MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#64101 Čistě teoreticky tam Miloš Zeman mohl být

2015-11-12 06:44

.....např. na fotografii, kterou čistě teoreticky zase mohl mít jeho syn sebou. Byť je otázka proč by nosil fotografii svého otce na demonstraci a otázka je také proč by zrovna on na demonstraci šel, možná v předstihu demonstrovat proti Milošovi Zemanovi :-). 

Pomozte najít Zemana na Národní, říká TOP 09. Vítězi dá Peroutkovu knihu

 

„Snažíme se na to výročí podívat nejen s úctou, ale i s nadhledem a humorem,“ řekla k tomu iDNES.cz mluvčí opoziční TOP 09 Martina Macková.

Soutěž hlavně pro osobní pamětníky zásahu represivních sil komunistického režimu rozjede TOP 09 ve čtvrtek na sociálních sítích, potvrdily iDNES.cz dva zdroje z TOP 09.

A proč se strana v souvislosti s výročím 17. listopadu rozhodla rýpnout právě do prezidenta? Zeman říká, že byl asi mezi dvěma tisíci lidmi, které policejní síly před 26 lety surově zbily naNárodní třídě.

„Přátelé, nebyla to žádná krvavá řež, nebyl to žádný nestandardní masakr, byla to jedna z ‚x‘ demonstrací,“ prohlásil loni těsně před výročím událostí, jež odstartovaly sametovou revoluci.

 


Nepřihlášený uživatel

#64102 To je přece naprosto jasné, že Babiš nerozumí nejen tomuto, to v ANO StB předvádí každý den....

2015-11-12 06:49

....stejně jako ve vládě, Sněmovně a Senátu, tedy když se uráčí dostavit k obhajobě zákonů, které ministerstvo financí předkládá :-). 

 

Babiš: Nerozumím našim, že chtějí jednat s topkou

 

Soudruh Babiš chce "zabránit rozpadu klubu" a netuší ani to, že ANO StB je nikdy nebylo nic jiného než rozpadem (rozsypem) prospěchářů, kteří mají jediný společný cíl, prospěchaření z ppolitiky. Pokud se nedostaví, tak logicky už není absolutně nic co by je spojovala, snad kdyby jim soudruh Babiš začal vypllácet nějaké tučné odměny "ze svého" jako svého času soudruh Bárta, tak pak by to asi zase nějakou chvilí fungovalo, tedy než by to jedněm začlo být málo a vyplácejícímu naopak "moc" :-). 


Nepřihlášený uživatel

#64103 Zemanovci budou 17.listopadu demonstrovat na Albertově společně s "protiislamisty"?

2015-11-12 06:54

Zemanovci zjevně chtějí dostát svému neonacistickému názvu, byť si ani NSDAP nedala do názvu Hitlerovci, je obvyklé, že tak činí strany neonacistické - viz. např Sládkovci. 

 "Tentokrát by ale měl mít více přátelsky naladěné publikum. Na Albertov svolává své příznivce Strana práv občanů, jejímž je Zeman čestným předsedou, prezidenta chce přijít osobně podpořit i Blok proti islámu Martina Konvičky."

 Bude zajímavé sledovat až třicet zemanovců na Albertově obstoupí tisíce bývalých účastníci demonstrace ze 17.11.1989 se svými mnohdy již dospělými dětmi.


Nepřihlášený uživatel

#64104 Re:

2015-11-12 07:05

#64097: -  

 podobný srágor může vyplodit pouze bezinteligentní Zemanista


Nepřihlášený uživatel

#64105 Re: Re:

2015-11-12 07:07

#64104: - Re:  

 To skutečně přesně odpovídá "kvalitě" "bonmotů" Miloše Zemana. Autorem diskusního "příspěvku" bude pravděpodobně soudruh Ovčáček. 


Nepřihlášený uživatel

#64106 :-) tak proč chtějí jednat s TOP?

2015-11-12 07:13

ANO bude jednat i s TOP 09, ale chce post primátora pro Krnáčovou

Problém není v tom, že by jakákoliv poražená strana v Praze nechtěla přiznat ANO StB nárok na primátora, byť jistě s obrovský sebezapřením, neb ANO je opravdu ANO StB, ale problém bude v hlouposti soudružky Krnáčové a její "politiky" z kuchyňky Magistrátu :-/. 

