MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#66806

2015-12-01 14:17

Pouze si dovolím citovat slova H. Kissingera, "Být nepřítelem Spojených států amerických je nebezpečné, ale být jejich přítelem je smrtící".  A další,  "USA nemají přátele, či nepřátele, mají jen a jen své zájmy".

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#66807 Re: Tak tyto vytržené nesmysly s kontextu se určitě budou hodit.....

2015-12-01 14:41:22

#66806: -  

 ....extrémistovi Milošovi Zemanovi, ten je v "citacích" skoro takovým přeborníkem jako vy :-). On a jeho komunistický poskok Ovčáček "citace" použijí ve svých "bonmotech" přesněji slovních exkrementech.  

Co nějaký vhodný "citát" o Rusku, např. "Rusko je mírumilovná země" - V.I.Putin :-) nebo "Válku jsme s Neměckem nerozpoutali" - soudruh zločinec Stalin

Amerika není jednoduchá země, nakonec co je v životě lidském jednoduché a proč by to mělo být jednoduché, k čemu by to vlastně bylo, ale co je podstatné, je to země skutečných lidí, kteří si jí skutečně spravují. Zatím si jí nikdy nenechali ukrást žádnými KGBáky a pokud se tak i stalo, tak se na to naštěstí vždy rychle přišlo a dotyční byli velim rychle potrestáni. V tom jsou Spojené státy úžasné a Rusko, mírně řečeno" velmi podivné s KGBáky v Kremlu. Kdy se vlastně stalo, že se KGBáci přerodili v demokraty? A jak se jim taková věc vlastně přihodila?