MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#65804 Re: Jsem proti této hloupé petici. Raději dělejte něco rozumnějšího!!!

2015-11-25 05:30

#30: Kutas - Jsem proti této hloupé petici. Raději dělejte něco rozumnějšího!!! 

 Velmi vám doporučuji makroekonomická data ČSÚ. Miloš Zeman v roce 1998 přebíral stát s dluhem cca 200 mld. korun, po čtyřech letech oposmluvní "spolupráce" s Klausem předával stát s dluhem 400 mld. tedy s dluhem dvojnásobným a s nezaměstnaností 8%, když předtím přebíral stát s nezaměstnaností tuším kolem 6 % jak si snadno v makroekonomických údajích dohledáte. 

V tomto je Miloš Zeman dosud nepřekonaný "přeborník" to se dosud žádnému premiérovi v této zemi nepodařilo. Zdvojnásobit státní dluh za 4 roky a přitom zvýšit nezaměstnanost a ještě masivně "privatizovat".

Dokonce i jen ve zdvojnásobování dluhu jej dohnali jen socanští premiéři v letech hned následujících 2002-2006, ale ti jistě i díky vtupu do EU, měli masivní růst HDP a co více jejich růst HDP provázel pokles nezaměstnanosti, velký růst průměrné mzdy a tedy např. díky tomu i přebytky na účtech zdravotních pojišťoven, tedy v té době existoval reálný růst HDP, nikoliv jako v letech oposmluvní "spolupráce" kdy sice Zeman vykazoval růst HDP, ale ten nebyl provázen poklesem nezaměstnanosti a tedy se jednalo jen o "růst" vzniklý vnitří spotřebou na základě masivního zadlužení státu. 

Proč byl takový člověk volen, když navíc ve volební kampani masivně lhal, je dnes již zjevně naprosto nepochopitelné i pro mnohé jeho voliče. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#65810 Re: Re: Jsem proti této hloupé petici. Raději dělejte něco rozumnějšího!!!

2015-11-25 08:56:59

#65804: - Re: Jsem proti této hloupé petici. Raději dělejte něco rozumnějšího!!! 

 a víš vůbec o tom, že přebral zem v době rozjeté krize (klausovy balíčky), že dluh byl schován do krachujících bank, konsolidační agentury apod.? že se zachraňovalo co se dá? a že  to vše zvládla Zemanova vláda udělat tak dobře, že ČSSD posílila volební výsledek a měla jej lepší, než Sobotka po 2 obdobích vlády pravice?