Petice zdravého selského rozumu-zachování M.Kácové Jílové

Quoted post

Jiří Peterka

#27 Maturitní vysvědčení

2015-11-27 03:47

Heh, o tom mém maturitním vysvvědčení to může napsat jen totální blbeček, nebo pan Káca, který mi toto podsouval i při telefonickém hovoru. Ale abychom nevěděli, který tupec to může vůbec vypustit, raději zůstal v anonymitě. Tam kde dělám je vše hlídáno, máme bezpečnostní oddělení atp. Kdyby se mnou něco nebylo košer, asi bych tam více jak 5 let nepracoval. A to si vážení diskutující představte, že dokonce někdo z Jílového na naše personální oddělení odeslal udání na téma "koupené maturitní vysvědčení". U falšování např. maturitního vysvědčení se jedná o trestný čin a nemyslím si, že jsem pro svého zaměstnavatele tak nenahraditelný, že by mě nevzal smykem a nepředal Policii, kdyby se tato informace potvrdila.

Ježíš, tady je ale hovádek.....

Doposud jsem si myslel, že hloupost na metr čtvereční je všude více méně stejná, ale tady jako kdyby se koncentrovala. Jak v textu této "petice", tak mezi těmi, kteří ji podepisují.

Mějte se dámy a pánové rozumu mdlého.

Jiří Peterka

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#28 Re: Maturitní vysvědčení

2015-11-27 08:46:25

#27: Jiří Peterka - Maturitní vysvědčení 

Jirko, neměl by jsi hned každého urážet a nadávat mu. Každý má svůj názor a může ho i zveřejnit. Nemusí být hned blb,tupec atd. jen proto,že jeho názor je jiný,než ten tvůj. Pavel

Nepřihlášený uživatel

#30 Re: Maturitní vysvědčení

2015-11-27 09:01:41

#27: Jiří Peterka - Maturitní vysvědčení 

A opet se ukazala "inteligence" pana Peterky. Nechci Vam do toho moc mluvit,ale takhle verejne nekoho osocit je uz vazne na pres hubu. Byt to ja,tak uz u Vas zvonim na dvere.

Nicmene na kazdou svini se vari voda a rekl bych, ze u Vas uz primo vre...

Karel