Petice zdravého selského rozumu-zachování M.Kácové Jílové
Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Petice zdravého selského rozumu-zachování M.Kácové Jílové
Nepřihlášený uživatel |
#26 Re: Re: Re: Re: Neodvoláme Russe?2015-11-26 21:15 |
Jiří Peterka |
#27 Maturitní vysvědčení2015-11-27 03:47Heh, o tom mém maturitním vysvvědčení to může napsat jen totální blbeček, nebo pan Káca, který mi toto podsouval i při telefonickém hovoru. Ale abychom nevěděli, který tupec to může vůbec vypustit, raději zůstal v anonymitě. Tam kde dělám je vše hlídáno, máme bezpečnostní oddělení atp. Kdyby se mnou něco nebylo košer, asi bych tam více jak 5 let nepracoval. A to si vážení diskutující představte, že dokonce někdo z Jílového na naše personální oddělení odeslal udání na téma "koupené maturitní vysvědčení". U falšování např. maturitního vysvědčení se jedná o trestný čin a nemyslím si, že jsem pro svého zaměstnavatele tak nenahraditelný, že by mě nevzal smykem a nepředal Policii, kdyby se tato informace potvrdila. Ježíš, tady je ale hovádek..... Doposud jsem si myslel, že hloupost na metr čtvereční je všude více méně stejná, ale tady jako kdyby se koncentrovala. Jak v textu této "petice", tak mezi těmi, kteří ji podepisují. Mějte se dámy a pánové rozumu mdlého. Jiří Peterka |
Nepřihlášený uživatel |
#28 Re: Maturitní vysvědčení2015-11-27 08:46#27: Jiří Peterka - Maturitní vysvědčení Jirko, neměl by jsi hned každého urážet a nadávat mu. Každý má svůj názor a může ho i zveřejnit. Nemusí být hned blb,tupec atd. jen proto,že jeho názor je jiný,než ten tvůj. Pavel
|
Nepřihlášený uživatel |
#29 m2015-11-27 08:58#25: N. Nováková - Re: Re: Re: Re: Neodvoláme Russe? Mila holcino, to spis vy byste si to po sobe mela precist a zamyslet se nad tim. Ale ono to asi nepujde,kdyz neni cim myslet ;-) A jen pro zajimavost,jak ze to vlastne dopadlo zasedani rady? Ano spravne, zadne odvolani se nekona,jelikoz kdo by take vubec cetl takovy blabol sepsany chorym "mozkem".
Hezky den preji Karel |
Nepřihlášený uživatel |
#30 Re: Maturitní vysvědčení2015-11-27 09:01#27: Jiří Peterka - Maturitní vysvědčení A opet se ukazala "inteligence" pana Peterky. Nechci Vam do toho moc mluvit,ale takhle verejne nekoho osocit je uz vazne na pres hubu. Byt to ja,tak uz u Vas zvonim na dvere. Nicmene na kazdou svini se vari voda a rekl bych, ze u Vas uz primo vre... Karel |
Jiří Peterka |
#31 Re: Re: Maturitní vysvědčení2015-11-27 09:14#30: - Re: Maturitní vysvědčení Zazvoňte..... já se nestydím za to co říkám a chápu, že anonym který mi nadává je ve Vašem úhlu pohledu v pořádku.... Opět hovádka a blbci jsou ti, co umí nadávat ale neumí se podepsat a na tom trvám.
Hezký den. Všem. Jiří Peterka |
Jiří Peterka |
#32 Re: Re: Maturitní vysvědčení2015-11-27 09:22#28: - Re: Maturitní vysvědčení Blbci a tupci jsou anonymové. Myslel jsem, že je to zřejmé. Hlupáci jou jen ti, co to podepisují a neznají ani význam uvedených termínů obsažených v petici. Jiří Peterka |
Špinavec Ken |
#33 Re: Re: Re: Maturitní vysvědčení2015-11-27 18:36#32: Jiří Peterka - Re: Re: Maturitní vysvědčení Jiříku, doporučuji Vám intenzivní LSD terapii, při které by se mohl Váš dynamicky atakující "kokotismus" vyanalyzovat introspekcí tzv. do ztracena. Nebo druhá varianta (uznávám je poněkud drastičtější) pustit si plyn a čekat až pošták zazvoní.
