MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#64559 Chlapec s Leninem spáchal bez nejmenších pochyb trestný čin, sám se k němu přiznává....

2015-11-17 20:06

....video vypadá autenticky. Strážníci také spáchali trestný čin, protože mu v páchání trestné činnosti nezabrátnili. Věc bude mit bez nejmenších pochybností soudní dohru a strážníci budou bez nejmenších pochybností potrestáni - právděpodobně budou muste být propuštěni, včetně jejich nadřízeného. 

Je děsivé, že strážní nezná zákony této země. Skutečně by člověka s transparentem Hitlera okamžitě zatknul, stejně jako člověka s hákovým křížem, ale člověka s Leninem se v podstatě dokonce zastali, přestože se dokonce sám nejspíše přímo před nimi k páchání tresného činu přiznával. Sazby nejsou nijak mírné. 

Odstavec 1 - nepřipouští nepodmíněný trest a sazba je 1-5 let!!!, tedy dohru bude mít nejspíše i demonstrace na Václaváku a vyjádření např. Okamury. 

V odstavci 2 - dokonce je to dokonce 3-8 let. Chlapec s Leninem velmi dobře věděl, že mluví s novinářem. 

Paragraf 261 - sazba je také nepodmíněná 6 měsíců až tři léta. 

Paragraf 261a - taktéž sazba půl roku až tři léta. 

 

 

Muž žádal o zásah kvůli obrázkům Marxe a Lenina, strážníci sebrali jeho

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#64711 Re: Chlapec s Leninem spáchal bez nejmenších pochyb trestný čin, sám se k němu přiznává....

2015-11-18 21:26:15

#64559: - Chlapec s Leninem spáchal bez nejmenších pochyb trestný čin, sám se k němu přiznává.... 

 Vzhledem k tomu, že je běžn možné aby náš voják který má na přilbě H jako Honza složené z mečů (což bylo znakem jedné SS divize, ale jedné z těch divizí, které nikdy nespáchaly žádný válečný zločin) je ihned degradován a propuštěn z armády.

Naproti tomu pan senátor Štětina, který pozve do Bruselu Andrie Bileckého, velitele praporu Azov, který je mnohem fašističtější nežli náš voják z Afghanistánu zůstene nepotrestán a je dále placen za svou činost z našich daní.

 

A Vy se divíte, že se v tom normální člověk nevyzná?Máte snad křiššťálovou kouli? A jestli ano, proč jí nepůjčujete policistům před těmito akcemi?

 

Ono takový znalec třeba na statiku železobetonu odpoví vždy stejně, jelikož to má své matematická pravidla. Znalec na problém extrémizmu je v zásadě samozvanec, který se rozhoduje jak se mu právě zachce. Bohužel.