MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#66801 Re: Ať klidně V.I.Putin v Gulagu a Miloš Zeman v protialkoholní léčebně v Bohnicích....

2015-12-01 13:40

#66798: -  

 .....dožijí své dlouhé životy, budiž jim to přáno. 

Jaké státnícké činy tito dva zločinci spácháli, dejte sem přehled :-)


Nepřihlášený uživatel

#66802 Re: Re: Re: Těžko říci co bylo příčinou, jaká provokace....

2015-12-01 13:43

#66799: - Re: Re: Těžko říci co bylo příčinou, jaká provokace.... 

 Vy tomu věříte, jak je to prezentováno? Proč mu tedy nerobily boční okénko, nevlezli mu do auta, nevyhodili ho z něj a nevzali si co by se jim líbilo, klidně celý kamion i s nákladem? 

Zvláštní takový bombastický příběh se "skoro úmrtím" a dekou přes přední sklo :-). 

Vypadá spíš jako výmysl, ale uvidíme za pár dní. 


Nepřihlášený uživatel

#66803 Putin nemluví o tom, že by ruský bombardér nebyl v Turecku....

2015-12-01 13:47

 

Opět tváří propagandy Kremlu. Rusové tleskají Zemanovi za kritiku sestřelení jejich stíhačky

„Je občas vyslovováno podezření, že Turecko neformálně spolupracuje s ISIL, tedy s Islámským státem, a vzhledem k tomu, že ruské letectvo bojuje proti Islámskému státu, tak samozřejmě toto sestřelení se zdá být až příliš radikálním opatřením, které pouze zhorší atmosféru v dané oblasti,“

Zeman je typický ruský troll, který svými výroky vytváří jen a jen zmatek, přesně tak, jak to dělá ruská propaganda pro kterou je nepřehledný zmatek lží cílem v kterém kdykoliv a kohokoliv ze lží může osočit. 

"Je občas vyslovováno podezření" ....kým je vyslovováno? Kým kdy bylo potvrzeno? Proč by to Turecko dělalo?  Co znamená "občas"? Kde to Zeman četl v Parlementních listech?  Zase? Vždyť se za lži z Parlamentních listů již musel dokonce omluvit.  

Zeman je bohužel s velkou pravděpodobností ruský troll. 


Nepřihlášený uživatel

#66804 Re: Re: Re: Re: Re: Kavarna

2015-12-01 13:49

#66794: Alibaba mohamedán - Re: Re: Re: Re: Kavarna 

 Rusko je opravdu velmi podivná země, to máte naprostou pravdu. A je to skutčně jen příklad agresivní totality, zdaleka není jediné, byť je pravděpodobné jedinou totalitou s jadernými zbraněmi, kterými odporně vyhrožuje. 

Je možné se zorientovat v tom, co se událo na Ukrajině?

2015-11-26 07:25

 

 Ukrajina je věc komplikovaná, přesto se lze ve věci zorientovat.  

Janukovič získal mandát na základě slibu, že bude garantem asociační dohody s EU, což také velmi dlouho, byť velmi laxně činil. Bohužel také měnil Ústavu Ukrajiny a to tak, že posiloval svojí vlastní moc. 

Následně se v roce 2010 odehrály velmi zvláštní volby, z pohledu standardů, které asocičaní dohoda s EU také vyžaduje. (EU má skutečně i standardy na úroveň demokracie - např. požaduje nezávislé pozorovaté u voleb, existenci základních demokratických institucí a zákonů  např. zákon o státní službě, kde se ale mnohdy spokojí ostantí partneři v EU s příslibem, že vznikne viz situace v ČR). 

Podivnost voleb byla mimo jiné v tom, že se do tamního parlamentu dostali neonacisté ze strany Svoboda a byla velká pochybnost, jestli právě v jejich případě nebylo manipulováno s hlasováním. 

Janukovič následně se Svobodou uzavřel opět "podivnou" koalici, ministři v jeho vládě se jako k Svobodě nehlásili. 

Následně těsně před podpisem asociační dohody s EU přijel na Ukrajinu Putin a Janukovič s ním cosi podespal, o čem možná nebyli informování ani poslanci jeho vlastní strany a současně zrušil dojednávání Asocičaní dohody s EU. 

