MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#68451 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cesky komunisticky pes Ondracek byl vykopnuty z Ukrainy.

2015-12-17 14:47

#68446: - Re: Re: Re: Re: Re: Cesky komunisticky pes Ondracek byl vykopnuty z Ukrainy. 

 Pane, toho obrazu Lidovych milici jsem si take vsimnul ale vratme se 65 let zpet do Rakouska a Vidne.Jak se zachovali rakouske odbory bylo fantasticke. Muj pribuzny byl svedkem toho jak hazeli komunisty do Dunaje a bylo jim jedno jestli se tam nejaky bolsevik utopi.Ceskoslovenske odbory a jejich bolsevicti ozbrojenci vypochodovali zastrasovat ceskoslovenske obyvatelstvo.Estebacka svine Filip-Falmer si tim ohromnym obrazem pripomina dobu bolsevicke nadvlady. Ruskych svabu se nemuzete zbavit po dobrem,to chce DDT.


Nepřihlášený uživatel

#68452 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cesky komunisticky pes Ondracek byl vykopnuty z Ukrainy.

2015-12-17 15:13


Nepřihlášený uživatel

#68453 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cesky komunisticky pes Ondracek byl vykopnuty z Ukrainy.

2015-12-17 15:33

Zeman má pravdu!

#68454

2015-12-17 15:34

Vladimír Pohunek žije v Belgii od roku 1979. V Bruselu pracoval jako číšník v kabaretu, pak byl zaměstnán v obchodním řetězci, nyní je v předčasném důchodu a jako dobrovolník pomáhá v molenbeecké sociální restauraci. Do neslavně proslulé belgické čtvrti Molenbeek, kde mají většinu lidé původem z Maroka a z níž pocházel strůjce listopadových teroristických útoků v Paříži, se přestěhoval před devíti lety. Nedávno hovořil se zpravodajem Českého rozhlasu přímo na náměstí Molenbeeku, kousek od policejní stanice. „Po chvilce u nás zastavilo audi a čtyři mladíci začali pokřikovat, že pomlouváme Molenbeek, a nadávali nám do zkurvysynů,“ vzpomíná v rozhovoru s redaktorkou Reflexu Hanou Benešovou, která se za ním vydala.

Pohunek vzal redaktorku na obhlídku čtvrti a vyprávěl jí, jak to tam chodí. „Staří lidé se bojí po setmění vycházet z domu, třeba Monique by sem nikdy navečer nešla, má strach. Mauricette je sedmdesát, v říjnu ji dvakrát přepadli. Když vybírala z bankomatu peníze, banda výrostků ji povalila na zem a ukradla jí pět set eur, o týden později ji ještě v obchodě vytrhli tašku s nákupem a utekli. Stalo se to v poledne. Vivienne zase strhli zlatý řetízek z krku, když vycházela z metra,“ popsal bezpečnostní situaci ve čtvrti.

Ve čtvrti se dle jeho zjištění nachází sedmnáct legálních a asi třicet nelegální mešit, které se ukrývají v zadních traktech domů. Starostka Schepmansová před dvěma týdny v médiích vysvětlovala, že obec sice může monitorovat, zda v některé z mešit dochází k radikalizaci, zasáhnout však nemůže. „Problém je, že v Belgii se Vlámové a Valoni nemůžou dohodnout, jak se chovat k islamistům, kteří se vrátili ze Sýrie. Tady je problém shodnout se na čemkoliv,“ objasňuje Pohunek. Do Sýrie prý odešlo z Belgie 400 lidí. Běžně se stávalo, že po dobu pobytu v Sýrii džihádistovi chodily sociální dávky a podpora v nezaměstnanosti.

Pohunek také poukazuje na to, že loni radnice vydala doporučení, aby lidé během ramadánu nejedli na ulici, že by to mohlo muslimy rozrušit. „Kde to jsme?“ zlobí se.

