MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Belozvratek - Eukolovratek

#64066 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proradná pražská kavárna

2015-11-11 16:14

#64003: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proradná pražská kavárna 

 Ani tupcem ani hlupákem není, v tom se rovněž mýlíte, je to jen hulvát s přebujelým egem, který se zčásti obklopil suitou prospěchařů, která je příliš orientována na Rusko, to je celé. To je reálné zhodnocení situace. Každopádně poklonkovaní Rusku nebo Číně, je špatně, ale to z politických důvodů, protože oni potom budou chtít prosadit více ruského nebo čínského vlivu u nás a budou nás brát, jako nesebevědomého partnera. Opakuji, že vznik diktatury,či obdobného systému, iniciovaný Zemanem je totální nesmysl.Klidně se s Vámi vsadím o tisíc piv.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#64070 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proradná pražská kavárna

2015-11-11 19:09:41

#64066: Belozvratek - Eukolovratek - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proradná pražská kavárna 

 Nemám žádný dramatický problém s vaším názorem, respektuji ji jej.

Miloše Zemana prostě vidím jinak. Mohu se pokusit vás chytit za slovo a řici, že člověk s přebujelým egem je logicky tupcem a hlupákem zároveň (nechal si přebujet ego a stal se dokonce alkoholikem o vlastní vůli). Jeho přílišná orientace na Rusko není nic menšího než orientace na totalitu. Ale vůbec vás nenutím se mnou souhlasit. 

V současnosti je naštěstí zatím skvělé, že nemá možnost měnit Ústavu a tudíž se totalitu pokouší realizovat tak, že úřad prezidenta a jeho provomoci považuje (slabé slovo - úřad prezidenta doslova krade) za svůj majetek, což je bez nejmenších pochybností totalitní myšlení a praktika. Tudíž z toho vyvozuji, že pokud by měl možnost měnit Ústavu zavedl by totalitu velmi podobnou té Janukovičově na Ukrajině (viz. jeho prezentace moci, kdyby se ta Válková nepodě....) a postupně by se snažil ČR zase převést pod vliv Ruska (o což se snaží i bez změny Ústavy a přímo v rozporu s tím, že Ústava přesně definuje, že jsem součásti demokratických států). Opět si nedělám ani ten nejmenší nárok na to, abyste se mnou souhlasil. 

Beru diskusi jako cvičení ve formulaci mých důvodů, proč vidím Zemana v černějších barvách než vy a zároveň vlastně ani naopak nechci, abyste to viděl tak černě jako já. Váš názor považuji za střízlivý a je klidně tedy možné, že je skutečně objektivnější.