Janukovič tedy těžce porušil svojí vlastní dohodu z voleby prezidentské a stejně tak i dohody z voleb parlameních. V takové situaci již občanům nezbývá mnoho možností jak se bránit, neboť bylo zřejmé, že kroky, které byly učiněny Janukovičem mohou se jevit jako nevratné a jako těžké zneužítí moci. Vyjádřili tedy toto v ulicích, žádná jiná možnost již nebyla. Janukovič na to reagoval tak, že využil změny ústavy, kterou provedl a zavedl represivní účelové zákony vůči obyvatelstvu a začal dokonce využívat "soukromou armádu" OMON zděděný po Rusech a podivné neuniformované ozbrojené policisty tzv. titušky. Čímž situaci déle vyhrotil. 

Následně se "podvolil" přislibil vrátit Ústavu do stavu, kdy získal moc a ale to již neudělal, napsal zvací dopis okupantovi Krymu a uprchl do Ruska.  V takové situaci převzal moc řádně zvolený parlament. K věci se vyjádřila Janukovičova strana tak, že je Janukovič na Ukrajině stíhán pro vlastizradu, těžko by se také dalo cokoliv jiného čekat, když napsal zvací dopis okupatovi Krymu. Následně byly prošetřovány i čistě kriminální činy jeho a jeho rodiny a z objemu prostředků, které jeho rodina utrácela je možné dovodit, že se jednalo o prostředky skutečně z kriminální činnosti. 

Máte snad jinou posloupnost událostí na Ukrajině? 


Nepřihlášený uživatel

#66805 Re: Re: Re: Re: Re: Kavarna

2015-12-01 13:52

#66794: Alibaba mohamedán - Re: Re: Re: Re: Kavarna 

 Představa, že jakákoliv forma totality natož ta ruská postavená z velké části na komunisticko - nacistické ideologii je alternativnou k demokracii, je představa vsktuku velmi zvrácená a to nejen proto, že bohužel zkušenost s tatalitami roztodivných druhů už existuje. 

Navíc Ruská totalita se vojensky aktivizuje, neboť tamní diktator se svojí skupinou přisluhovačů přivedl opět Rusko na pokraj krachu. Příčinou tohoto krachu není západ, příčinou je Putin v Rusku. 


Nepřihlášený uživatel

#66806

2015-12-01 14:17

Pouze si dovolím citovat slova H. Kissingera, "Být nepřítelem Spojených států amerických je nebezpečné, ale být jejich přítelem je smrtící".  A další,  "USA nemají přátele, či nepřátele, mají jen a jen své zájmy".


Nepřihlášený uživatel

#66807 Re: Tak tyto vytržené nesmysly s kontextu se určitě budou hodit.....

2015-12-01 14:41

#66806: -  

 ....extrémistovi Milošovi Zemanovi, ten je v "citacích" skoro takovým přeborníkem jako vy :-). On a jeho komunistický poskok Ovčáček "citace" použijí ve svých "bonmotech" přesněji slovních exkrementech.  

Co nějaký vhodný "citát" o Rusku, např. "Rusko je mírumilovná země" - V.I.Putin :-) nebo "Válku jsme s Neměckem nerozpoutali" - soudruh zločinec Stalin

Amerika není jednoduchá země, nakonec co je v životě lidském jednoduché a proč by to mělo být jednoduché, k čemu by to vlastně bylo, ale co je podstatné, je to země skutečných lidí, kteří si jí skutečně spravují. Zatím si jí nikdy nenechali ukrást žádnými KGBáky a pokud se tak i stalo, tak se na to naštěstí vždy rychle přišlo a dotyční byli velim rychle potrestáni. V tom jsou Spojené státy úžasné a Rusko, mírně řečeno" velmi podivné s KGBáky v Kremlu. Kdy se vlastně stalo, že se KGBáci přerodili v demokraty? A jak se jim taková věc vlastně přihodila? 

Kcharl

#66808

2015-12-01 16:48

'ktéé tomof muj, ktééé tomof muj?'"


Nepřihlášený uživatel

#66809 Aneb vládnutí ANO StB v praxi

2015-12-01 16:53


Nepřihlášený uživatel

#66810 Re: To je otázkou soudruhu Kárle z Preciozy

2015-12-01 16:54

#66808: Kcharl -  

 .....nejspíš někde v rusákově. 


