MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#67259 Re: Re: Re: Re: Re: O Husákovi byste takovou hovadinu neprohlásil ani vy a to jste nějaký komunista.

2015-12-05 13:06

#67256: - Re: Re: Re: Re: O Husákovi byste takovou hovadinu neprohlásil ani vy a to jste nějaký komunista.... 

 Ty se zastáváš muslimské vraždící "opozice" používající zbraně proti legitimnímu prezidentovi Asadovi za psychoopatického řevu Allah Akhbar. Ta samá muslimská opozice zavraždila za řevu Allah Akhbar ruského pilota na padáku, což je válečný zločin.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#67261 Re: Re: Re: Re: Re: Re: O Husákovi byste takovou hovadinu neprohlásil ani vy a to jste nějaký komuni

2015-12-05 13:23:45

#67259: - Re: Re: Re: Re: Re: O Husákovi byste takovou hovadinu neprohlásil ani vy a to jste nějaký komunista. 

 Nikoliv nikdy jsem nic takového neudělal a to mimo jiné proto, že netuším, kdo je opozice uznaná jako mírná či dokonce demokratická autoritou EU tedy Evropskou radou a následněp toto procesováno v rámci EK , byť se ledacos dá dozvědět na serveru demagog.cz k Zemanovým posledním lžím i s odkazy na dokumenty EU a OSN, které také definují opak, tedy především dokumenty OSN definující teroristické organizace. 

Tedy jak je z mých textů dokonce nikdy jsem se skutečně nezastal ani jediné části demokratické opozice v Sýrii, přestože je nejen dle EU ale i OSN ustavena summitem v Dauhá a není rozporována natož aby byla označena OSN za teroristickou organizaci. 

Originá je na demagog.cz diskuse k posledním Zemanovým lžím, v kopii ponechávám jen tři povolené odkazy. 

Za nejvyšší autoritu mezi rozdrobenou syrskou opozicí je považována Národní koalice syrské revoluce a opozičních sil (angl. National Coalition for Syrian Revolutionary and Opposition Forces). Hlavní syrské opoziční frakce se sjednotily v listopadu v roce 2012 na summitu v katarském Dauhá. 

Krátce po dosažení konsenzu mezi opozičními silami uznala Evropská unie syrskou opoziční koalici jako legitimní. 

Dle oficiálního webu koalici tvoří 114 členné parlamentní shromáždění, které tvoří zástupci následujících skupin:Svobodná syrská armáda (angl. Free Syrian Army)Syrská národní rada (angl. Syrian National Council)Demokratický blok (angl. the Democratic Bloc)Revoluční hnutí (angl. the Revolutionary Movement)Syrská revoluční generální komise (angl. Syrian Revolution General Commission)

Zmíněné skupiny Al-Káida a an-Núsra jsou obecně považovány za teroristické a obě se nalézají na seznamu teroristických skupinamerického ministerstva zahraničí a na sankčním listu OSN. 

An-Núsra je opoziční uskupení bojující proti vládě Bašára Assada, nicméně se v žádném případě nejedná o demokratickou opozici. An-Núsra je jihadistická skupina částečně spolupracující s Al-Káidou, která vznikla v roce 2011 za přispění Islámského státu. 

V říjnu 2015 jeden z vrchních představitelů Národní syrské koalice vyzval an-Núsru k přerušení vztahů s Al-Káidou a k zastavení další destrukce Sýrie. Nicméně šlo pouze o jednostrannou výzvu a an-Núsra není součástí syrské demokratické opozice. An-Núsra s demokratickou opozicí nespolupracuje formálně ani fakticky, nelze ji tedy k ní řadit. Oba subjekty mají společný pouze zájem na ukončení dosavadního režimu. V celé Sýrii působí řada opozičních skupin vůči Asadovu režimu, nelze je ovšem chápat jako jednotlivý celek. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#67263 Re: Re: Re: Re: Re: Re: O Husákovi byste takovou hovadinu neprohlásil ani vy a to jste nějaký komuni

2015-12-05 13:28:27

#67259: - Re: Re: Re: Re: Re: O Husákovi byste takovou hovadinu neprohlásil ani vy a to jste nějaký komunista. 

 Legitímního na Asadově politické moci není skutečně vůbec nic z hlediska toho, jak se dnes díváme na legitimitu politické moci a jak jí dokonce Asad prezentuje, tedy parlamentem, vládou, volbami, nikdo jej nenutí hrád divadlo, že je demokratem, ale on to hraje, on o sobě neprohlásí, že je diktátor potírající opozici. Proč tedy to divadlo hraje, jaký k tomu má důvod? Je to záhada. On chce komunikovat s demokratickým světem, s OSN atd. jako demokrat, ale je prokazatelně dikátorem. Ať to přizná a je po šaškárně. Pokud bude diktátor, který nebude vraždit a bude skutečně respektovaný diktátor neohrožující své sousedy, není to nic pěkného, ale není důvod to řešit např. v RB OSN.