MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Jerry

#67629 (Snad) trochu zklidňující příspěvek do zdejší rozbouřené diskuse

2015-12-09 20:13

Signatáři Manifestační petice za odstoupení M. Zemana by měli podepsat i toto:

http://www.adventnivyzva.cz/

Já už jsem tak učinil.

A teď do mě, vynadejte mi do sluníčkářů, pravdoláskařů, havloidů a nevím čeho.  Pokud sluníčkářem rozumíme člověka hledajícího pozitivní hodnoty bez předsudků, pak jím skutečně jsem. Slovo "havloid" se mi nelíbí, ale havlovec nebo chcete-li havlista jsem, protože se hlásím k hodnotám, které vyznával jediný náš prezident za posledních 67 let, za kterého se nemusím stydět. A pokud jde o pravdu a lásku, tak ta asi nikdy tak úplně a definitivně nezvítězí nad lží a nenávistí, to však neznamená, že bychom se o to neměli snažit.

Snad jsem to napsal dostatečně slušně, takže než, milí radikální zemanovci bez známek kritického myšlení, vytáhnete zase své vulgarity, zkuste se třikrát nadechnout a pokud možno i trochu zamyslet....

Krásný večer všem.

Jerry

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#67634 Re: (Snad) trochu zklidňující příspěvek do zdejší rozbouřené diskuse

2015-12-09 21:04:10

Patriot

#67669 Re: (Snad) trochu zklidňující příspěvek do zdejší rozbouřené diskuse

2015-12-10 09:29:06

Realista

#67709 Re: (Snad) trochu zklidňující příspěvek do zdejší rozbouřené diskuse

2015-12-10 15:16:40

#67629: Jerry - (Snad) trochu zklidňující příspěvek do zdejší rozbouřené diskuse 

 Žádné pozitivní hodnoty bez předsudků, sluníčkář pro mě není nic než zrádce. Je to nebezpečná sekta, která měla být pro dobro národa co nejdříve eliminována, jelikož se netají nenávistí k vlastní zemi, jejím tradicím, historii a hodnotám a nejraději by je všechny vydali všanc ve prospěch druhých. Většinou to jsou, stejně jako jejich modla Václav Havel, naivní a hloupoučcí lidé s nedostatkem racionálního a kritického myšlení, ovládáni čistě jen emocemi. A takoví dokáží uškodit nejvíce. Jak už to u sekty bývá, její vyznavači se projevují naprostou zaslepeností a zapálením pro věc, tedy posedlost lidskými právy všeho, co se hýbe (jen pokud je to v menšině) a absolutní nekritické vzhlížení k zhoubné multikulturní ideologii. Člověk je nepřesvědčí o jejich omylu, dokud se sami nespálí a ani to není lékem na jejich procitnutí. Kolaborace a kopání za cizí manšafty jim nečiní nejmenší potíže, ostatně i jejich nesmrtelná modla Havel byl nechvalně známé kolaborantské rodiny. Přežili jsme běsnění diktaturu nacismu i komunismu, ale obávám se, že sluníčkáři nás přivedou do hrobu. Všude v přírodě platí, že si smečka střeží svoje teritorium, ochraňuje svůj kmen, jen u nich matka příroda žalostně selhala, jejich absurdní názory se vymykají chápání naprosté většině zdravě uvažujících lidí. Odsuzuji, avšak pochopím myšlení komunistů, nacistů, islamistů a jiných, jelikož vychází z racionálního základu, jen jsou dohnané do přílišného extrému, ale že jde někdo proti svýmu národu a dobrovolně, či ještě s neutuchajícím nadšením si pod sebou podřezává větev, to vážně ne. Sluníčkáře třeba všechny pozavírat do Bohnic, neboť by neměli pro dobro naší země chodit volně po ulicích.