Snad komunisté, ti jistě soudružku Krnáčovou na postu primátora vítají a za frenetického potlesku zpívají internacionálu. 


Nepřihlášený uživatel

#64107 Re: :-) tak proč chtějí jednat s TOP?

2015-11-12 07:46

#64106: - :-) tak proč chtějí jednat s TOP?  

 ANO StB má vlastně obrovský problém, který už Neburešovi začíná docházet, nemá důstojné lidi, proto ANO StB trvá na Krndě - už se ztrapnila a nějak přežila, už žvanila naprosté hovadiny a taky už to nějak přešlo, už přežila dokonce i to, že nemluvila, naučila se dokonce jakž takž česky, dokonce přežila i pokus o odvolání a podle Kurta Vonneguta - "velký ko..... ještě zmůžou svoje". 

ANO StB má jediného důstojného politika, který by mohl být primátorem Prahy - "starého" Stropnického, jenže ten už je ministrem, bude předsedou ANO StB v Praze, bude také prezidentem a kdo ví čím ještě. Primátora již prostě nestíhá. 

Pokud by tedy ANO StB představila někoho dalšího jako primátora (výběr je velmi zúžený, musí to být někdo zvolený), např. manželku architekta Kaplického :-) tak by se situace s Krndou opakovala a to už by asi Pražané opravdu nesnesli a přes praktickou nerealizovatelnost nových voleb v Praze by k nim pravděpodobně tentokrát došlo. 


Nepřihlášený uživatel

#64108 Vláda, Sněmovna a Senát by se Zemanem po vyznamenání....

2015-11-12 07:47

....dvou komunisticých nomenklaturních funkcionářů odpovědných za zločinnost komunistického režimu Tomana a Ludvíka Karla, měla řešit jedině datum jeho abdikace.

Zákon 198/1993 Sb. je stále platný........

(1) Komunistický režim a ti, kteří ho aktivně prosazovali,

a) upíral občanům jakoukoliv možnost svobodného vyjádření politické vůle, nutil je skrývat své názory na situaci ve státě a společnosti a nutil je veřejně vyslovovat svůj souhlas i s tím, co považovali za lež nebo zločin, a to perzekucemi nebo hrozbou perzekucí vůči nim samotným, jejich rodinám a blízkým,

b) systematicky a trvale porušoval lidská práva, přičemž zvlášť závažným způsobem utlačoval některé politické, sociální a náboženské skupiny občanů,

c) porušoval základní zásady demokratického právního státu, mezinárodní smlouvy i své vlastní zákony a prakticky tím postavil vůli a zájmy komunistické strany a jejích představitelů nad zákon,

d) používal k perzekuci občanů všech mocenských nástrojů, a to zejména:

- popravoval, vraždil je a žalářoval je ve věznicích a táborech nucených prací, při vyšetřování a v době žalářování vůči nim používal brutální metody včetně fyzického a psychického mučení a vystavování nelidským útrapám,

- zbavoval je svévolně majetku a porušoval jejich vlastnická práva,

- znemožňoval jim výkon zaměstnání, povolání nebo funkce a dosažení vyššího nebo odborného vzdělání,

- zabraňoval jim svobodně vycestovat do zahraničí či vrátit se svobodně zpět,

- povolával je k výkonu vojenské služby v Pomocných technických praporech a Technických praporech na neomezenou dobu,

e) pro dosažení svých cílů neváhal páchat zločiny, umožňoval jejich beztrestné páchání a poskytoval neoprávněné výhody těm, kteří se na zločinech a perzekucích podíleli,

f) spojil se s cizí mocností a od roku 1968 udržoval uvedený stav pomocí jejích okupačních vojsk.

(2) Za spáchané zločiny a další skutečnosti, uvedené v odstavci 1 jsou plně spoluodpovědni ti, kteří komunistický režim prosazovali jako funkcionáři, organizátoři a podněcovatelé v politické i ideologické oblasti


Nepřihlášený uživatel

#64109 Miloše Zemana nejvíce ohrožuje jeho vlastní dcera, která se si vymínila....