|
Josef Káca |
#34 Re: Re: Re: Maturitní vysvědčení2015-11-29 06:49Nevim co si mě Peterko bereš furt do huby.Nemám nic společnýho s peticema a ani s tvým koupeným vysvědčením..nebo si snad už nevzpomínáš,jak si mi ve vlaku řikal,že sem blbej,když si dodělávám maturitu..když si jí můžu koupit jako ty.?Že bys už zapoměl?Už by bylo vhodný,abys konečně mně a mojí rodině dal pokoj..já se o tebe taky nezajímám.. #32: Jiří Peterka - Re: Re: Maturitní vysvědčení
|
Jiří Peterka |
#35 Re: Re: Re: Re: Maturitní vysvědčení2015-11-29 08:06#34: Josef Káca - Re: Re: Re: Maturitní vysvědčení Podívejme se, kolik tvých rodinných příslušníků podepsalo toto....ani nevím co to je. A dokonce byli mezi prvními :). Dokonce i nesvépravní jedinci toto podepisují (č.20), děti (např. č. 62). Jo, je to tu opravdu "dobrá společnost" a honba za podpisy. Ještě že to propaguje předseda kulturní komise pan Robert Russ, jinak by tu bylo ještě méně podpisů z Děčína, Liberce, České Kamenice.....Fuj mě je zle..... A závěrem: No a to si vzpomínáš, jak jsem říkal že jsi se zbláznil? :) |
Káca Josef |
#362015-11-29 08:41Ty si opravdu chudák a je mi tě i líto..Ukončuji navždy debatu s tebou |
N.Nováková |
#372015-11-30 15:26Neubližujte Jirkovi ! Prosím neubližujte Jirkovi, on si jenom léčí komplexy že má jen jednu kulku a malého čur.ka. To vím určitě. Tím že všechny uráží si připadá jako velký šejk. Nechte ho žít, vytrpěl si od kluků dost ve škole a zůstalo mu to. Jirko pohoň si ho, k nočemu jinýmu ho nemáš. NEJSI UBOHÁK ani MAXIKOKOT, jsi nejlepší a my slípky tě budema stále podporovat. NNN |
Jiří Peterka |
#38 Re:2015-11-30 17:33Mě nikdo neubližuje. Je paráda co se vše od obhájců zdravého rozumu na sebe nedozvím. Toto je fakt originál! Jen tak dál :). |
Stop jednokulím |
#39 Re:2015-11-30 19:19Krásně řečeno :-) a pokud ředitelka školy opravdu odstoupí, myslím si Jirko, že to tu v Jílovém lehké mít nebudeš :-))) |
Špinavec Ken |
#402015-11-30 20:28Peterka je zákeřnej hermafroditní liliput, vznikl křížením: Němce, Indiana, kryptonitu, Barbary Streisand a Chuckova kopu s otočkou do ksichtu... |
N. Nováková |
#41 Re:2015-11-30 21:16Nebudu řešit, že jste si vypůjčil mé jméno. Předpokládám, podle dřívějších sprostých příspěvků, že budete pan Káca. Nevím, jestli jste syn, manžel nebo otec, tak dlouho v Jílovém nebydlím, ale už jsem raději dala synka do jiné školy, protože paní Kácová je možná dobrá manželka, milenka, kamarádka, matka, ale ředitelka je naprosto mizerná. Místo aby řešila opakující se šikanu, strká hlavu do písku, přehazuje řešení na druhé a nakonec už jen práská telefonem a ignoruje e-maily. Také pracuju na vyšším postu, mám pod sebou podřízené a za takové chování by se se mnou majitel okamžitě rozloučil. S ostatníma maminkama jsme vděčné že pan Peterka něco dělá, protože my jsme nezmohly nic. A je vidět, že šlápl na kuří oko, protože takhle můžou reagovat jen potrefený husy, který mají naděláno v kalhotech. Měl byste raději paní Kácové domluvit, aby si zachovala aspoň špetku hrdosti a odešla sama než nadělá ještě víc škody a ublíží ještě více dětem.