Nepřihlášený uživatel

#66811

2015-12-01 17:00

"Ovar je 100% kremlofil"


Nepřihlášený uživatel

#66812 Re:

2015-12-01 17:02


Nepřihlášený uživatel

#66813

2015-12-01 17:23


Ekonom Kovanda o uprchlících a terorismu: Budou další mrtví. Migranti z islámského světa nemají velký ekonomický přínos. Musíme vyměnit politiky, nebo budou na náměstích šibenice



Nepřihlášený uživatel

#66814 Re: Tady už se ekonomem nazve opravdu libovolný ruský troll...

2015-12-01 17:34

#66813: -  

 ...píšící do výkladní skříně ruské trollí propagandy v ČR tedy do neonacisticko - komunistických parlamentních listů. 

Čím chce ruský troll Kovanda své tvrzení vlastně obhájit? Tím, že se nazve ekonomem? Jaké politiky chce měnit, Miloše Zemana? Ambice s chlapce jen kapou :-). 


Nepřihlášený uživatel

#66815 A to Krnda nebude jistě sama :-)

2015-12-01 17:50

Krnáčová: Se svým fungováním ve funkci primátorky moc spokojená nejsem


Nepřihlášený uživatel

#66816 Game Ovar je u konce - legrace skončila, Zeman musí abdikovat

2015-12-01 17:59

"Vystoupili jsme z autobusu a vzali si transparenty. Držel jsem se v blízkosti pana starosty a k mému překvapení jsme došli k policejním zábranám, zhruba 40 až 50 metrů před pódiem, které nekompromisně hlídala policie. Tam již byly davy, ty ovšem dál policie nepustila. Nás z autobusu, díky panu starostovi, který si tykal s pánem v civilu, jenž dal pokyn policistům, pustili přednostně před tribunu."

Starosta je mimochodem člen KSČM!!

"Zprvu jsem si myslel, že to byl velící důstojník v civilu. Ale nenapadlo mě, že to mohl být také organizátor, který dával pokyny policii. To je pro mě úplně alarmující, že policie vymezí prostor, do kterého nikoho nepustí, a organizátor určuje, kdo tam vstoupí a kdo ne. A to ještě na demonstraci 17. listopadu, svátku studentů."

"Ano, museli jsme z kapes vyndat klíče, mobil, opravdu nás kontrolovali velice důkladně ručními detektory. Prošli ale pouze lidé z autobusů nebo ti, kteří měli jakési doporučení od kancléře Mynáře. Bez doporučení se tam prostě nikdo nedostal."

Tajný účastník Mynářova výletu: Šokovalo
mě, jak kancléř na Hradě vládne

Kameraman Krejčík s největší pravděpodobností prošel díky tomu, že v Osvětimanech nějaký Krejčík žije. Bylo by dobré to prověřit, snad se to občané dozví v celé reportáži.


Nepřihlášený uživatel

#66817 A co v tom rusákově tedy budou jíst, ropu a plyn?

2015-12-01 18:01

Rusko přitvrdilo. Přes hranici nepustí turecká rajčata, kuřata ani sůl


Nepřihlášený uživatel

#66818

2015-12-01 18:33

"Rusáci, ruce pryč od Ankary!"

Alibaba mohamedán

#66819 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kavarna

2015-12-01 19:46

#66796: - Re: Re: Re: Re: Re: Kavarna 

 Sviňárny dělá třeba Merkel ( nevim komu co dluží, že jedná proti zájmům evropských národů)a nedělá je jenom němcům, ale i nám, když nám chce vnutit kvóty. Sviňárny dělají Obama a Erdogan a , když se snaží vyvolat vyvolat válku s Ruskem a zrejme podporuji teroristy pardon totiz demokatickou opozici, jsem zvedav na tu demokracii po valce. Ovšem sviňárnu udělal i Putin, když anektoval Krym a porušil dohodu, že se vzdává nároku na něj. sviňáren je spoustu, ale vy si vsimate jen Ruska, jak zaslepené !!!!

Alibaba mohamedán s bombou na hlavě

#66820 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kavarna

2015-12-01 20:05

#66805: - Re: Re: Re: Re: Re: Kavarna 

 Totalita to také není, to si pletete, je to v současnosti jakási polodemokracie s totalitními silovými prvky, ale většina rusů si to takto přeje a žel bohu to není díky nedostatečným informacím nebo nemožnosti casti opozice proniknout do TV.

 


Nepřihlášený uživatel

#66821 Re:

2015-12-01 20:13

#66818: -  

 Poturčenec horší Turka!


Nepřihlášený uživatel

#66822

2015-12-01 20:36

Nechceme ze svých daní platit léčbu vaší obezity a nechápeme, proč nechcete být štíhlejší a šťastnější?

