MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#67872 Re: Re: A na co Putin má?

2015-12-11 14:56

#67871: - Re: A na co Putin má?  

Ó jak jsi hloupý rusofobe. Rusové mají například, narozdíl od nás, rozsáhlý špičkový zbrojní průmysl a třeba poslední dobou probíraný raketový systém S-400 nemá konkurenci a je schopný sestřelit i "neviditelná" letadla, kerá rusové také vyrábí. Rusko má dokonce vlastní vesmírný program, včetně vlastního satelitního navigačního systému Glonass, či špionážních družic, hňupe. O tom všem se může většině západních zemí akorát zdát. Jak to uplácali z ropy?:D

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#67874 Re: Re: Re: A na co Putin má?

2015-12-11 15:07:19

#67872: - Re: Re: A na co Putin má?   

Všechno mohou mít, ale z čeho to zaplatí? Z našeho ukradeného uranu?  Nebo prostě budou spotřebovávat svojí ropu a plyn a budou se snažit vyvinout myčku, ledničku, pračku, okna, dveře, auto atd. atd. mobilní telefony, počítačové sítě? Ani bolševník nevydrží monokulturní prostředí. 

Jen letos z Ruska jen do USA odešlo více jak 240 000 lidí a to jen legálně. Je velmi pravděpodobné, že odcházeli jen vysokoškoláci a jen vysokošlsky vzdělaní absolventi. Je možné, že celková emigrace těchto lidí za rok číní až 750 000, což by znamenalo, že všichni absolventi VŠ v tom daném roce emigrovali. 

Velmi se obávám, že Rusko je spíše těsně před krachem. 

Dolar nakupují za 69,90 rublů a to rozhodně není všem dnům konec při ceně barelu ropy za 37 dolarů. 

http://www.bloomberg.com/quote/USDRUB:CUR

Rusko za dvacet let nepostavilo vlastní kosmodrom a do té čísti, kterou postavilo se nevejde velká raketa. Rusko evidentně nepohnulo se školstvím. Není schopno elektronizovat státní správu. Bez západních bankovních systémů nebudou fungovat banky a občané si ani nevyberou peníze z bankomatu. 

Amerika dnes velmi pravděpodobně má min. dvě firmy "malé" komerční, které jsou schopny létat do kosmu a s velkou pravděpodobností i s návratem nosných raket, tedy dnes prakticky začnou létat do kosmu za desetinu původní ceny a to jsou ve hře ještě zavedené velké firmy jako Boing a Lockheed. 

Rusko nenabídlo za dvacet let světu žádnou alternativu, kterou by bylo možno brát vážně. Nabízí jen vyhrožování jadernými zbraněmi. 

Kde je dne BRIC? 

Rusko se už vyprodává do Číny v představě, že své dluhy nikdy nesplatí, nejspíše. Nikdo další již o podíl na Rusku dnes nestojí a důvodem je právě to, že ropa a plyn budou v poměrně dohledné době komodity druhořadé a už nebude možné s jejich dodáním - nedodáním odběratele vydírat. 

Bez tehcnologíí západu by si Rusko ani nepropojilo počítače do sítě a co více, ani by žádný alespoň trochu smysluplný výpočetní výkon neměli. 

Obrannou vícevrstvou technologii se možností ničení mezikontinetálních raket ještě ve stratosféře má i tak miniaturní země, jako je Izrael. 

Rusko si dnes chce evidentně jejich mnohé odporné zbaně (termobarické - velká ubohost) ověřit ve válce, tedy se "předvést". Proč to dělají je otázka? Doposud především vyhrožují válčením a vedou masivní propagandistickou kampaň viz. dnešní obrázky v této diskusi. 

Rusku a Rusům bych velmi přál, aby dokázali spolupracovat, ale velmi se obávám, že raději uvěří lháři, že jim celý svět "něco závidí" (těžko říci co) a že jim celý svět "nepřeje úspěch" (ale v čem?).