KOLEM HUBY NARODE ČT ONI VĚDÍ KDO STÁL POD MASKOVÁNÍM PRED MINISTERSTVEM VNITRA ONI ANI PO TYCH LIDECH NEPÁTRAJÍ JAK VÁM BYLO LHÁNO VEŘEJNĚ!!!!MY JSME JIM UKRADNUTÍ V ČT 15.2.2016 TO VZALI DO RUK ZNÁMÍ MANIPULÁTOŘI CO TO VŠE ODVRÁTILI A SNAŽI SE VEHNAT LIDEM POTREBU PO POLICII ČR KTERA JELA V TE KOMEDII SNAD JIM NEVĚŘÍTE NARODE MY SI ZEMI OCHRANIME SAMI S POMOCI DOMOBRAN A VOJAKU V ZALOZE AJI HRANICE O TO JIM JDE ABY POLICIE MELA KONTROLU NAD OBČANY JAK TO JE VE FRANCII A POLSKU VE FRANCII S PODVRHEM ZVANEJ CHARLIE HEBDO UTOK NA ČASOPIS CHARLIE HEBDO!!!

VICE FR-Teroristický podvrh vo Francúzsku

VICE-PODLE NOTIČEK BRUSELU MANIPULACE MINENI ZVANÁ REPORTÉŘI ČT TAKTIKA OBELHANI NARODU TIPEM MY VYSÍLÁME PRAVDU

CO ČT PŘED VÁMI UTAJILA

Vlevo na fotografii v černobílé bundě s černou kapucí je David Havlík z České televize.

VICE-VÝZVA: Kukláči ze sobotní demonstrace bez maskování! Kdo je zná? Ozvěte se nám!


Nepřihlášený uživatel

#545

2016-02-18 18:39

VIDEO: Česká televize překroutila záběry z demonstrace v Praze, odpor vůči islámu je v ČR asi sponzorovaný Kremlem, na Aeronetu jsme prý špičkoví odborníci na dezinformace!

Před několika dny odvysílala Česká televize ve svém pořadu Reportéři ČT reportáž o demonstraci z 6. února 2016 v Praze, konkrétně o události z Malé strany, kde došlo ke střetu mezi tzv. maskovanými nácky a průvodem Antify a pro-migračních podporovatelů nadnárodní organizace „Uprchlíci, vítejte!“ a několika dalších neziskovek. Reportáž má za úkol minimalizovat škody, které způsobilo provalení informací o koordinaci policejní provokace proti odpůrcům migrace. Na alternativní české scéně se totiž objevil dostatek důkazů a informaci o tom, že skupinka tzv. neonacistů, která byla poslušně nachystána v zázemí budovy v majetku ministerstva vnitra, jsou převlečení policisté, resp. příslušníci některých útvarů ministerstva vnitra. O kauze jsem psali zde. A také jsme psali výzvu, že tváře kukláčů byly zachyceny nemaskované, ale nikdo se zatím neodvážil jejich identity odhalit. Policie mlčí, mainstreamová média mlčí.

VICE-VIDEO: Česká televize překroutila záběry z demonstrace v Praze, odpor vůči islámu je v ČR asi sponzorovaný Kremlem, na Aeronetu jsme prý špičkoví odborníci na dezinformace!


Nepřihlášený uživatel

#546 Vážení, také už vás štve, že Česká Televize, médium které si musíme všichni platit, neustále lže

2016-02-20 11:35

Vážení, také už vás štve, že Česká Televize, médium které si musíme všichni platit, neustále lže a manipuluje? Že už toho máte dost?! Já také. A proto si vás dovoluji pozvat na protest proti lživému vysílání ČT. 5.3.2016 ve 14:00, před budovou ČT. DOST BYLO LŽÍ A MANIPULACÍ ZA PENÍZE KONCESIONÁŘŮ!!!A USA!!!! 

VICE-VRAŤTE NÁM TELEVIZI! - Demonstrace proti lživému vysílání ČT 5.3.2016


Nepřihlášený uživatel

#547 Re:

2016-07-15 06:43

#4: -  

 +1


Nepřihlášený uživatel

#548

2016-07-26 14:00

Islám není kompatibilní s našimi hodnotami!
Islám je dílo Satanovo!
Chci žít v klidu a s rodinou - Nechci pohřbívat své dětí/rodiče/prátelé!

Nepřihlášený uživatel

#549

2016-07-26 21:15

Já myslím, že po sérii útoků v posledních dnech již není co řešit a s přijímáním téhle svoloče už nemůže souhlasit ani ten nejzabedněnější sluníčkový sluníčkář. Západ podporuje "umírněnou" syrskou opozici, která za pokřiku "aláhu akbar" řeže hlavy a když pak tahle svoloč začne před invazí vládních jednotek prchat do Evropy, Merkelbába jim otvírá náruč. Kéž by byl příští útok adresován právě jí, ale zase tak blbé ty zfanatizované mozky nejsou, aby zabili svoji vrchní islamizátorku.

Zuzka

#550 A co s peticí dál?

2016-07-27 09:02

Co se stane s peticí dál? Škoda, že to nemá mediální propagaci. Musíme dát našim "vůdcům" najevo, ze s tim jako narod nesouhlasime.