MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#67104 Re: Hned se vyjasnilo, proč roky z Ruska emigrují statisíce lidí ....

2015-12-04 07:58

#67103: PutIN je IN! -  

....jen v letošním roce odešlo do USA a jen legálně více jak 240 000. JIstě to nebudou kopáči kanálů nebo ruští vysloužilí veteráni z války na Ukrajině. 

Jen pro informaci, kdyby podobný počet a to je velmi pravděpodobné odcházel také do EU, znamená to, že jednosměrně odletí z Ruska každý den 10 Boingů 737 (cca 1 300 lidí)!!!!! plných lidí a to jen do dvou velkých destinací USA a EU. Další bez nejmenších pochybností míří do Kanady, Austrálie (je velmi benevolentní v udělování víz - třicetiletý vysokoškolák s jazykovou znalostí a prokazatelnou pracovní zkušeností nemá problém vízum získat, stačí si požádat) Je tu také Jižní Amerika s Brazílíí jako hlavní destinací, Čína, Indie. 

Velmi se obávám, že Putin už nemá prakticky žádné odborníky, kteří by byli schopni realizovat i jen ty technologické celky, které se mu podařilo dojednat (jaderné eletkrárny v Turecku a Maďarsku), proto ono masivní válčení, proto ona nenávistná propaganda vůči demokraciím, proto ony lži. Rusko se bohužel ocitlo na pokraji krachu a pokud se potvrdí, že z "národního pokladu" který měl pokrývat důchody a měl být tvořen prodejem ropy a plynu není nic či dokonce tam nikdy nic nebylo (neb je možné, že si to KGBáci v Kremlu stihli rozebrat), vytvoří to v kombinaci s masivním výprodejem Ruska do Číny obrovské vnitřní pnutí.

Putin se již roky také snaží vytvořit propagandou prostředí, že za potíže Ruska mohou západní demokracie. 

V ČR absolvuje VŠ 88 000 lidí ročně, tedy je bohužel možné, že z Ruska prakticky každý rok odcházejí všchni vysokoškoláci, kteří na tamních vysokých školách dostudují.  To je skutečně děsivá představa. K neoptimistické analýze prispívá i to, že Rusko bez nejmenších pochybností masivně vymírá. V devadesátých letech dokonce došlo k masivnímu propuadu populace o miliony lidí, dnes tomu bohužel nebude jinak a to nejen díky obrovské emigraci.  

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#67113 Re: Re: Hned se vyjasnilo, proč roky z Ruska emigrují statisíce lidí ....

2015-12-04 13:21:45

#67104: - Re: Hned se vyjasnilo, proč roky z Ruska emigrují statisíce lidí .... 

 Tomuto

Turecký premiér: Ruské sankce nás na kolena nesrazí, Moskva lže jako za dob SSSR

se bohužel dá věřit nejen proto, že Kreml je plný KGBáků. 

Je naprosto jasné, že Turecko "ekonomické" sankce z Ruska srazit nemohou, když Rusko jediné co skutečně ještě prodává je ropa a plyn, ale při 40 $ za barel už spíše za hranicí rentability těžby.

Rusko jediným čím může vydírat je nedodáním ropy a plynu a to spíše jen Ukrajině než komukoliv jinému. Trh Ruska rád nahradí Irán, kterému v lednu končí sankce a bude těžit a prodávat milion barelů denně a to zjevně i za 40 $ za barel, neboť i Iránu je dnes už naprosto jasné, že doba fosilních paliv pomalu ale jistě končí, tedy budou prodávat za jakoukoliv cenu, je to poslední možnost, jak získat peníze na přeorientování hospodářství. 

Rusko tyto peníze promrhává v držení nereálného měnového kurzu a válečných dobrodružstvých. Rusko se řítí do krachu.