MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Belozvratek - Eukolovratek

#64001 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proradná pražská kavárna

2015-11-10 22:15

#63928: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proradná pražská kavárna 

 Nazval bych to manipulací a lží. Skutečně Zeman komunisticko-nacistický diktátor není, je to jen hulvát, který si myslí, že je vtipné, když jako prezident ČR, před dětmi, mluví o své panické prostatě.... dekorum zachovávat neumí.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#64003 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proradná pražská kavárna

2015-11-10 22:22:45

#64001: Belozvratek - Eukolovratek - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Proradná pražská kavárna 

 Manipulace lež v politice v kombinaci s porušováním zákona je praktika, kterou se komunisté a nacisté dostávají v demokraciích k moci. 

Zeman zatím není schopen měnit Ústavu jako Janukovič, Sněmovna ani Senát by mu žádnou změnu neodsouhllasily, ale teoratická možnost existuje a pokud by jí Miloš Zeman měl, využil by jí, což je zřejmé z jeho hanebného jednání při spávě úřadu prezidenta republiky. 

Je tedy otázka, jestli je primárně lhářem nebo komunistou střiženým náckem? Co bylo v případě Miloše Zemana nejdřív jeho hloupost a ubohost a pak vstup do komunistické strany, nebo tomu bylo opačně, se vstupem do komunistické strany se stal hlupcem a ubožákem? 

Já bych se přidržel cenzurovaného textu pana Peroutky, který věrně popisuje Hitlera a bohužel také i Miloše Zemana. Není tedy zdaleka jen tupcem či prolhaným hlupákem bez kultury.