MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#64003 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proradná pražská kavárna

2015-11-10 22:22

#64001: Belozvratek - Eukolovratek - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proradná pražská kavárna 

 Manipulace lež v politice v kombinaci s porušováním zákona je praktika, kterou se komunisté a nacisté dostávají v demokraciích k moci. 

Zeman zatím není schopen měnit Ústavu jako Janukovič, Sněmovna ani Senát by mu žádnou změnu neodsouhllasily, ale teoratická možnost existuje a pokud by jí Miloš Zeman měl, využil by jí, což je zřejmé z jeho hanebného jednání při spávě úřadu prezidenta republiky. 

Je tedy otázka, jestli je primárně lhářem nebo komunistou střiženým náckem? Co bylo v případě Miloše Zemana nejdřív jeho hloupost a ubohost a pak vstup do komunistické strany, nebo tomu bylo opačně, se vstupem do komunistické strany se stal hlupcem a ubožákem? 

Já bych se přidržel cenzurovaného textu pana Peroutky, který věrně popisuje Hitlera a bohužel také i Miloše Zemana. Není tedy zdaleka jen tupcem či prolhaným hlupákem bez kultury. 

Odpovědi

Belozvratek - Eukolovratek

#64066 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proradná pražská kavárna

2015-11-11 16:14:45

#64003: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proradná pražská kavárna 

 Ani tupcem ani hlupákem není, v tom se rovněž mýlíte, je to jen hulvát s přebujelým egem, který se zčásti obklopil suitou prospěchařů, která je příliš orientována na Rusko, to je celé. To je reálné zhodnocení situace. Každopádně poklonkovaní Rusku nebo Číně, je špatně, ale to z politických důvodů, protože oni potom budou chtít prosadit více ruského nebo čínského vlivu u nás a budou nás brát, jako nesebevědomého partnera. Opakuji, že vznik diktatury,či obdobného systému, iniciovaný Zemanem je totální nesmysl.Klidně se s Vámi vsadím o tisíc piv.