Jeho přítelkyně Marcela Jará redaktorce Reflexu popsala, jak za ní v parku běhají muslimské děti. Rády by si pohladily její dva psy, jenže to dle svých náboženských předpisů nesmějí. Říká jim: „Ten pejsek není špinavý, podívej, jak je čistý, neboj, můžeš si ho pohladit.“ Pohunek se o svou přítelkyni strachuje. „Marcela je schopná zeptat se své mladé sousedky, zahalené od hlavy k patě, proč nenosí barevné věci. Vždyť je to škoda, taková mladá holka. Co kdyby to řekla doma manželovi? Co by udělal? Na ulici v Molenbeeku zmlátili policistku, která si dovolila legitimovat ženu v burce. Přitom chodit se zahalenou tváří se nesmí,“ říká Pohunek.

Tohle je svatá půda

Žádný med není ani soužití s muslimy v německém Essenu. Rudolf Kubičko, který zde žije sedmnáct let, vypráví, že velkým problémem je zejména velké množství muslimských spolků, mešit a koránových škol, které nepodléhají téměř žádné kontrole veřejných institucí.

Místní hledí s obavami zejména na mešitu Assalam, kolem které se navíc nachází několik uprchlických táborů. Jeden z nich byl vystavěn na bývalém fotbalovém hřišti. Dvacet kroků od fotbalového hřiště s uprchlíky stojí Marocké sdružení. Mešita přestavěná z bývalého evangelického kostela.

„Její návštěvníci přijíždějí většinou auty. Jejich chování, způsob jízdy a parkování odporují nejen veškerým dopravním předpisům, ale obvykle i slušnému a ohleduplnému chování. Časté tu jsou konflikty – mezi nimi a místními obyvateli anebo jen mezi samotnými návštěvníky Marockého centra, při nichž nezřídka zasahuje policie,“ uvádí Kubičko s tím, že již nejméně dvakrát byly zdokumentovány případy, kdy návštěvník mešity na Overbergstrasse napadl ženy venčící v okolí psy výkřiky: „Zmiz odtud, k*rvo, tohle je svatá půda!“

„Tohle prostě zvládnout nelze,“ tuší prý Němci z takto postižených oblastí země. Kubičko dodává, že na rozdíl od kancléřky Angely Merkelové.


Nepřihlášený uživatel

#68455 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cesky komunisticky pes Ondracek byl vykopnuty z Ukrainy.

2015-12-17 15:36


Nepřihlášený uživatel

#68456 Re:

2015-12-17 15:40

#68454: Zeman má pravdu! -  

Zeman se za Machomedany jenom schovava a ceska luza mu to zere. On vi ze by arabasi na nejakyho prolhanyho moulu z Hradu prdeli. Zeman je stejny pohan jako oni. 


Nepřihlášený uživatel

#68457 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cesky komunisticky pes Ondracek byl vykopnuty z Ukrainy.

2015-12-17 15:43

#68455: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cesky komunisticky pes Ondracek byl vykopnuty z Ukrainy. 

 Neschovavej se za duchodce ty neschopna, ukecana,bolsevicka sracko.Ty muzes strilet jenom sracku do tvojich smradlavych trenyrek ty nulo.


Nepřihlášený uživatel

#68458 Pane Sobotka ,davejte so pozor aby Vas Zeman neotravil. On jezdi k soudruhum do Moskvy se ucit.

2015-12-17 16:23

JAK ZAKROUTIT OPOZICI KRKEM......


Nepřihlášený uživatel

#68459 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cesky komunisticky pes Ondracek byl vykopnuty z Ukrainy.

2015-12-17 16:30

#68451: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cesky komunisticky pes Ondracek byl vykopnuty z Ukrainy. 

 Občanská neposlušnost je až na posledním místě. Přestože jsem rozezlen (nasr....) na Senát, který než by řekl křivé uslovo komunisticko-nacistickém blbovi Zemanovi, raději se "rozutekli" a udělala schůzi neusnášení-schopnou, tak pořád ještě stále věřím v to, že Zeman s velkou pravdpodobností, pokud nezabrzdí, před Ústavním soudem skončí, ačkoliv je to opravdu po poslední změně Ústavy velmi obtížně dosažitelné. 

