zákaz uplatňování práva šárija, na území České republiky

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#25 Re:

2015-10-30 18:42

#10: -  

 Lidé bohužel vůbec netuší, co je právo Šária. A vůbec už nevědí o téhle petici,nemají zájem se informovat a říkají, že jich se to netýká.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#29 Re: Re:

2015-10-30 19:18:41

#25: - Re:  

Dobrý večer. Týká se to nás všech. Pokud by se taková úprava zákona podařila prosadit, změnilo by  se hodně. Stačí se podívat do komentářů. Islám zakázat nemůžeme, to bychom pohořeli, ale pokud zakážeme právo šaría, vlastně eliminujeme islám, ovšem naprosto legálním způsobem a zamezíme, tomu, čím nám islám hrozí. A ukažte mi jednoho, jediného muslima, který půjde žít do země, kde je právo šária zakázano zákonem, což je většina muslimských zvyklostí a kde může být postihován za praktikování tohoto práva.

Jak říkal Jára Cimrman, když nepřekočíš, tak podlez. 

Hezký víkend a díky za podporu a komentář.

                   S podzravem

                           Bc. Vladimír Holiš, autor petice.

hudry

#42 Re: Re:

2015-10-31 09:52:54

#25: - Re:  

Stejně je zajímavé, jak tyhle masové bludy vznikají. To přijde nějakej samozvanej charizmatickej blbec. A ten začne hlásat, že se mu ve spaní opakovaně zjevuje (nebo že ho přímo posílá) Alláh, Bůh nebo jiná pohádková (nikým NIKDY neviděná) bytost a ten že jim vzkazuje, že musejí před ním klečet/ležet a že ho musejí na slovo (knížku nebo na 10 příkazů) poslouchat, poslouchat a poslouchat. A kdo toho "zprotředkovatele kontaktu" poslouchat nebude, tak ten přijde po smrti "tam dolů" (vařící olej apod.) zatímco ten, kdo ho bude poslušně poslouchat, tak ten přijde "tam nahoru", kde ho čeká (nudná?!?) věčná blaženost  a/nebo 72 věčných pannen hurdisek - chudáci chlapi, to přece musí být hrozná dřina!). A těmto blábolům uvěří postupně miliardy a miliardy lidí, kteří pak občas fanaticky a s posvátným potěšením vraždí ty lidi, kteří věří něčemu (trochu) jinému. Počty lidí bestiálně  zamordovaných ve jménu různých Bohů jsou hrůzostrašné, takže normální člověk se nutně musí stydět za to, že je taky člověkem. Různých náboženstev jsou stovky a je jasné, že lidí si (v drtivé většině) sami nevybírají/nevolí to jedině a pro ně správné nábožentství. Prostě automaticky přebírají víru obvyklou v místě kde se narodili. Takže domyšleno: kdybychom se narodili např. v Izraeli, tak bychom všichni byli obřezaní.

A bylo by stejně zajímavé se zeptat odborníků co se stane s lidmi, které tyto pověry nezasáhly, tedy např. kde skončí(li) po smrti neandrtálci, australští křováci apod. KDE? Víte to někdo?

P.S. A pokud nějaký bůh skutečně existuje, tak ČLOVĚK je jeho největší zmetek, který se mu podařilo dokonale zmrvit!


Nepřihlášený uživatel

#397 ...týká se nás to všechRe: Re:

2016-05-23 03:52:58

#25: - Re:  

 Týká se to nás všech a především našich dětí.

Listina práv a svobod, má být prvořadě ku prospěchu a ochraně místních občanů a NÉ každému kdo si do Česka přijede užívat sociálních výhod.

Bohužel jsme národ příliš solidárních a politických vlezprdelků a pod rouškou " otevřené demokracie" jsem vstřícní ke každému nelegálnímu cizinci. Nechápu, jak může někdo mluvit o integraci, když jsme za toliko let nenaučili pracovat cikány. Sociální výhody a všechny státní podpory mají být v první řadě jen pro DĚTI OBOU ČESKÝCH RODIČŮ. Plnou podporu dávat místním jen pokud odvádí daně.