Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#5956 Netolerance je součástí arabské kultury

2015-11-23 15:43

Omezte počet migrantů, žádají vládu němečtí Židé

Němečtí Židé žádají vládu o omezení počtu běženců přicházejících do země. Podle nich mnoho uprchlíků pochází z kultur, v nichž je pevně zakořeněna nenávist k Židům. Pokud se počty běženců nesníží, bude stále těžší obhájit ve společnosti německé hodnoty, řekl deníku Die Welt předseda německé Ústřední židovské rady Josef Schuster.

Mnoho běženců prchá před terorem Islámského státu a chce žít svobodně a v míru. Zároveň ale pocházejí z kultur, jejichž pevnou součástí jsou nenávist vůči Židům a netolerance,” řekl Schuster.

„Nemyslete přitom jen na Židy, myslete i na rovnoprávnost žen a mužů nebo na zacházení s homosexuály,” dodal.

Podle něj není netolerance svázaná s islámem jako takovým, ale je součástí arabské kultury. „Tady nejde o náboženský problém, ale o problém etnický,” řekl Schuster.

Stanovení horní hranice pro počet přicházejících uprchlíků ale v pátek znovu odmítla německá kancléřka Angela Merkelová. Podle ní je možné dosáhnout snížení počtu běženců jen na mezinárodní úrovni.

Merkelová prosazuje kvóty pro rozdělení běženců mezi země Evropské unie, posílení ochrany vnějších hranic Unie a jednání s Tureckem, přes jehož území nyní do EU většina uprchlíků přichází.

http://www.novinky.cz/ 23.11.15

===

To kdyby se náhodou někdo divil, k čemu je tahle petice nebo vystoupení z EU obecně. Mimo jiné proto, že nechci v zemi osoby, jejichž kulturou je netolerance vůči jiným kulturám, konkrétně té mé.

Až se sem za pár měsíců na pozvání naší vlády začnou houfně kvartýrovat, začnou si osobovat práva hostitelů. To už bude pozdě.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#5973 Re: Netolerance je součástí arabské kultury

2015-11-23 22:18:34

#5956: - Netolerance je součástí arabské kultury 

 Podle některých pravdoláskařských intelektuálů jsou tito židé neonacisté, jelikož omezují lidská práva muslimů. Stejně tak iráčtí křesťané, kteří do Evropy utekli před muslimy páchanou brutální genocidou a nyní se necítí ani v Evropě bezpečně. O konvertitech, kterým hrozí za odpadlictví smrt, ani nemluvě. EU má plnou hubu práv pro islamisty, ale skutečně ohrožená etnika jsou jí totálně putna a klidně je nechají jejich muslimskými miláčky pobíjet a myslí, že svíčkama na jejich náhrobcích a minutou ticha vše odčiní. Nechci nadále setrvávat v tomhle sebevražedném masochistickém iokofobním svazku! Pryč z EU!