Trochu mne samozřejmě zneklidňuje i jakýsi zvláštní "klid" který panuje ve Sněmovně ze situace na Hradě, ale také stále doufám, že poslanci ví, že mají daleko větší moc než Zeman a v případě nutnosti opravdu tvrdě zasáhnou. 

Jsem ale jednoznačně pro, prosazovat zákaz názvu komunistická strana a samozřejmě ruku v ruce s tím i tvrdě trestat jakékoliv projevy nesnášenlivosti jakéhokoliv extrému, který je ve své podstatě skutečně jen jeden a je lhostejno, jestli se k němu blížíme zprava či zleva nebo odkukoliv. Komunisté a náckové jako příklad extrému jsou skutečně ve své podstatě jedno a totéž. 

Jednoznačné je, že demokratické instituce musí aktivně proti ruské propagandě a ruskému vlivu zasahovat, stejně jako musí zasahovat proti extrémismu a obecně jakékoliv kriminalitě a je povinností občanů toto po BIS zprostředkovaně přes vládu, požadovat. Je potřeba upozornovat na vlajky cccp na demonstracích a vyzvat policii, aby tvrdě tento druh extrémismu postihovala, neboť je jednoznačné, že by po vlajce nacistické šli okamžitě. 

Tedy míru toho, kdy použít právo občanské neposlušnosti máme pravděpodobně každý v jiné úrovni, ale souhlasím s vámi, že jsou situace, kdy to jinak možné není. U mne by situace nastala v momentě, kdyby Sněmovně a Senát začali se Zemanem "spolupracovat" na jeho porušování Ústavy, zatím si nemyslím ani náhodou, že se tak děje, přestože pasivita krititiky takového jednání je možná brát již za formu spolupráce, není to spolupráce otevřená a stále jsou ve Sněmovně i Senátu zastupitelé, kteří veřejně Zemanovo "hraniční" či neústavní jednání kritizují. 

Omluvám se za nestručnost a váš názor skutečně do velké míry respektuji. 


Nepřihlášený uživatel

#68460 Re: Pane Sobotka ,davejte so pozor aby Vas Zeman neotravil. On jezdi k soudruhum do Moskvy se ucit.

2015-12-17 16:32

#68458: - Pane Sobotka ,davejte so pozor aby Vas Zeman neotravil. On jezdi k soudruhum do Moskvy se ucit. 

 Bohužel to moc k smíchu není. Jsem přesvědčen, že Miloš Zeman jako starý komunista a pravděpodobný KGBák je skutečně schoopen si objednávat politické vraždy. Kolem jeho privatizace MUS se nakonec vraždilo až hamba. 


Nepřihlášený uživatel

#68461 Re: Re: Tisíckrát usvědčený lhář Miloš Zemam má pravdu? Vy jste idiot nebo zemanot?

2015-12-17 16:39

#68456: - Re:  

 ...............


Nepřihlášený uživatel

#68462 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cesky komunisticky pes Ondracek byl vykopnuty z Ukrainy.

2015-12-17 16:46

#68455: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cesky komunisticky pes Ondracek byl vykopnuty z Ukrainy. 

 Co furt mluvíte za druhé vy komunisticko - nacistický blbe? Drtivá většina "našich" dědů na nikoho nikdy naštěstí střílet nemusela a ti skutečně odvážní z této země nestříleli na nacisty ale bojovali proti libovolné vražedné totalitě obecně a pokud se dostali do přímého kontaktu s vojákem druhé strany, zabíjeli málokdy, proč také zabíjet. 

To komunistická totalita, ta je přeborníkem nejdříve v kupčení s nacistickou totalitou a následně válčení, kdy přitom ještě navíc povraždí přimo gigantické množství vlastních vojáků a mnohdy si je dokonce vraždili sami naprosto záměrně a především s oblibou vraždili jednotky cizinců, které vznikly v CCCP a se zločinnou rudou armádou bojovali "společně", jen proto aby nemuseli zahynout v gulagu. 


Nepřihlášený uživatel

#68463

2015-12-17 17:30

Vídím, že si tu dali geronti sraz.


