MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#64106 :-) tak proč chtějí jednat s TOP?

2015-11-12 07:13

ANO bude jednat i s TOP 09, ale chce post primátora pro Krnáčovou

Problém není v tom, že by jakákoliv poražená strana v Praze nechtěla přiznat ANO StB nárok na primátora, byť jistě s obrovský sebezapřením, neb ANO je opravdu ANO StB, ale problém bude v hlouposti soudružky Krnáčové a její "politiky" z kuchyňky Magistrátu :-/. 

Snad komunisté, ti jistě soudružku Krnáčovou na postu primátora vítají a za frenetického potlesku zpívají internacionálu. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#64107 Re: :-) tak proč chtějí jednat s TOP?

2015-11-12 07:46:08

#64106: - :-) tak proč chtějí jednat s TOP?  

 ANO StB má vlastně obrovský problém, který už Neburešovi začíná docházet, nemá důstojné lidi, proto ANO StB trvá na Krndě - už se ztrapnila a nějak přežila, už žvanila naprosté hovadiny a taky už to nějak přešlo, už přežila dokonce i to, že nemluvila, naučila se dokonce jakž takž česky, dokonce přežila i pokus o odvolání a podle Kurta Vonneguta - "velký ko..... ještě zmůžou svoje". 

ANO StB má jediného důstojného politika, který by mohl být primátorem Prahy - "starého" Stropnického, jenže ten už je ministrem, bude předsedou ANO StB v Praze, bude také prezidentem a kdo ví čím ještě. Primátora již prostě nestíhá. 

Pokud by tedy ANO StB představila někoho dalšího jako primátora (výběr je velmi zúžený, musí to být někdo zvolený), např. manželku architekta Kaplického :-) tak by se situace s Krndou opakovala a to už by asi Pražané opravdu nesnesli a přes praktickou nerealizovatelnost nových voleb v Praze by k nim pravděpodobně tentokrát došlo. 


Nepřihlášený uživatel

#64119 Re: :-) tak proč chtějí jednat s TOP?

2015-11-12 11:23:18

#64106: - :-) tak proč chtějí jednat s TOP?  

 Jo ona to rozjíždí zhrzená soudružka StBačka Kleslová, tak to už je to v ANO StB na pistole :-)

Kleslová znovu prohrála. ANO chce za primátorku Krnáčovou

Soudružka major StB Kleslová to ale hraje skvěle, přesně jak se to naučila, leč personálie tvoří už to, kdo sedí u stolu. Těžko řicí proč Krnda "onemocněla" a najednání posílala jiné :-).