|
Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)
2015-11-30 21:29- Date of removal: 2015-11-30
- Důvod odstranění:
Nepřihlášený uživatel |
#43 Re: Re:2015-11-30 21:31A kde jste viděla od p. Kaci sprostý příspěvek? :-O??? |
Jiří Peterka |
#44 Ať je mezi námi jasno.....2015-12-02 07:29Zdravím všechny, v životě jsem se nenadál, že se budu muset kvůli Jílovému svlékat i z trenek (slipy nenosím), ale co, doba si to asi žádá. Takže, v mládí mi opravdu nesestoupilo jedno varle a skutečně se toto varle vyvinulo jen do 75% normální, tedy "švestkové"velikosti. Takto se to prostě zastavilo. Co se týče mé výbavičky, je naprosto standardní. Jako puberťák jsem mohl mít možná nějaký mindrák, ale život, např. společné sprchy na vojně, kolektivní sprchování po směně, když jsem byl dělníkem v úkole, mne přesvědčilo, že se nemám za co stydět a že je na tom mužské plémě ještě hůře....... Takže mé komplexy rozhodně tohoto druhu nejsou, navíce jsem s jednou manželkou v pohodě 23 let (i když fest krize byly), máme dvě zdravé děti. Třeba někdo namítne, že přes mou indispozici varlete je jen matka jistá :), což bych se mezi těmito diskutujícími ani nedivil, ale to snad ani nikdo nemůže myslet vážně..... Kdo mi kdysi lezl do zadku mohl narazit i na málo často objevující se hemeroid a mám ještě platfus. Občas mne trápí tinitus, ale to mám z nadváhy se kterou od příštího roku hodlám něco dělat.... Každopádně pisatelce děkuji za příspěvek, nyní jsem odpověděl všem a do dalších voleb mohu jít klidně vyslečen, protože když se nedá nalézt nic jiného, zaberou intimnosti. Bravo. Kéž byste takto doslova "svlékali" všechny kandidáty, než jim dáte hlas. Pokud mi pisatelka sdělila, že si ho mám pohonit (nevím, proč bych to dělal když mám stálou sexuální partnerku), oplácím na tu samou notu (protože vím kdo je autorka). Komplex pisatelky vzniká právě z jejího neuspořádaného sexuálního života. Mít dlouhodobý sexuální půst u ženy přes 40 je na pováženou. A když se podívá do zrcadla a vidí, své tak strašně povadlá prsa a pod nimi gumu od tepláků, nevypadá hezky a sebevědomí to také nepřidá. Navíc co nejvíce pisatelce doporučuji neprovozovat polohu 69, protože je vidět, že pisatelka je vylízaná už i nahoře a pokud se jí zasvítí baterkou do uší, rozzáří se jí oči. Ještě si to vyřídíme, neboj.... A teď zase k Jílovému. Právě z něj pramení mé komplexy. Mám komplex z toho, že šmejdi jsou obhajováni některými ještě většími šmejdy. Paní ředitelka má másla na hlavě dost, sotva jej unese, nicméně máme tu její podporovatele, kteří to brzy neunesou. Pokusím se to vysvětlit polopatě..... Server Jílovská s!ova, jehož jsem administrátorem a občasným přispěvatelem běží na platformě WordPress, která umožňuje publikovat články komukoli, kdo má oprávnění. Mezi těmito registrovanými jsoou lidé (přispěvatelé), které osobně neznám a ani se po jejich identitě nepídím. Prostě si založili e-mail, registrovali se a já to schválil do levelu "šéfredaktor" místo výchozího "návštěvník". Tím, po napsání prvního článku, který se opírá o fakta, mohou publikovat i nadále. Ostatně podívejte se na menu "Pro autory" na Jílovských slovech. Na Jílovských slovech já, nebo i oni vydávají pod různými přezdívkami. Nejde o mé alter ego nebo odpovědnost, jde o postižitelnost - nikoli kvůli pomluvám, ale kvůli tomu, že zatajování a neupozornění na trestní čin je taktéž trestným činem. Zatím jsme tedy umírnění, že pod pseudonymy předkládáme důkazy a pokud si je někdo stáhne, použije je pro trestní oznámení, klidně mu je předám i bez korekcí. Až budou vycházet články se jmény pisatelů, bude hůře, protože to již bude mít Policie či Finanční úřad, nebo celní správa v článku popisované v hledáčku. Za svou osobu čestně prohlašuji, že jsem podal celou dobu dvě trastní oznámení - kvůli předraženému náměstí a za neoprávněně čerpané finance paní ředitelky a jejího zástupce.... V současné době vím o trestním oznámení, které je podáno, nicméně není z mého pera či klávesnice. Ale vraťme se ke šmejdům podporovaným některými šmejdy. Vůbec neusilujeme o odebrání titulu, který byl získán i díky přílohám v e-mailech, kterými disponujeme. Chceme vylepšit Jílové o to, že ředitelkou ZŠ bude zdatný manažer, nikoli to, co tam je nyní. Stále ještě i brzdím vydávání článků na téma nafta jiná než od stojanu pumpy, kterou se někteří podporovatelé šmejdů načerno a s daňovými úniky docela obstojně přiživují. Ještě i ponecháváme lidi platit bez dokladu vyšší finance, než kdyby si zajeli do First Stopu do Bynova a naplnili si klimatizaci tam. Já jsem letos platil 360 Kč. Ještě stále si mohou samovýrobci odvézt více dřeva, než bylo schváleno a takto bychom mohli pokračovat - autodíly, matroš, cigarety. Témat s důkazy máme opravdu fůry na takto malé Jílové. Já osobně žádného kostlivce ve skříni nemám, řádně daně platím ze všeho, už i svou intimitu jsem Vám dal na oltář, ale výše zmíněné můžeme vypustit, pokud se něco nehezkého týmu kolem Jílovských s!ov přihodí......a již vím, že se plánuje :) Když jsem obíhal podpisy pro kandidaturu sdružení JO, všiml jsem si, že v některých domácnostech jsou provozovány domácí práce. Takových lidí si já osobně vážím. Vážím si těch, kteří používají své zdravé ruce na to, aby si třebas i po práci přilepšili. Nevadí mí ani, pokud se bez dokladu prodává myšlenka, um, služba. Ale komplex mám opravdu z toho, když se krade a potom se navíc k tomu káže......a obhajuje další šmejdství. Ano, jsem kretén, chci mít Jílové bez šmejdů ve funkcích a bude-li to nutné, postarám se i o to, aby tito šmejdi nemohli být podporováni šmejdy jinými.