Nepřihlášený uživatel

#68464 Re:

2015-12-17 17:43

#68463: -  

 Je to na tebe ty kanale komunisticka silny kafe.  Nechod do kavarny a zajdi si na Hrad. Tebe tam neotravi.

Helemese

#68465 Re: Škoda, že na tohle jste přišli až teď...nemusel tam být vůbec

2015-12-17 18:23

#14: Weru - Škoda, že na tohle jste přišli až teď...nemusel tam být vůbec 

 Chtěla bych vidět jak by se zrcadlil fašoun a chrapoun Karel v roli prezidenta. Zeman byl regulérně zvolen a nýmandi a oskarové z pražské čtvrté cenové skupiny to nemohou rozdýchat. A ti co horují pro Okamuru ať si dají pozor, i když je napůl Japoneček, nevěřila bych mu moc, je nepředvídatelný a ty jeho líbivé kydy ala stop migraci mu nežeru. Jen ať je tam Zeman jak nejdéle může být.


Nepřihlášený uživatel

#68466 Re: Re: Škoda, že na tohle jste přišli až teď...nemusel tam být vůbec

2015-12-17 18:32

#68465: Helemese - Re: Škoda, že na tohle jste přišli až teď...nemusel tam být vůbec 

 Mas to nejak popleteny .Chrapoun je Zeman. Karel je knize Pan... Mimochodem,jak se ti slape,kdyz je venku zima?

Klerik

#68467

2015-12-17 18:47

Modleme se!


Nepřihlášený uživatel

#68468 Re: Re: Škoda, že na tohle jste přišli až teď...nemusel tam být vůbec

2015-12-17 18:50

#68465: Helemese - Re: Škoda, že na tohle jste přišli až teď...nemusel tam být vůbec 

 Vážený homelesáku Helemese "Nemelese" ve IV. cenové hospodě vysedáváš ty se svými soudruhy zemandrtálci.


Nepřihlášený uživatel

#68469 Re:

2015-12-17 18:53

#68467: Klerik -  

 To taky, ale za Zemana, toho hrisnika, se musi modlit Duka, zatimco Zeman chodi ozraly do svatovitsky katedraly.


Nepřihlášený uživatel

#68470 Re: Re: Re: Škoda, že na tohle jste přišli až teď...nemusel tam být vůbec

2015-12-17 18:57

#68468: - Re: Re: Škoda, že na tohle jste přišli až teď...nemusel tam být vůbec 

Nemam rad Zemana a spinave pulitry ve IV. cenove putice. Tam nechodim,mam strach ze bych tam mohl narazit na soudruha prasedenta.


Nepřihlášený uživatel

#68471 Re: Re: Škoda, že na tohle jste přišli až teď...nemusel tam být vůbec

2015-12-17 21:20

#68465: Helemese - Re: Škoda, že na tohle jste přišli až teď...nemusel tam být vůbec 

 Volby lze "regulérně vyhrát" jedině tehdy, pokud jsou dodržena pravidla volebního zákona. Jistě se bez problému shodneme, že Miloš Zeman masivně během volební kampaně lhal nejen proto, že sám svý výroky za lež označil a sám se také za lži "preventivně" omluvil, aby nebyl vyřazen z voleb, neb zákon lhaní o politických oponentech dokonce explictně zapovídá, kdy implicitně vyžaduje aby kandidáti během kampaně nelhali vůbec. 

Miloš Zeman dokonce porušil volební zákon ve všech jeho třech zásadních limitách, tedy ve lhaní nejen o oponetovi, ale i podivném financování kampaně a její délce v kontextu s volebním účtem. 

Tedy Miloš Zeman vyhrál, ane nikoliv regulérně, vyhrál jako ten nejubožejší prolhaný podvdný komunistický nácek, neboť ti se k moci dostávají az pomoci lží a podvodů.  Co je horší, že celé další jeho působení v pozici správce úřadu prezidenta přesně koreluje s jeho hanebným získáním této pozice a to způsobuje, že se pohybuje spíše za hranou ústavnosti a tedy ve své podstatě páchá velezradu už jen setrváváním v úřadu. 


