MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#65468 Re: Americký troll, který obhajuje podivný poměr podpisů a IP adres u této petice

2015-11-23 21:50

#65465: - Americký troll, který obhajuje podivný poměr podpisů a IP adres u této petice 

 Jak prosté konzumente ruské propagandy.  Místo, které petenti petic uváději vůbec nemusí být míste jejich reálného bydliště nebo reálné místa odkud podpis uskutečňují. 

Nic méně i tak zjistíte, že při zapojení velkých měst dochází k zvýšení počtu podpisů z neveřejných adres. Nic složitého, komplikovaného, nepochopitelného či nemožného a to dokononce nejspíše u všech petic. 

Navíc neveřejné adresy jsou překládány na adresy veřejné, ale nikoliv 1:1, přesto je veřejných adres poměrně dosta při počtu 1 000 lidí logicky tedy může nastává situace, že překlady neveřejných adres na veřejné, jsou zaznamenány jako unikátní a se zvyšujícím se počtem petentů se tento poměr začně snižovat. 

Toto u malých petic vlastně dokládá, že petenti jsou rozloženi "rovnoměrně" po republice a po poskytovatelých přístupu k internetu a skutečně by bylo podezřelé, pokud by tam poměr veřejných a neveřejných adres byl u malých petic velký, neboť by to znamenalo, že podpisu pocházejí z "jednoho hnizda" ale vůbec by to např. nedokazlovalo, že jsou ony podpisy falešné, jen by to znamenalo, např. to, že se jedna velká firma podepisovala protože se podepisovat tito zaměstnanci chtěli, např. by to takto mohlo dopadnou u petice proti obtěžování sester lékaři, kdyby se všechny sestry velké nemocnice podepsaly, mohl by nastat stav, že by dokonce všechny podpisy připadly jen jediné veřejné IP adrese :-) a to přesto, že se tam reálně podepsalo 1000 sester např. Bulovky. 

Odpovědi

pobavil jsi mě

#65505 Re: Re: Americký troll, který obhajuje podivný poměr podpisů a IP adres u této petice

2015-11-24 08:57:53

#65468: - Re: Americký troll, který obhajuje podivný poměr podpisů a IP adres u této petice 

 ty už argumentuješ úplně zoufale chlapče pomatenej, trolle americkej, jojo, lidé se masivně vydávají za pražáky :-)))))))) toto je už úplné zoufalství, prostě jste byly nachytáni na hruškách, zase jste zmanipulovali podpisy, tak jako top09 byla nachytána při manipulacích s fanoušky na facebooku, když se jim tam začali masivně objevovat nakoupení indové :-))))


Anonymous

#65507 Re: Re: Americký troll, který obhajuje podivný poměr podpisů a IP adres u této petice

2015-11-24 09:01:35

#65468: - Re: Americký troll, který obhajuje podivný poměr podpisů a IP adres u této petice 

na předchozích číslech bylo jasně demonstrováno, že se tyto podivnosti s nepoměrem dějí, jen u petic, kde je velký zájem amíků na výsledku, jindy se nedějí v tak velkém měřítku, praha nepraha.

 

Jinými slovy je zjevné, že pod touto peticí proti Zemanovi je množství v řádu desítek procent falešných podpisů. Tečka.