MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#68451 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cesky komunisticky pes Ondracek byl vykopnuty z Ukrainy.

2015-12-17 14:47

#68446: - Re: Re: Re: Re: Re: Cesky komunisticky pes Ondracek byl vykopnuty z Ukrainy. 

 Pane, toho obrazu Lidovych milici jsem si take vsimnul ale vratme se 65 let zpet do Rakouska a Vidne.Jak se zachovali rakouske odbory bylo fantasticke. Muj pribuzny byl svedkem toho jak hazeli komunisty do Dunaje a bylo jim jedno jestli se tam nejaky bolsevik utopi.Ceskoslovenske odbory a jejich bolsevicti ozbrojenci vypochodovali zastrasovat ceskoslovenske obyvatelstvo.Estebacka svine Filip-Falmer si tim ohromnym obrazem pripomina dobu bolsevicke nadvlady. Ruskych svabu se nemuzete zbavit po dobrem,to chce DDT.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#68452 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cesky komunisticky pes Ondracek byl vykopnuty z Ukrainy.

2015-12-17 15:13:23


Nepřihlášený uživatel

#68459 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cesky komunisticky pes Ondracek byl vykopnuty z Ukrainy.

2015-12-17 16:30:03

#68451: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cesky komunisticky pes Ondracek byl vykopnuty z Ukrainy. 

 Občanská neposlušnost je až na posledním místě. Přestože jsem rozezlen (nasr....) na Senát, který než by řekl křivé uslovo komunisticko-nacistickém blbovi Zemanovi, raději se "rozutekli" a udělala schůzi neusnášení-schopnou, tak pořád ještě stále věřím v to, že Zeman s velkou pravdpodobností, pokud nezabrzdí, před Ústavním soudem skončí, ačkoliv je to opravdu po poslední změně Ústavy velmi obtížně dosažitelné. 

Trochu mne samozřejmě zneklidňuje i jakýsi zvláštní "klid" který panuje ve Sněmovně ze situace na Hradě, ale také stále doufám, že poslanci ví, že mají daleko větší moc než Zeman a v případě nutnosti opravdu tvrdě zasáhnou. 

Jsem ale jednoznačně pro, prosazovat zákaz názvu komunistická strana a samozřejmě ruku v ruce s tím i tvrdě trestat jakékoliv projevy nesnášenlivosti jakéhokoliv extrému, který je ve své podstatě skutečně jen jeden a je lhostejno, jestli se k němu blížíme zprava či zleva nebo odkukoliv. Komunisté a náckové jako příklad extrému jsou skutečně ve své podstatě jedno a totéž. 

Jednoznačné je, že demokratické instituce musí aktivně proti ruské propagandě a ruskému vlivu zasahovat, stejně jako musí zasahovat proti extrémismu a obecně jakékoliv kriminalitě a je povinností občanů toto po BIS zprostředkovaně přes vládu, požadovat. Je potřeba upozornovat na vlajky cccp na demonstracích a vyzvat policii, aby tvrdě tento druh extrémismu postihovala, neboť je jednoznačné, že by po vlajce nacistické šli okamžitě. 

Tedy míru toho, kdy použít právo občanské neposlušnosti máme pravděpodobně každý v jiné úrovni, ale souhlasím s vámi, že jsou situace, kdy to jinak možné není. U mne by situace nastala v momentě, kdyby Sněmovně a Senát začali se Zemanem "spolupracovat" na jeho porušování Ústavy, zatím si nemyslím ani náhodou, že se tak děje, přestože pasivita krititiky takového jednání je možná brát již za formu spolupráce, není to spolupráce otevřená a stále jsou ve Sněmovně i Senátu zastupitelé, kteří veřejně Zemanovo "hraniční" či neústavní jednání kritizují. 

Omluvám se za nestručnost a váš názor skutečně do velké míry respektuji.