2015-11-12 09:56

....neomezený vjezd do chráněných objektů pro tři automobily. Tyto nesmí být nijak kontrolovány a mnohdy řidič ani nevystoupí z automobilu. Zatmavená skla neumožňují překontrolovat ani počet osob v automobilu. 

Za výše uvedené ale Mynář o premie evidentně nepřišel :-). 

Mynář: Miloš Zeman mohl být ohrožen, bezpečnost se podceňovala, kvůli akci Ztohoven přijdu o prémie

Je to děs, Mynář mluví jak když Augustin píše - využiji všech "dopravních" prostředků pro odvolání, predceden"s" je také spíše predcedent, lešení je u něj ležení - takový Freudovský přeřek :-).

Mynář dokonce vítá podporu Konvičky, no úžasný, takový prezident tu opravdu ještě nebyl a snad ani za okupace, jedině možná za té ruské, tam byl Husák určitě schopen vyslovavit podobnou zrůdnost, že vítá podporu ruských vojsk na našem území, tak to leda. 

Pak, že to na Hradě nyní není jak za Gottwalda či Husáka, ono je to snad vlastně ještě horší, je to jak za Zemana. 

Klerik

#64110 Re: Re: Pojďme lidi (ruské trolly nepočítám udělat) seznam možných kandidátů na prezidenta po Ovarov

2015-11-12 10:02


Nepřihlášený uživatel

#64111 Prosím sdílejte přátelé České republiky.

2015-11-12 10:30


Nepřihlášený uživatel

#64112 Re: Miloše Zemana nejvíce ohrožuje jeho vlastní dcera, která se si vymínila....

2015-11-12 10:31

#64109: - Miloše Zemana nejvíce ohrožuje jeho vlastní dcera, která se si vymínila.... 

 Vzájemná podpora Konvičky a Zemana je vlastně naprosto pochopitelná. Je to vzájemná podpora dvou analfabetů. Pokud připustíme, že vzdělaný člověk je ten, u něhož nastal a projevuje se soulad znalostí odborných s kulturou a morálkou. Tedy tam, kde např. absolventi vysokých škol jsou schopni dostát akademickému slibu, obvyklému snad na všech vysokých školách v celém demokratickém světě. 

Pan (nejspíše také soukmenovec) Konvička a Miloš Zeman by si některé akademické sliby mohli přečíst, aby tušili co je v nich napsáno. 


Nepřihlášený uživatel

#64113 Re: To se přece sdílet nedá.....

2015-11-12 10:40

#64111: -  

 ....to je přece naprosto jasné, že se jedná o propagandu. 

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-11-12 10:46



Nepřihlášený uživatel

#64115 Torpéda skutečně překonají protiraketovou obranu, tak to soudruh Putin zase jednou mluvil pravdu....

2015-11-12 10:46

....jako kdyby jí řekl sám Miloš Zeman. 

Ruská televize ukázala tajné plány jaderného torpéda. Omyl, nebo záměr?

"Záběry byly pořízeny během pondělní Putinovy schůzky v Soči, odvysílány byly v úterý. Putin během setkání varoval, že Rusko v reakci na americký protiraketový štít vyvine nové útočné zbraně, které deštník překonají."

Je také velmi zvláštní, že Rusko má potřebu takovou odpornou věc vyvíjet a jako by mu nestačily hůzostrašné termobarické zbraně. Člověk vlastně žasně, kde se ta ubohost v Rusech bere, když přitom mají takové lidi jako Bulgakov či Solženicin. 

 


Nepřihlášený uživatel

#64116 Re: Tohle je potřeba sdílet....

2015-11-12 10:48


Nepřihlášený uživatel

#64117 Re:

2015-11-12 10:52

#64111: -  

 Madam Merkelová to dotáhla tak daleko, že v tomto okamžiku čeká okolo Evropy 10 mil. imigrantů. Co čeká naše děti ? Myslím, že pro ty další, lépe snad už žádné děti ani neplánovat. Vždyť jaká pohroma tu na nás v budoucnu čeká. Budeme muset opustit rodnou Evropu a dostaneme nějakou rezervaci? Hrůza z budoucnosti je na místě.

soudruh Zeman nám nepomůže, tomu chlapovi nevěřím ani měkké F...


