MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#67044 Re: Problém je s Ruskem, které každou rezoluci RB OSN k této věci vetuje

2015-12-03 18:48

#67036: - Problém je s Ruskem, které každou rezoluci RB OSN k této věci vetuje 

 bývalý jen-jako-rukojmí je se svým návrhem neničit isis letecky asi tak nenápadný jako Turecký premiér likvidující kurdy a mluvící o boji proti ISIS.... ta protiruská propaganda ztrácí už poslední zbytky soudnosti..

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#67045 Re: Re: Problém je s Ruskem, které každou rezoluci RB OSN k této věci vetuje

2015-12-03 18:56:23

#67044: - Re: Problém je s Ruskem, které každou rezoluci RB OSN k této věci vetuje 

 Nepodezříval bych jej z toho. Pravděpodobně zažil nálet a z pohledu lidí na zemi se to jistě může jevit jako jednání zbabělé, které je teroru od Daiš neubrání. 

Jeho názory se zdají rozumné a vycházejí z demokracie. Tam kde občané ctí Ústavu a demokratické principy se těžko může uchytit terorismus a extrémismu, je nejen příliš viditelný a tedy lehce odhalitelný pro policii, ale také je společensky neúnosný a to jakýkoliv extrém. 

Proto je v tomto ohledu velmi nebezpečné, když pro Zemana zemanovci zinscenují pro - zemanovskou extrémistickou demonstraci, která vlastně extrémismus do jisté míry "legalizuje" staví je do pozice čehosi akceptovatelného, když to dokonce schvaluje správce úřadu prezidenta.

Že tím správce úřadu prezidenta páchá velezradu, to už bohužel velké části občanů není zřejmé. 

Co se týče vaší námitky, Rusko ale skutečně všechny rezoluce RB OSN k Syrií, které by potenciálně situaci mohly řešit vetovalo a to přesto, že je i Rusku naprosto zřejmé, že Asad je diktátor a nemůže tedy zůstat u moci. Navíc můj názor není protiruskou propagandou, neboť dokonce ani nic takového ve své podstatě neexistuje. Je zde kritika jednání Ruska, nikoliv propaganda, jak jí znáte z Parlamentních listů, zvedavce, aeronetu, ron paul institute, blistů atd. to je propaganda, neboť je tam zpochybňována demokracie a vyzdvihován polototalitní či totalitní režim v Rusku jako alternativa k demokracii.