MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#67438 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Máme tady obrovskou zátěž a to komunisty....

2015-12-06 21:58

#67432: - Re: Re: Re: Re: Re: Máme tady obrovskou zátěž a to komunisty.... 

 Ne pletete se vy, nebo záměrně soustavně lžete, na toto téma se vyjadřovali právníci veřejně mnohokrát:

"Soudci připomněli, že jakákoliv přímá volba je svázána nejen s pozitivním zdůrazněním vlastních předností, ale i s prvky negativních sdělení, která mají za cíl voliče odradit od volby protikandidáta. Samotné vedení negativní kampaně, které se soustředí na chyby, nevýhody či slabé stránky protivníka, není protizákonné, má ale své normativní hranice,“ zhodnotila Dostálová s tím, že NSS nemůže pískat všechny volební fauly, ale rozhodovat jen z hlediska (ne)platnosti voleb. Soud prohlásil, že nemůže a nechce být rozhodcem etiky."

 

 

 

No tak co vy grázle? Pořád budete lhát?

 

 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#67441 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Máme tady obrovskou zátěž a to komunisty....

2015-12-06 22:12:44

#67438: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Máme tady obrovskou zátěž a to komunisty.... 

 Zákon je naprosto striktní, nesmí lhát a Miloš Zeman se dokonce za lži omlouval a to je velmi vážná věc. Lež není upozonění na negativa oponenta, ale je to prostě lež. Zeman se také velmi obával vyřazení z voleb, neboť se jednalo o lež odpornou a skutečně v této lži osvědčil jeho odporné totalitní myšlení a jednání. 

U Zemana je navíc problém, že Zákon o volbě prezidenta republiky porušoval i v obou limitách týkajících se Volebního účtu - 3 mil. za kampaň byly zaplaceny naprosto mimo volební účet nezveřejnil, kdo tyto peníze uhradil, alespoň dle veřejně dostupných informací. Daleko horší je, že ovšem vedl kampaň aniž by měl volební účet založený s tím, že to "nebyla kampaň". 

Bohužel v porušování Ústavy, z mého pohledu, nebo chcete-li v pohybu na hraně ústavnosti pokračoval a stále pokračuje, viz. jeho dnešní vyjádření o tom, že dostává dopisy s výzvami "aby odvolal Sobotku" od kterých se nedistancoval a dokonce zalitoval, že takovou pravomoc nemá. Toto jednání i vyjadřování byste u Hitlera zaznamenal prakticky ve stejné podobě. 

S vyjádřením NSS jsem nesouhlasil tehdy a nesouhlasím s ním i dnes a to především proto, že vidím mnohá vyjádření a jednání Miloše Zemana minimálně na hraně ústavnosti a spratřuji v tom kontinuitu v jeho hanebném jednání v době kampaně. 

Tedy si odpusťe sprosťárny vůči mé osobě a zasaďte se, aby i Zeman řádně dodržoval Ústavu v celé její šíři v lepším případě aby abdikoval, případně se jeho celé působení v pozici spráce úřadu prezidenta republiky projednávalo před Ústavním soudem.  

(2) Volební kampaň musí probíhat čestně a poctivě, zejména nesmí být o kandidátech zveřejňovány nepravdivé údaje.

(3) Veškeré finanční operace, jimiž se financuje volební kampaň, se uskutečňují prostřednictvím volebního účtu. Finanční prostředky uložené na volebním účtu lze užít pouze na financování volební kampaně.