MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Vašek Havlus!

#67274 Re: Re: Ti ať klidně jdou...

2015-12-05 14:44

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#67277 Re: Re: Re: Ti ať klidně jdou...

2015-12-05 15:01:25

#67274: Vašek Havlus! - Re: Re: Ti ať klidně jdou... 

 Pro vás je něco nepochopitelného v Adventní výzvě? Je tam něco, co byste nepodepsal? Je tam snad nějaká náklonnost k libovolné totalitní ideologii, krititak demokratické Ústavy a Všeobecné deklarace lidských práv na které je Ústava postavena? Kde? Buďte konkrétní.

 Pokud o ničem takovém nevíte, tak to prostě podepište, neboť extrémistické demonstrace se v ČR odehrávají na tom se jistě v klidu shodneme a stejně tak se shodneme na tom, že je potřeba, aby se nic takového nedělo, neboť zkusšenost v Evropě s extrémismem je tristní. Nacísté ovládli Evropu a část zbytku světa na 6 let a komunisté pak východní Evropu a část světa na dalších 40 let. Tedy je naprosto jasné, že se to nesmí opakovat na tom se v klidu také shodneme. 

Můžete proto to udělat alespoň to pověstné minimum, vyjádřit svým podpisem názor, že se to skutečně nesmí opakovat. Není na tom nic, co by naznačovalo, že nemáte mozek v hlavě ba právě naopak. Vyjádříte tím názor, že máte alespoň takovou svojí vlastní integraci v čase, že si uvědomujete, kde se zrovna nacházíte.