MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

PutIN je IN!
Nepřihlášený uživatel

#67103

2015-12-04 07:40

Putin je nejlepší z prezidentů!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#67104 Re: Hned se vyjasnilo, proč roky z Ruska emigrují statisíce lidí ....

2015-12-04 07:58:44

#67103: PutIN je IN! -  

....jen v letošním roce odešlo do USA a jen legálně více jak 240 000. JIstě to nebudou kopáči kanálů nebo ruští vysloužilí veteráni z války na Ukrajině. 

Jen pro informaci, kdyby podobný počet a to je velmi pravděpodobné odcházel také do EU, znamená to, že jednosměrně odletí z Ruska každý den 10 Boingů 737 (cca 1 300 lidí)!!!!! plných lidí a to jen do dvou velkých destinací USA a EU. Další bez nejmenších pochybností míří do Kanady, Austrálie (je velmi benevolentní v udělování víz - třicetiletý vysokoškolák s jazykovou znalostí a prokazatelnou pracovní zkušeností nemá problém vízum získat, stačí si požádat) Je tu také Jižní Amerika s Brazílíí jako hlavní destinací, Čína, Indie. 

Velmi se obávám, že Putin už nemá prakticky žádné odborníky, kteří by byli schopni realizovat i jen ty technologické celky, které se mu podařilo dojednat (jaderné eletkrárny v Turecku a Maďarsku), proto ono masivní válčení, proto ona nenávistná propaganda vůči demokraciím, proto ony lži. Rusko se bohužel ocitlo na pokraji krachu a pokud se potvrdí, že z "národního pokladu" který měl pokrývat důchody a měl být tvořen prodejem ropy a plynu není nic či dokonce tam nikdy nic nebylo (neb je možné, že si to KGBáci v Kremlu stihli rozebrat), vytvoří to v kombinaci s masivním výprodejem Ruska do Číny obrovské vnitřní pnutí.

Putin se již roky také snaží vytvořit propagandou prostředí, že za potíže Ruska mohou západní demokracie. 

V ČR absolvuje VŠ 88 000 lidí ročně, tedy je bohužel možné, že z Ruska prakticky každý rok odcházejí všchni vysokoškoláci, kteří na tamních vysokých školách dostudují.  To je skutečně děsivá představa. K neoptimistické analýze prispívá i to, že Rusko bez nejmenších pochybností masivně vymírá. V devadesátých letech dokonce došlo k masivnímu propuadu populace o miliony lidí, dnes tomu bohužel nebude jinak a to nejen díky obrovské emigraci.  


Nepřihlášený uživatel

#67107 Re:

2015-12-04 12:00:03

#67103: PutIN je IN! -  

 Putin chujlo!