MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#64109 Miloše Zemana nejvíce ohrožuje jeho vlastní dcera, která se si vymínila....

2015-11-12 09:56

....neomezený vjezd do chráněných objektů pro tři automobily. Tyto nesmí být nijak kontrolovány a mnohdy řidič ani nevystoupí z automobilu. Zatmavená skla neumožňují překontrolovat ani počet osob v automobilu. 

Za výše uvedené ale Mynář o premie evidentně nepřišel :-). 

Mynář: Miloš Zeman mohl být ohrožen, bezpečnost se podceňovala, kvůli akci Ztohoven přijdu o prémie

Je to děs, Mynář mluví jak když Augustin píše - využiji všech "dopravních" prostředků pro odvolání, predceden"s" je také spíše predcedent, lešení je u něj ležení - takový Freudovský přeřek :-).

Mynář dokonce vítá podporu Konvičky, no úžasný, takový prezident tu opravdu ještě nebyl a snad ani za okupace, jedině možná za té ruské, tam byl Husák určitě schopen vyslovavit podobnou zrůdnost, že vítá podporu ruských vojsk na našem území, tak to leda. 

Pak, že to na Hradě nyní není jak za Gottwalda či Husáka, ono je to snad vlastně ještě horší, je to jak za Zemana. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#64112 Re: Miloše Zemana nejvíce ohrožuje jeho vlastní dcera, která se si vymínila....

2015-11-12 10:31:46

#64109: - Miloše Zemana nejvíce ohrožuje jeho vlastní dcera, která se si vymínila.... 

 Vzájemná podpora Konvičky a Zemana je vlastně naprosto pochopitelná. Je to vzájemná podpora dvou analfabetů. Pokud připustíme, že vzdělaný člověk je ten, u něhož nastal a projevuje se soulad znalostí odborných s kulturou a morálkou. Tedy tam, kde např. absolventi vysokých škol jsou schopni dostát akademickému slibu, obvyklému snad na všech vysokých školách v celém demokratickém světě. 

Pan (nejspíše také soukmenovec) Konvička a Miloš Zeman by si některé akademické sliby mohli přečíst, aby tušili co je v nich napsáno.