Nepřihlášený uživatel

#64118 Re: Re: Nás (nikoliv vás ruský trolle) s našimi dětmi je 507 milionů jen v EU....

2015-11-12 11:02

#64117: - Re:  

 ....tedy i kdyby byl výmysl RT o 10 mil. pravdivý, tak se to snad dá zvládnout, když každý rok tak jako tak do EU přicházelo více jak 500 000 lidí, kteří zajišťovali (zajišťují) populační stabilitu EU. 

Řekl bych, že daleko podstatnější je, že z Ruska ročně emigrují statisíce lidí, jen dlouhodobé pobytové vízum v USA získalo loni více jak 240 000 lidí z Ruska a přitom ještě masivně vymírají, za hranicemi čeká 1,3 mld. velmi pracovitých Číňanů a dalších cca  1,2 mld. jistě také pracovitých Indů min. jsou pracovitější než Rusové. Tedy řekl bych, že byste se vy ruští trollové měli věnovat především vašim problémům 143 000 mil. populace v Rusku. Je to jistě daleko zásadnější věcí, když už dnes vykazujete proti roku 1991 pokles o více jak 6 mil. lildí. 

Je také velmi zvláštní, že Syřané netouží emigrovat do Ruska a Rusko žádné Syřany také nepřijalo a to přesto (spíše právě proto) že před rokem 1989 jistě poměrně velký počet Syřanů v Rusku studovalo. Totéž platí i všech ostatních státech, odkud imigranté přichájí a mnohdy to mají opravdu do Ruska velmi blízko. 

Podivné, čím si to vy ruští trollové vysvětlujete?


Nepřihlášený uživatel

#64119 Re: :-) tak proč chtějí jednat s TOP?

2015-11-12 11:23

#64106: - :-) tak proč chtějí jednat s TOP?  

 Jo ona to rozjíždí zhrzená soudružka StBačka Kleslová, tak to už je to v ANO StB na pistole :-)

Kleslová znovu prohrála. ANO chce za primátorku Krnáčovou

Soudružka major StB Kleslová to ale hraje skvěle, přesně jak se to naučila, leč personálie tvoří už to, kdo sedí u stolu. Těžko řicí proč Krnda "onemocněla" a najednání posílala jiné :-). 


Nepřihlášený uživatel

#64120 Soudce si konečně zavedl evidenci co má se spisy kdy dělat, úžasný. Jakých práv je to absolvent?

2015-11-12 11:33

Pojem "lhůty" asi neprobírali, pan soudce asi chyběl :-)? 

Syn předsedy Nejvyššího soudu stojí před kárným senátem kvůli průtahům


Nepřihlášený uživatel

#64121

2015-11-12 12:45

Zopakujeme si to ? Cervena pro pajdu! !


Nepřihlášený uživatel

#64122 Re:

2015-11-12 13:22

#64121: -  

 Rekl bych, ze bude potřeba mu to sdělit i přímo na Albertove, bez ohledu na to, ze se tam chce byt šílený Konvicka s neonacistkymi Zemanovci.

Středisko analýz a empirických průzkumů (SANEP)

#64123

2015-11-12 15:10

Dvě třetiny české populace hodnotí kladně Miloše Zemana za jeho působení ve funkci prezidenta České republiky. Středisko analýz a empirických průzkumů (SANEP) zjistilo, že za výrazným posílením podpory hlavy státu stojí především jednoznačný postoj k uprchlické krizi. U dotázaných však výrazně bodoval i hájením ekonomických a národních zájmů a s kladnou odezvou se setkaly i jeho aktivity spojené s Čínou.

Rudé karty do koše!
Nepřihlášený uživatel

#64124 Re:

2015-11-12 15:18

#64123: Středisko analýz a empirických průzkumů (SANEP) -  

 Miloš Zeman - příští prezident ČR! 

Já nejsem Asenad!

#64125 Re: Re:

2015-11-12 15:25