Nepřihlášený uživatel

#68472 Co se stane, až Rusové zjistí, že tzv. národní poklad rozkradli KGBci v Kremlu?

2015-12-17 21:30

Těžko říci, co se stane, až Rusové zjistí, že tzv. národní poklad, který se měl tvořit z prodeje ropy a plynu a měl být používán na důchody občanů vlastně neexistuje. Je naprosto jasné, že se Putinova propaganda bude snažit vymlouvat na války které vede a "zlotřilý západ", který Rusku "nepřeje".  

Přesto si snad Rusové už dnes naprosto jasně uvědomují, že nemají na světových trzích co nabídnout, to přece musí vidět i slepý, že si nikdo a dokonce nikde nekoupí nic ruského. Jsou sutečně pouze tři věci, které exportojí ropa, plyn a to ještě jen z důvodu existujících produktovodů. Před dvaceti lety se chystali na zkapalňování plynu a nikdy to nedodělali do rentabilní podoby.  Trochu se snaží exportovat zbraně, ale dnes už evidentně ani nemají lidi, kteří by je byli schopni vyvýjet a je docela dobře možné, že tito lidé emigrovali a pracují již někd úplně jinde. 

Rusko je v děsivém průšvihu. Puin, Jakunin a jejich parta ho rozkradli. 

Rusko dnes nakupovalo dolar az 71,16 rublů!!!!! a to není zdaleka všem dnům konec. Je vcelku už dosti pravděpodobné, že se samo Rusko zruší konvertibilitu měny. 

http://www.bloomberg.com/quote/USDRUB:CUR


Nepřihlášený uživatel

#68473 Proč Miloš Zeman neřeší ruské a čínské neprůhledné vlastnické struktury?

2015-12-17 21:33

 U nás je možná až 40 000 členů extrémistické komunistické strany, komunistická mládež demonstruje s komunistickou vlajkou cccp v ruce, což je naprosto totéž, jako kdyby demonstrovali s vlajkou nacistického německa. Tito usilují o zničení svobody v zemi a je naprosto jasné, že mají svojí radikální část. Těch se neobáváte? 

Sládka a jeho neonacistických bojůvek se také neobáváte. Českoslovenští vojáci v záloze, zakládající uniformovanou komunistickou bojůvku tedy Lidové milice - těch se neobáváte? 

Velmi se obávám, že muslimský extrém není o nic víc nebezpečný, než extrém komunistický a nacistický a je příznačné, že tyto extrémy nejvíce křičí "proti" extrému muslimskému, přitom existuje i podobě agresivní extrém křesťanský, v Japonsku extrém východních náboženství, v Izraeli jistě i extrém židovský. 

Řešíme-li ale ČR, tak daleko více, než extrém muslimský ohružuje zemi extrém ruský a čínský. 


Nepřihlášený uživatel

#68474 Zeman nikdy v životě "za svoje" nežil, neboť nikdy v jeho prochlastaném....

2015-12-17 21:34

 .....prohuleném a pro-prostatovaném životě nevytvořil ani jedinou korunu daní, neboť nidky nepracoval v sektoru, který daně tvoří, ale vždy a pouze jen tam, kde se daně spotřebovávají. Tedy Miloš Zeman v životě za svoje nikdy žít nemohl, vždy žil z daní ostatních a to ještě způsobil masivní zadlužení tohoto státu v roce 2002 200 mld. korun a apolukradl dokonce hotovst v objemu 13-14 mld. v MUS. 

200 mld. v dnešních cenách činí 250 000 mld., kterými Miloš Zeman dokázal zadlužit tuto zem za 4 roky, což byla rychlost 100 % za 4 roky, zemi tedy v roce 2002 předával s dluhen 400 mld. !!!!!!!

Klerik

#68475 Re: Re:

2015-12-17 21:35

#68469: - Re:  

 "modleme se za spásu jeho zbloudilé duše a brzký odchod z úřadu"