Hezký den všem. Jiří Peterka |
|
ŽÁDÁME VYŠŠÍ TRESTY ZA TÝRÁNÍ ZVÍŘAT
PETICE za přejmenování Moskevské ulice v Karlových Varech na počest Jiřího Bartošky
Výzva k pojmenování železničního terminálu VRT Praha-východ po Janu Kubišovi
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Výzva Radě ČT k odvolání generálního ředitele ČT Jana Součka
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Deklarace zastání se srnčí zvěře
Petice za zabavení majetku ruského teroristického státu v ČR
Petice za ochranu Kunratického lesa pro lidi
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
PETICE za přejmenování Moskevské ulice v Karlových Varech na počest Jiřího Bartošky
8444 Vytvořeno: 2025-05-08
Petice za snížení hranice úspěšnosti u didaktického testu z českého jazyka (Maturita 2025)
10519 Vytvořeno: 2025-05-05
Petice za prošetření a přehodnocení obtížnosti didaktického testu z matematiky konaného dne 2. května 2025
10214 Vytvořeno: 2025-05-03
Máte ženy na kandidátkách? A můžeme je vidět? Otevřený dopis leaderům politických stran kandidujících do Parlamentu ČR
1318 Vytvořeno: 2025-04-29
Žádost o udělení abolice trestního stíhání příslušníku 601.skss. prezidentem České republiky.
1055 Vytvořeno: 2025-05-05
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
24888 Vytvořeno: 2021-12-22
ŽÁDÁME VYŠŠÍ TRESTY ZA TÝRÁNÍ ZVÍŘAT
127675 Vytvořeno: 2025-02-11
Petice za snížení hranice úspěšnosti u didaktického testu z anglického jazyka (Maturita 2025)
469 Vytvořeno: 2025-05-05
Řešte neustálý hluk a porušování nočního klidu ze strany hostů A&O Hostelu v Praze - Malešice
333 Vytvořeno: 2024-04-30
Petice za snížení hranice úspěšnosti u didaktického testu z německého jazyka (Maturita 2025)
148 Vytvořeno: 2025-05-08
Sky Shield pro Ukrajinu - otevřený dopis předsedovi vlády České republiky
128 Vytvořeno: 2025-05-08
Petice za zpřísnění podmínek pro podmíněné propuštění pachatelů zvlášť závažných trestných činů
468 Vytvořeno: 2025-05-04
skatepark Litvínov
109 Vytvořeno: 2025-05-09
Desítky miliard na smysluplné účely namísto škodlivé dálnice!
105 Vytvořeno: 2025-04-30
Za ochranu práv a psychického zdraví českých dětí
3874 Vytvořeno: 2024-07-23
Požadujeme odstranění nadměrného a dlouhodobého znečišťování ovzduší společností SAGE ve Strakonicích
95 Vytvořeno: 2025-04-29
NECHCEME větrnou elektrárnu v Honicích
53 Vytvořeno: 2025-05-08
Češi jsou hrdý národ. Podpořme Ukrajinu zbraněmi a buďme součástí koalice ochotných
2999 Vytvořeno: 2025-04-03
PETICE ZA ZÁCHRANU STÁVAJÍCÍHO BARU U WALDEMARA A ZA ZRUŠENÍ VÝPOVĚDI Z NÁJMU
995 Vytvořeno: 2025-03-15
Vraťte vlaky na Dobříš!
919 Vytvořeno: 2025-02-26