MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#64439

2015-11-15 20:41

lidé, kteří tvrdí, že zavraždění 130 lidí za křiku allah akbar nesouvisí s islámem, náboženstvím a imigranty by měli být souzení stejně, jako třeba za popírání genocidy!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#64440 Re: Komunisté u Radia Free Europe, když ho vyhazovali do povětří také zpívali internacionálu....

2015-11-15 20:57:49

#64439: -  

 ....a přesto na západ uteklo obrovské množství komunistů, kteří si ale cenili demokracie více než jejich šílené víry v komunistu Lenina, bohužel mnozí zůstali komunisty, jak předvedla vyznamenaná "umělkyně" podporují komunistu Miloše Zemana.  

Terorismus souvísí s ubohostí a víra není na počátku, není dokonce ani prostředkem, teroristé dokonce ani nejsou věřící, neboť islám stejně jako ostantí náboženství nedovoluje zabíjet. To, že si vraždící ubožáci myslí, že jsou věřící, na tom nemění vůbec nic, stejně jako to, že zneužívají symboly víry. 

Mnohé sekty jsou skutečně vražedně nebezpečné, komunisté to předvádějí dodnes nejen v Severní Korei. Rudí Khmérové byli dokonce Islámským státem v té nejbrutálnější podobě a jednalo se o komunisty. Komunisté nejsou "nevěřící" jsou to naopak velmi hluboce věřící ve zlaté tele komunismu, jsou tedy sektou, kterých se během dějin objevily stovky či tisíce a objevovat se budou dál a dál. 

Vraždění vskutku nemá nic společného s vírou v Boha. O tom ví své jistě nejen Stalin, Lenin, Hitler ale evidentně i Putin jako pokračovatel před ním vyjmenovaných zločinců. 

Co jiného bylo obsazení rozpacelování si Polska Ruskými komunisty a Německými nacisty než terorismu, kterému předcházelo celá řada "malých" terorirstických činů jak komunistických tak nacistických. Přesto z Ruska utíkali lidé do Polska a stejně tak z Německa utíkali lidé do Polska. 

Tedy nikoliv lidé emigrující před totalitním terorem, ale vy svým příspěvkem se chováte jako nácek či komunista obecně jako příznivec totality, který zneužívá situaci, aby se dostal k moci (mohl soudit) a zavedl jiný či dokonce stejný druh totality, před kterým se lidé dali do pohybu. 

Já nejsem Asenad!

#64442 Re:

2015-11-15 21:56:01

#64439: -  

 Souhlas!