 


Nepřihlášený uživatel

#66823

2015-12-01 20:39

Že vám není hanba, islámisti.


Nepřihlášený uživatel

#66824 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kavarna

2015-12-01 21:29

#66820: Alibaba mohamedán s bombou na hlavě - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kavarna 

 A tak proto ta masivní emigrace z Ruska, hned se to vysvětlilo, oni si to přejí :-). Je jich 140 mil. masivně vymírají a ročně jich emigruje možná až 750 000, když jen leto a jen v prvních 10 měsících jich odešlo více jak 240 000 legálně do USA. 

Je potřeba si hrát na slovíčka jestli je v Rusku totalita či nikoliv, když je Kreml plný komunistických KGBáků? To si zkoušejte na mužiky v Rusku. 


Nepřihlášený uživatel

#66825 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kavarna

2015-12-01 21:32

#66819: Alibaba mohamedán - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kavarna 

 Hned se vyjasnilo, proč to Rusko okupovalo Krym a rozpoutalo válku an východě Ukrajiny. 

Rusko si Krym nárokovalo? Tak proč podepsali trojstrannou dohodu a zavázali se dokonce k ochraně neměnnosti hranic Ukrajiny, dokonce se Rusko stalo garantem této orchrany v RB  OSN a pak prostě Krym ukradne, běžte už s tou trollí ruskou propagandou do rusákova. 

Je možné se zorientovat v tom, co se událo na Ukrajině?

2015-11-26 07:25

 

 Ukrajina je věc komplikovaná, přesto se lze ve věci zorientovat.  

Janukovič získal mandát na základě slibu, že bude garantem asociační dohody s EU, což také velmi dlouho, byť velmi laxně činil. Bohužel také měnil Ústavu Ukrajiny a to tak, že posiloval svojí vlastní moc. 

Následně se v roce 2010 odehrály velmi zvláštní volby, z pohledu standardů, které asocičaní dohoda s EU také vyžaduje. (EU má skutečně i standardy na úroveň demokracie - např. požaduje nezávislé pozorovaté u voleb, existenci základních demokratických institucí a zákonů  např. zákon o státní službě, kde se ale mnohdy spokojí ostantí partneři v EU s příslibem, že vznikne viz situace v ČR). 

Podivnost voleb byla mimo jiné v tom, že se do tamního parlamentu dostali neonacisté ze strany Svoboda a byla velká pochybnost, jestli právě v jejich případě nebylo manipulováno s hlasováním. 

Janukovič následně se Svobodou uzavřel opět "podivnou" koalici, ministři v jeho vládě se jako k Svobodě nehlásili. 

Následně těsně před podpisem asociační dohody s EU přijel na Ukrajinu Putin a Janukovič s ním cosi podespal, o čem možná nebyli informování ani poslanci jeho vlastní strany a současně zrušil dojednávání Asocičaní dohody s EU. 

Janukovič tedy těžce porušil svojí vlastní dohodu z voleby prezidentské a stejně tak i dohody z voleb parlameních. V takové situaci již občanům nezbývá mnoho možností jak se bránit, neboť bylo zřejmé, že kroky, které byly učiněny Janukovičem mohou se jevit jako nevratné a jako těžké zneužítí moci. Vyjádřili tedy toto v ulicích, žádná jiná možnost již nebyla. Janukovič na to reagoval tak, že využil změny ústavy, kterou provedl a zavedl represivní účelové zákony vůči obyvatelstvu a začal dokonce využívat "soukromou armádu" OMON zděděný po Rusech a podivné neuniformované ozbrojené policisty tzv. titušky. Čímž situaci déle vyhrotil. 

Následně se "podvolil" přislibil vrátit Ústavu do stavu, kdy získal moc a ale to již neudělal, napsal zvací dopis okupantovi Krymu a uprchl do Ruska.  V takové situaci převzal moc řádně zvolený parlament. K věci se vyjádřila Janukovičova strana tak, že je Janukovič na Ukrajině stíhán pro vlastizradu, těžko by se také dalo cokoliv jiného čekat, když napsal zvací dopis okupatovi Krymu. Následně byly prošetřovány i čistě kriminální činy jeho a jeho rodiny a z objemu prostředků, které jeho rodina utrácela je možné dovodit, že se jednalo o prostředky skutečně z kriminální činnosti. 

Máte snad jinou posloupnost událostí na Ukrajině?