MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#62321 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: skutečná demokracie

2015-10-24 06:39

#62296: Truth Prevails - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: skutečná demokracie 

 Představa života ve vzduchoprázdnu je zvláštní. Stejně jako občané udržují sociální vazby, tak tyto vazby udržují i celé státy. Každý rok jezdíme po německých, rakouských, italských, francouzkých či chcete-li i chorvatských a dalších dálnicích a dovolenou. Naše Ústava obsahuje klauzuli, že se hlásíme do rodiny demokratických států

"jako vlast rovnoprávných, svobodných občanů,
kteří jsou si vědomi svých povinností vůči druhým a zodpovědnosti vůči celku,
jako svobodný a demokratický stát, založený na úctě k lidským právům a na zásadách občanské společnosti,
jako součást rodiny evropských a světových demokracií,"

Americký občan se pravděpodobně vždy bude vyjadřovat k nedemokratickému jednání, pozná ho, ví jak vypadá a je připraven na takové jednání kdykoliv upozornit, nebojí se tak učinit veřejně se vší odpovědností si takovou kritiku obhájit. 

 

Odpovědi

Truth Prevails

#62393 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: skutečná demokracie

2015-10-25 13:38:05

#62321: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: skutečná demokracie 

 ano přesně tak, máte opět pravdu, ale bohužel ve Vašem případě papír snese všechno. Realita je ovšem poněkud jiná.

třeba nádherně napsané věty

Naše Ústava obsahuje klauzuli, že se hlásíme do rodiny demokratických států

jako svobodný a demokratický stát

"jako vlast rovnoprávných, svobodných občanů, součást rodiny evropských a světových demokracií,"

a teď evropská realita :

STRAŠNĚ MÁLO SE O TOM MLUVÍ, PŘITOM TENTO POSTOJ JE DŮLEŽITÝ A MĚL BY NÁS VELMI VAROVAT DO BUDOUCNA.

JEDNÁ SE O SKANDÁLNÍ VYHROŽOVÁNÍ NĚMECKA A FRANCIE, ŽE POKUD NEPŘIJMEME KVÓTY BUDE NÁM ZABRÁNĚNO V ČERPÁNÍ PROSTŘEDKŮ Z EU. VELICE DEMOKRATICKÉ ŽE ...NEVÍM JESTLI SI MÁM ZPÍVAT ÓDU NA RADOST.

 

NECHÁM NA VAŠÍ PŘEDSTAVĚ, JAK BY SE TYTO STÁTY CHOVALY V NĚJAKÉ KRIZOVÉ SITUACI....(OPĚT SE CHOVAJÍ CHYBNĚ JAKO PŘED 2. SVĚTOVOU VÁLKOU), CO SE TÝKÁ UPRCHLÍKŮ NÁS FALEŠNĚ OBVIŇUJÍ Z NESOLIDARITY, PŘITOM NEDODRŽUJÍ VLASTNÍ ZÁKONY A MEZINÁRODNÍ UJEDNÁNÍ, ALE CO JE HORŠÍ SITUACE JASNĚ UKÁZALA, ŽE EU OVLÁDÁ NĚMECKO, KTERÉMU FRANCIE PŘICMRNDÁVÁ ANI SE NEDIVÍM VB, ŽE V TAKOVÉ  EU NECHCE BÝT. VŠECHNY TY ÚSTUPKY, LISABONSKÁ SMLOUVA SMĚŘOVALY K JEDINÉMU - OSLABENÍ NÁRODNÍCH STÁTŮ, UNIFIKACE, NEDEMOKRATIZACE, PODIVNÉHO NOVÉHO EVROPSKÉHO SOCIALISMU A HLAVNĚ VEDOUCÍ ÚLOHY NĚMECKA, KTERÉ DE FACTO JIŽ TEĎ EU ŘÍDÍ. BOHUŽEL DOBRÁ MYŠLENKA SPOJENECTVÍ NEZÁVISLÝCH STÁTŮ BYLA ZNEUŽITA NĚMECKEM K JEHO OPĚTOVNÉ SOCIALISTICKÉ HEGEMONII. NĚMECKO RADĚJI PODPORUJE NEDODRŽOVÁNÍ  VNITŘNÍCH PRAVIDEL EU, ZA CENU UDRŽENÍ MOCENSKÉHO POSTAVENÍ VIZ. PŘÍPAD ŘECKA  NAOPAK STÁTY VISEGRÁDU, KTEROU JSOU VÍCEMÉNĚ VZORNÝMI ČLENY JSOU NESMYSLNĚ PESKOVÁNY, JAKO VAZALSKÉ STÁTY. PROTŘEDKY EU JSOU PŘITOM ZVLÁŠTĚ V iTÁLII VYUŽÍVÁNY MAFIÍ. MAFIE JIŽ ZŘEJMĚ PROROSTLA HLUBOKO DO STRUKTUR EU, JAK JINAK SI VYSVĚTLIT SEBEZNIČUJÍCÍ IMPORT UPRCHLÍKŮ DO EU, Z ČEHOŽ MÁ POLOLEGÁLNÍ ITALSKÁ MAFIE MILIARDOVÉ ZISKY, JAK JINAK SI VYSVĚTLIT NEZABEZPEČENÍ HRANIC, KTERÉ JEŠTĚ PŘED CCA 20 LETY EXISTOVALO A NA CO BUDE ZABEZPEČENÍ HRANIC, KDYŽ ITALSKÉ LODĚ RŮZNÝCH NEZISKOVEK NAVÁZANÝCH NA MAFII A PROSTŘEDKY EU, JE DÁLE VOZÍ DO iTÁLIE ?  SYRSKÝCH UPRCHLÍKŮ JE POUZE 15 % !!!!!!!!!!!! AUTOMATICKY KDKOLIV JINÝ BY NEMĚL BÝT ZA SOUČASNÉ SITUACE DO EU VPUŠTĚN.

MIMO JINÉ S UPRCHLÍKY SE JEDNÁ SKUTEČNĚ O KOMPLOT PODPOROVANÝ AMNESTY INTERNATIONAL, OSN, V ČEMŽ MAJÍ PRSTY I JISTÉ EKONOMICKÉ KRUHY V USA , KTERÉ TAKTO TLAČÍ I NA NĚMECKO, VŠE MÁ VÉST MIMO OSLABENÍ EVROPY A EURA, ZŘEJMĚ POSTUPNĚ K NĚJAKÉ GLOBÁLNÍ FORMĚ NADVLÁDY, JAK JIŽ TEĎ MERKELOVÁ TVRDÍ, ŽE SE POSTKOMUNISTICKÉ STÁTY NEPOUČILY A NEPOCHOPILY TREND NOVĚ NASTUPUJÍCÍ GLOBALIZACE A PROTO BY MĚLY PŘIJÍMAT UPRCHLÍKY ????!!!!!

ČILI TATO DEMOKRACIE MÁ VÝRAZNÉ SKRYTÉ VADY NA KRÁSE A NESE SEBOU VELKÉ OHROŽENÍ DO BUDOUCNA.

TÍM NETVRDÍM, ŽE BY JSME SE MĚLI PŘIMYKAT K POLODEMOKRATICKÉMU A AUTORITÁŘSKÉMU RUSKU, TO BY BYLA ROVNĚŽ CESTA ZKÁZY DEMOKRACIE.